hirdetés

KÉK HÍREK

VIDEÓ: Eszméletlenre rugdosták a rendőrök a meglőtt lányt

Még augusztus elején történt az eset, de a teljes videófelvétel most került a nyilvánosság elé. Csak erős idegzetűeknek!
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. március 09.

hirdetés

A nagyszombati rendőrök brutálisan megrugdostak egy meglőtt lányt - írta meg az Új Szó.

Tavaly augusztusban vettek üldözőbe egy autót a rendőrök a szlovákiai Nagyszombatban, amit egy 22 éves lány, Michaela vezetett. Az akció közben a rendőrök lövéseket is leadtak az autóra, szám szerint 13-at. Ezekből kettő el is találta a lányt: egy a mellkasán és egy a fülén.

A rendőrök akkor közöltek egy videót az a beavatkozásról, azonban abból bizonyos jelenetek kimaradtak. Most a Nový Čas portál hozta nyilvánosságra a teljes felvételt.

Az Új Szó információi szerint: "miután a gépkocsi megállt, és a sofőr, valamint három utastársa - mind nők - kiszálltak az autóból, a rendőrök brutálisan rátámadtak a 22 éves lányra, a fejét és a mellkasát rugdosták."

Úgy tudni, az autót vezető lány tudatmódosító szer hatása alatt volt.

hirdetés

Csak erős idegzetűeknek!

A belügyminisztérium közleménye szerint a videón látható rendőrök ellen eljárást indítottak hivatali hatáskörrel való visszaélés ügyében. Négyől tíz évig terjedő szabadságvesztésre számíthatnak - számolt be az Új Szó.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk