hirdetés

FELFEDEZŐ

Cicás filterrel beszélt egy amerikai ügyvéd az online tárgyaláson, mert nem tudta kikapcsolni

„Én vagyok az élőben. Nem vagyok macska” – jelezte a férfi egy kínosan néző macska képében. Videón az ultraciki, de irtó vicces jelenet.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. február 10.

hirdetés

Amióta a koronavírus-járvány sokakat rákényszerített a zoomos konferenciabeszélgetésekre, számos kínos és megmosolyogtató videóhívás terjedt el a világsajtóban. Az viszont egyértelműen a legviccesebbek közé kerül, ami egy texasi ügyvéddel történt egy online tárgyalás során kedden.

A texasi 394. kerületi bíróság egy polgári perben tartott meghallgatást a Zoomon, Rod Ponton pedig egy szomorú macska képével kapcsolódott be a hívásba. Roy Ferguson bíró rögtön felhívta az ügyvéd figyelmét, hogy bekapcsolva maradt nála a cicás filter a beállításoknál, aki rögtön érzékelte, hogy mennyire ciki a szitu, de képtelen volt megszabadulni a filtertől.

A kétségbeesését pedig tökéletesen érzékeltette a szomorú cica feje, amint a képernyő jobb alsó sarkába néz. De az is megmosolyogtató, ahogy a bal alsó kameraképen látható másik ügyvéd felveszi a szemüvegét, hogy jobban megnézze magának a macskát, a jobb felső sarokban lévő férfi pedig rezzenéstelen arccal figyeli az eseményeket.

A cicafilteres ügyvéd ezután elmondja, hogy nem tudja, hogyan kell kikapcsolni a filtert, ezért megkérte az asszisztensét, hogy segítsen neki, de azért biztosítja a jelenlévőket arról, hogy ő beszél.

"Én vagyok az élőben. Nem vagyok macska"

- mondja.

hirdetés
"Azt látom"

- reagál a bíró.

Ferguson később a Twitterre is posztolta a rendkívül kínos, de irtó vicces jelenetet, és megerősítette, hogy ez nem poén volt, tényleg minden úgy történt, ahogy láthatjuk. A CNN-nek elmondta, hogy végül sikerült eltávolítani a macskás filtert, aminek a létezéséről nem is tudott az ügyvéd.
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk