hirdetés

FELFEDEZŐ

Megbírságolták a nőt, aki azért csúszott ki a parkolási időből, mert újraélesztett egy haldokló férfit Angliában

A parkolót üzemeltető cég a történtek ellenére sem hajlandó elállni a büntetéstől, és 14 napon belül várja a befizetést.
Fotó: Google Street View - szmo.hu
2020. december 29.

hirdetés

14 perccel túllépte a már kifizetett parkolást Gemma Hutt Newburyben, ezért 100 fontra (40 ezer forint) bírságolták meg. A kétgyerekes anyuka azért nem tudott időben kihajtani a parkolóból, mert éppen újraélesztett egy haldokló férfit, írja a Daily Star.

A nő már éppen az autójához tartott a kifizetett parkolójeggyel, amikor észrevette, hogy egy férfi egyszerűen összeesett a közelében. Gemma Hutt odarohant, azonnal megkezdte az újraélesztést, és a mentők kiérkezéséig a férfi mellett maradt.

Végül 14 perccel azután tudta csak elhagyni a parkolót, ameddig a parkolójegye érvényes volt. Habár az esetet a közterületi kamera is rögzítette, a parkolót üzemeltető cég végül úgy döntött, hogy a bizonyítékok ellenére sem tekint el a büntetés összegétől, és a pénz befizetésére szólította fel a fellebbező nőt.

Gemma Hutt egy helyi lapnak azt nyilatkozta, hogy 100 font neki nem kevés pénz, különösen a karácsony előtti időszakban. Arra számított, hogy ezt, és az egész esetet figyelembe véve a Euro Car Parks végül nem hajtja be rajta a büntetést. A történtek óta a nő antidepresszánsokat szed, ráadásul kiderült, hogy a parkolóban összeesett férfi minden igyekezete ellenére sem élte túl az esetet.

A parkolót üzemeltető társaság a döntést azzal indokolta, hogy Gemma 14 perccel túllépte a parkolási időt, amit a nő soha nem is vitatott. A cég 14 napon belül várja a befizetést, két hét után további díjakat számítanak fel a nem fizető ügyfelek esetében.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk