/felfedezo/9000-fo-varolista-fizetnenek-vagyont-zsiraf-szomszedjuk/
hirdetés

FELFEDEZŐ

9000 fős a várólista: ennyien fizetnének egy vagyont, hogy egy zsiráf legyen a szomszédjuk

Esküvőt és céges bulit is lehet majd tartani a hamarosan nyíló, szafarihangulatú brit luxushotelben.
hirdetés

Szafari-életérzést nyújt majd Kent legújabb luxusszállodája, ahol zsiráfok lesznek a vendégek szomszédai, írja az Evening Standard. A lap úgy tudja, hogy egy helyi rezervátumban alakítják ki a nyugati féltekén egyedülálló hotelt.

Bár a nyitás pontos dátuma még nem ismert, de a szükséges engedélyek beszerzése után máris 9000 fős várólista alakult ki a várhatóan méregdrága hotelszobákra.

A park területén álló, egyelőre másodosztályú épületet alaposan át kell alakítani. A tervek szerint összesen 10, minden igényt kielégítő hálószoba várja majd egyszerre maximum 40 vendégét, akiknek az ablaka előtt egész nap szabadon sétálhatnak a zsiráfok.

A szafarihotel kialakítása mellett a parkot is átalakítják: új ösvényeket kapnak a zsiráfok, és több útvonalon közlekedhetnek majd a vendégek is. A rezervátumban működő étterem új, nagyobb teraszt kap, de a belső teret is növelik, ráadásul még egy bár kialakítása is tervben van.

Az intézmény üzemeltetője szerint még bizonytalan, hogy mikorra készülnek el. Az engedélyeket tavaly májusban kapták meg, azóta gyűlt össze a több ezer fős várólista. Elképzeléseik szerint a megújuló parkban nemcsak a privát vendégeket várják, hanem a későbbiekben esküvők vagy akár magánrendezvények idejére is bérbe lehetne venni zsiráfostul a létesítményeket.

hirdetés

Ugyan minden szükséges engedély a rendelkezésükre áll, és megkezdték a munkálatokat, a környéken lakók már most kifogást emeltek a várhatóan megnövekvő forgalom és zaj miatt.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk