FELFEDEZŐ

Kell borravalót adni a kávézóban? Ez a kérdés foglalkoztatja a TikTok népét

Meglepően sok komment érkezett arról, kell-e jattolni a kávézóban.
Címkép: Pixabay - szmo.hu
2021. november 18.


Link másolása

Országa válogatja, hogy illik-e borravalót adni. Ahol viszont illik, ott sem ért mindenki egyet, legalábbis a kávé kapcsán. A TikTokra felkerült videóban az látható, hogy egy randi után nem akarnak jattot fizetni a kávézóban, a rendszer viszont lefagyott, így hiába nyomkodják a "No Tip" opciót.

3,7 millióan látták két nap alatt, 7000-en kommenteltek és több mint 200 ezren lájkolták.
@arjunloll?

♬ Succession Main Theme (From " Succession") - Geek Music

A kommentek között főleg arról esett szó, hogy kell-e kávézóban borravalót adni. Volt aki azzal érvelt, hogy a vendéglátósok eléggé megszenvedték az elmúlt két évet, ezért mindenki jattoljon aki teheti, de egy kávézóban dolgozó barista is megjelent a hozzászólók között, szerinte felesleges, ő nem tart igényt rá, hogy borravalót kapjon.

Ahogy már említettük, minden országban más és más szabályok vonatkoznak a borravalóra, ha más országba utazunk, érdemes utánanézni a dolognak. A magyar helyzetet az RTL Klub felmérte néhány éve, erről az alábbi cikkünkben írtunk bővebben:


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


FELFEDEZŐ
11 gyereke 8 különböző apától született – érdekes magyarázata van erre az anyának
A kommentelők nem nagyon voltak elragadtatva az amerikai nő elméletétől.

Link másolása

Egy amerikai anyának 11 gyereke van nyolc különböző apától, de ő ezt egy cseppet sem bánja. Sőt, elég érdekes magyarázata van arra, miért alakultak így a dolgok.

Phi nemrég videót tett közzé a családjáról a TikTokon, és miután nagyon sok negatív kommentet kapott rá, egy újabb videóban reagált ezekre. Mint mondta, nem érdekli, ki mit gondol, sőt még több gyereket akar szülni. Videójában elmagyarázta, szerinte miért jó, hogy ennyi férfitől van gyereke.

„Ha van egy és abból elveszel egyet, akkor nulla marad, de ha nyolc van és elveszel belőle hármat, akkor is marad öt”.

Ezzel arra utalt, hogy ha csak egy apja lenne a gyerekeinek, és a férfi meghalna vagy elhagyná a családját, akkor a gyerekek apa nélkül nőnének fel. Ha viszont több apa is van, akkor erre kevés az esély, hiszen ha eltűnik az életükből egy, kettő vagy akár három apa, még mindig marad öt.

És mint kiderült, az sem biztos, hogy Phi megáll nyolc apánál, hiszen összesen 30 gyereket szeretne.

A kommentelőket viszont nem igazán sikerült meggyőznie ezzel az elmélettel. Valaki azt írta: "Haver, ők nem Pokémonok, nem szerezheted meg mind!”. Egy másik hozzászóló pedig azt is felvetette, hogy a hatodik, hetedik vagy a nyolcadik apa hogy engedhette meg magának, hogy beálljon a sorba.

@phieudoraa #answer to @kalasoo like duhhhh yall gotta do the math… #babydaddyproblems #babymamachallenge #babymamatiktok ♬ original sound - PhiPhi?

Forrás: Mirror


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk