hirdetés

KÖZÖSSÉG

Ez aztán a megbánás: 300 óriásplakáton kért bocsánatot a szerelmes férfi

Az eset Indiában történt, a 25 éves üzletember-palánta százezreket költött a plakátokra. Sőt, még a rendőrök is lekapcsolták.
DNA India - szmo.hu
2018. augusztus 22.

hirdetés

Ha ez nem szerelem, akkor bizony semmi sem az. Egy 25 éves indiai fiú - az üzleti szférában dolgozik, tehát viszonylag tehetős - sajátos módon próbálta visszacsábítani szerelmét az indiai Puna városában. Nem kevesebb, mint 300 óriásplakáttal ragasztotta tele a várost, ezzel ez egyszerű felirattal:

"Shivde, I'm sorry!" (Shivde, bocsáss meg!)

A nyomtatásra állítólag 280 ezer forintnak megfelelő összeget költött, a ragasztást viszont már ketten csinálták egy barátjával. Mivel a plakátok kihelyezése teljesen illegális volt, a rendőrök lakossági bejelentés alapján lenyomozták a fiút, aki azzal védekezett, hogy csak szerelmét akarta visszaszerezni, akivel korábban összekülönböztek.

"Shivde most jött vissza a városba, és reméltem, hogy így majd megbocsát. De nem volt jót ötlet, most szégyent hoztam a családomra és Shivdére is" - nyilatkozta a meggondolatlan fiú.

A plakátokat azóta leszedték, de a közösségi médiában futótűzként terjed a romantikus sztori. Mindenki drukkol, hogy Shivde megbocsásson. Még nem tudni, így történt-e...

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk