A NAP SZÉPE

Állandóan halálos fenyegetéseket kap a trolloktól a Marilyn Monroe-ra hasonlító angol nő

Gyerekkora óta sminkeli magát és szereti a magassarkú cipőket. Először az anyukája mondta neki, hogy ő lehet a következő Marilyn Monroe.

Link másolása

Rendszeresen halálos fenyegetéseket kap egy angol nő, mert megszólalásig hasonlít Marilyn Monroe-ra, írja a Lancs Live. A modell és influenszer Leylah Dobinson nem is tagadja, hogy az egykori amerikai szépségideál külseje és személyisége is nagy hatással volt rá. Ám a 23 éves nőt a gyűlölködők megjegyzései csak arra késztetik, hogy még többet dolgozzon.

A kelet-sussexi Hastingsből származó nő egészen fiatal kora óta visel magassarkú cipőket és szereti sminkelni magát. Az anyukája egyszer azt mondta neki, hogy ő lehet a következő Marilyn Monroe. A végső lökést azonban egy 2014-es bál adta meg számára, amikor a helyi karnevál királynőjévé koronázták.

Leylah öt évvel később kezdett komolyan foglalkozni a modellkedéssel, 2020-ban pedig már az első tiszteletdíjas felkérését is megkapta. Az Instagramon mára meghaladta a húszezret a követőinek száma, akik odáig vannak érte, valamint az ötvenes éveket megidéző Marilyn Monroe-stílusú fotókért.

A fiatal modell szerint ugyanakkor sehol sem tartana, ha nem lennének a rosszakarói. A gyakran kegyetlen üzenetek ugyanis mindig ráébresztik, hogy milyen messzire jutott ahhoz képest, ahonnan évekkel ezelőtt elindult. A gyűlölködők közül szerinte sokan féltékenyek Marilyn egykori és az ő jelenlegi szépségére. Az irigykedők ugyanis nem tudnak mit kezdeni a helyzettel, ha egy dekoratív emberbe botlanak, ezért inkább ócsárolni kezdik, amitől jobban érzik magukat.

A Monroe-hasonmás egyenesen sajnálja a trágár üzenetek vagy halálos fenyegetések küldőit, és azt kívánja, bárcsak rendbe jönne az életük. Egyúttal azt tanácsolja mindenkinek, aki hozzá hasonló cipőben jár, hogy a gyalázkodások miatt ne keseredjen el, hanem inkább merítsen erőt az utálkozó szavak mögött meghúzódó irigységből.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


A NAP SZÉPE
Weisz Fannin nem volt melltartó, amikor a hátát fotózták
A szép modell különleges felsőrésze sokak tetszését elnyerte.

Link másolása

Weisz Fanni nemrégiben hajszínt váltott, ami komoly vitát kavart követői között. Többek szerint a világos barna igazából szőke...

Most a szép modell egy új képet és videót posztolt magáról a közösségi oldalán, ahol azért hozzátette, hogy ezen a fotón még szőke volt. A hajszín elemzésbe most nem mentek bele rajongói, ám annál több dicséretet kapott.

A képért és videóért lapozz!Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
A NAP SZÉPE
Baliról villantott kerek feneket Bódi Sylvi
A modell visszatért az egzotikus szigetre és ezt elég aktívn dokumentálja is az Instagram-oldalán.

Link másolása

Elképesztően szexi képet osztott meg Bódi Sylvi az Instagram-oldalán. A modell nemrég visszatért Balira, és ezt elég aktívan dokumentálja is a közösségi oldalán.

Az egyik fotó azonban különösen tetszik a követőinek, igaz, Sylvi sem bízta a véletlenre. A képen ugyanis háttal láthatjuk a modellt, amint a tengerben fekszik,

a feneke pedig pont kiér a vízből.

A szexi fotó már közel 4500 kedvelésnél tart. A képet ide kattintva tudod megnézni.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

A NAP SZÉPE
Tóth Andi ultraszexi szerelésétől odavannak még a nők is
Szerintük nagyon jól sikerült a videó.

Link másolása

Tóth Andi legújabb posztja máris nagyon népszerű. A szexi szerelésétől még a csajok is odavannak.

Egyikük szerint: „Női szemmel nézve is tökéletes!”

Egy másik vélemény szerint

„Totálisan, brutál jó videó. Még női szemmel is nagyon csúcs vagy. A kisugárzásod még így is nagyon átjön”.

A folytatásért lapozz!Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

A NAP SZÉPE
Sári Évi nagyon dögös bikinis képeken mutatta meg tökéletes alakját
A paradicsomi Maldív-szigetekről jelentkezett be.

Link másolása

Újabb szexis képet osztott meg közösségi oldalán Sári Évi. A 45 éves énekesnő, műsorvezető éppen a paradicsomi Maldív-szigeten nyaral és több bikinis fotón is megmutatta követőinek, hogy milyen bomba formában van.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk