hirdetés

KÖZÖSSÉG

Katalin hercegné idegenek Instagram-képei alá kommentel kedves üzeneteket

Vilmos herceg felesége egy fotós projektben részt vevő képekhez ír egy-egy sort, amelyek közül 100 darabot ki is állítanak majd Londonban.
Fotó: Northfoto - i-Images/eyevine - szmo.hu
2020. június 26.

hirdetés

Katalin hercegné ismét bizonyítja, miért szeretik annyira a britek. Vilmos herceg felesége számára teljesen idegeneknek ír kedves kommenteket Instagramon - számolt be róla a Cosmopolitan.

Persze a hercegné nem unalomból teszi ezt, hanem egy fotós projekt keretében. A Hold Still elnevezésű kezdeményezés célja az, hogy az Egyesült Királyságban élő emberek saját képeikkel mutassák be, miként töltik a karantént és hogyan viselik az elszigeteltséget, amelyre a koronavírus kényszerítette őket. Ugyan a járvány már a briteknél is levonulóban van, de még mindig sokan töltenek fel ehhez kapcsolódó fotókat az Instagramra, megjelölve a hashtagek között a Hold Still projektet is.

Katalin hercegné úgy szeretné megköszönni az embereknek a projektben való részvételt, hogy a Kensington Royal Instagram-fiókon (ez a Vilmossal közös, hivatalos Instagramjuk) keresztül kommentelget a fotók alá. Onnan lehet tudni, hogy ő írja a kedves sorokat, hogy az aláírás a végén egy C betű (C, mint Catherine, azaz Katalin).
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk