hirdetés

KÖZÖSSÉG

Orbán Viktor videóval köszöntötte fel a 100 éves Keleti Ágnest

A világ legidősebb élő olimpiai bajnokáról ezt mondta a miniszterelnök: „A Jóisten küld nekünk, a múltban is küldött nagyszerű hősöket, akik példát mutattak, kiragadtak bennünket a mindennapok nehézségeiből.”
Fotó: MTI/Kovács Tamás - szmo.hu
2021. január 09.

hirdetés

„Mi magyarok azt gondoljuk, hogy a sors a nehezebb utat szánta nekünk” - kezdte Facebook oldalán megosztott videóját Orbán Viktor, mellyel Keleti Ágnes, ötszörös olimpiai bajnokot köszöntötte fel 100. születésnapja alkalmából.

A miniszterelnök megjegyezte: Magyarország egyszerre fantasztikus és nehéz hely, melyet birodalmak vesznek körbe. A történelem során mindig küzdenünk kellett az életünkért, a szabadságunkért és a függetlenségünkért.

„De nem csak nehezebb út jutott nekünk. A Jóisten küld nekünk, a múltban is küldött nagyszerű hősöket, akik példát mutattak, kiragadtak bennünket a mindennapok nehézségeiből. Példát mutattak kitartásból, elszántságból, fantasztikus teljesítményből, sőt hazaszeretetből is. Olyan hősöket, akiknek a tiszteletére többször is eljátszották a himnuszt és a dobogó tetején állva láthatták, ahogy a magyar zászló kúszik fel a legmagasabbra”

- fogalmazott Orbán.

„Egy ilyen hőst köszöntünk ma 100. születésnapján. Isten éltesse és tartsa meg még sokáig erőben, jó egészségben Keleti Ágnest, Magyarország ötszörös olimpiai bajnokát és a Nemzet Sportolóját", tette hozzá zárásul.

 

hirdetéshirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk