hirdetés

VIDEÓK

Marsalkó Dáviddal készített klipet az Irie Maffia

A slágergyanús Hajnali kör ötlete egy Budapest Parkos koncert után ugrott be az Irie Maffia tagjainak.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. május 11.

hirdetés

Az új klip a csapat május 10-i koncertjén debütált a Budapest Parkban. A dal születéséről Jumodaddy mesélt: „A Hajnali kör ötlete a nyári Budapest Parkos koncertünk után született meg, amikor kissé a tervezettnél is hosszabbra nyúlt a levezető buli. Ilyenkor általában a backstage-ben vagy a többi helyszínen jó hangulatú szakmai, baráti, rajongói körök, azaz alkalmi klikkek alakulnak ki. A piakörökről nem is beszélve…”

A dallamos, fülbemászó, igencsak slágergyanús számban ráadásul az ország legjobb énekesei és MC-i mellett egy igazán kurrens közreműködő is hallható - a nemrégiben teltházas arénaturnét záró Halott Pénz atyja és frontembere, Marsalkó Dávid hozza a második verse rímeit.

„Dávid jó barátunk és rengeteg helyen léptünk már fel együtt, és már jó ideje szerettünk volna közös dalt készíteni. Miután megmutattuk neki a Hajnali kör vázlatát, rögtön beleszeretett, így hamarosan fel is vettük a részét, ami azért is nagyon különleges, mert ebben a dalban a ritkábban hallható, éneklősebb oldalát mutatja meg.” – mesélt a közös munkáról Columbo.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk