hirdetés

BUDAPEST
A Rovatból
hirdetés

Ilyen volt a Belvárosi Fesztivál

A Belvárosi Fesztivál jegyében jobbnál jobb koncertekkel vártak és várnak benneteket az V. kerület szívében. Mi is szétnéztünk a Belfeszten, de ma este sem hagyjátok ki a Punnany Massifot vagy éppen a Brains-t.
Márton Orsolya cikke, Bódis Krisztián képeivel - szmo.hu
2013. június 09.

hirdetés

Immár hagyomány, hogy június elején az V. kerületben megtartják a Belvárosi Fesztivált, vagy rövidebb nevén a BelFesztet. A június 7-9 között megrendezett programsorozat három helyszínen zajlik, így mindenki találhat a saját stílusának megfelelő előadót vagy programot, legyen szó világ- vagy népzenéről, csend-diszkóról, gyerekprogramokról, desing vásárról vagy éppen bringabemutatóról.

Mi már pénteken kilátogattunk a fesztiválra, azon belül is a Szabadság téri helyszínre, ahol az Intim Torna Illegál, majd pedig az Irie Maffia lépett föl. A nyárindító fesztivál elnevezés idén még inkább megállja a helyét, hiszen az elmúlt hónapban tapasztalható rémes időjárás után péntekre végre kisütött a nap, és igazi nyárias meleg lett a nap végére. Gondolom ennek is köszönhető, hogy estefelé a Deákon úgy nyüzsögtek az emberek, hogy komoly kihívás volt az átjutás a téren. Emiatt viszont garantált fesztiválhangulat kerekedett már csak a tömeg miatt is, amit viszont nem csak a koncertek helyszínén érezhettetek, hanem az egész belvárosban.

_DSC5883

_DSC5940

hirdetés

_DSC5947

_DSC6056

_DSC6281

_DSC6340

_DSC6345

_DSC6365

_DSC6395

_DSC6427

Szombaton is remek programokkal készültek a rendezők, hiszen a Szabadság téren 17 órától Magashegyi Underground, majd The Carbonfools, zárásként pedig a PASO ska-s ütemeire táncolhattatok. Az Erzsébet téri helyszínen a világzenéé volt a főszerep, délután testvérvárosi és nemzetiségi programokkal vártak, este 8-tól pedig a Besh o droM lépett föl. Az Erzsébet téren egyébként péntek óta az óriáskerékre is felülhettek, ami elképesztő hangulatot eredményez az amúgy is pezsgő téren.

Vasárnap már csak a Szabadság téri helyszínen lesznek programok, viszont ezek nagyon jó koncertek. A gyerekek számára 10 órától Halász Judit énekelt, őt pedig Paprika Jancsi bábelőadás követte a színpadon 11 órától. Délután 17 órától kezdődnek a könnyűzenei koncertek, 17 órától Fábián Juli, 18:30-tól Punnany Massif, 20:30-tól pedig a Brains indítja be a nyarat és a fesztiválhangulatot.

_DSC6438

_DSC6462

_DSC6487

_DSC6549

_DSC6755

_DSC6842

_DSC6870

_DSC6942

_DSC7260

_DSC7281

Remélhetőleg a nyári időjárás a hétvége hátralévő részében is velünk marad, és esténként újra lehet a fűben ülve sört szürcsölni remek koncerteket hallgatva.

Ha kedveled a fesztiválokat, nyomj egy lájkot!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk