/szepsegek/smink-nelkul-megmutatta-magat-uj-magyarorszag-szepe-szarvas-andi/
hirdetés

A NAP SZÉPE

Smink nélkül is megmutatta magát az idei Magyarország Szépe, Szarvas Andi

Így is gyönyörű!
hirdetés

Hosszas várakozás után tegnap végre kiderült, hogy az új Magyarország Szépe nem más, mint Szarvas Andrea, így ő képviseli majd hazánkat a kínai világversenyen is. A verseny második helyezettje Galambos Patrícia Szilvia, harmadik helyezettje pedig Józsa Eszter lett, így ők viselhetik az udvarhölgyi címet.

A színpadon és a fotókon mindig elbűvölő a szépségkirálynő, azonban egészen eddig csak profik által készített sminkben, gondosan belőtt frizurával mutatta meg magát. Andrea végre két olyan fotót is posztolt, amin smink nélkül fotózta le magát, és meg kell hagynunk, így sem okozott csalódást.

Jó reggeeeelt!? Éljen egy kora reggeli #nomakeup kép? Eljött az a nap,amire két héten át készültünk,és amit annyira vártunk.? Számomra még mindig felfoghatatlan,hogy itt vagyok és azon a bizonyos színpadon fogok állni.☺ Nem tudok elég hálás lenni mindazoknak akik támogattak!!? Csodálatos élémennyel gazdagodtam,amit soha nem felejtek el!?KÖSZÖNÖM,HOGY EZT ÁTÉLHETTEM!??? MA ESTE KIDERÜL KI LESZ A MISS WORLD HUNGARY 2018-as KIRÁLYNŐJE! Tapadjatok a képernyőkre!!? Duna Tv 19:30 ? Sok pusziiii Ne felejtsetek el szavazni a kedvencetekre!??? #missworldhungary #magyarorszagszepe2018 #ottlesze #today #döntő #hamareltelt

2,038 Likes, 26 Comments - A N D I K A ✨ (@szarvasandi) on Instagram: "Jó reggeeeelt!? Éljen egy kora reggeli #nomakeup kép? Eljött az a nap,amire két héten át..."

Utolsó reggelünk....? Nagyon fog hiányozni minden!!❤ Örülök,hogy Te @vivien.kovacs voltál a szobatársam?

1,089 Likes, 5 Comments - A N D I K A ✨ (@szarvasandi) on Instagram: "Utolsó reggelünk....? Nagyon fog hiányozni minden!!❤ Örülök,hogy Te @vivien.kovacs voltál a..."

hirdetés

Andrea egy #nomakeup fotóval indította a mai napját, így szurkolói végre meggyőződhettek róla, hogy a lány még az ágyból kikelve is csúcsformában van. (Igaz, műszempillát visel, ez garantáltan nem az esti sminkje.) Egy másik fotón egyik versenytársával, Kovács Viviennel pózol, szintén make-up nélkül. Nos, bennünket megnyert.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk