KÉK HÍREK

Meztelen fotókat talált saját magáról a mostohaapja számítógépén a nő, akit a férfi meggyilkolásával vádolnak

A férfi holttestét nem sokkal később egy szemétkupac alatt találták meg a nő házánál. Jade Janks azonban ártatlannak vallja magát.

Link másolása

Megdöbbentő vallomást tett egy amerikai nő, akit mostohaapja meggyilkolásával vádolnak, írja a Unilad. A vádat következetesen tagadó Jade Janks részletesen elmesélte a pillanatot, amikor a férfi számítógépén meztelen fotókat talált saját magáról.

A 39 éves nő éppen Thomas Merriman lakásán takarított, amikor a 64 éves férfit kórházban kezelték.

Véletlenül hozzáért az egérhez, ettől pedig bekapcsolt a monitor, ahol két női mell jelent meg. Azonnal felismerte, hogy a felvétel az ő mellkasáról készült, mivel van egy tipikus anyajegye.

Ezután átnézte a gépet, és további száz fotót talált magáról, amiket gondosan mappákba rendezett a testrészek alapján a San Diegó-i férfi.

Jade Janks a bíróságon azt mondta, hogy soha nem érezte magát olyan rosszul, mint akkor. Szabályosan a zsigereibe hasított az érzés, a saját bőréhez is képtelen vol hozzáérni. Janks szerint még filmekben sem látni annyira beteg dolgokat, mint amikre a számítógépen kutakodva bukkant.

Merriman holttestét tavaly januárban fedezték fel egy szemétkupac alatt a mostohalánya kocsifelhajtóján. Az ügyész szerint Janks a fotók felfedezése után altatókat adott a férfinak, majd megfojtotta. A toxikológiai vizsgálat alapján Merriman szervezetében szokatlanul magas volt az Ambien nevű altatószer szintje. Az ügyész szerint mindez nem a véletlen műve, hanem „szándékos gyilkosság” történt.

Janks ugyanakkor továbbra is ártatlannak vallja magát. Az ügyvédek szerint Merriman rossz egészségi állapotban volt halála előtt, és korábbi droghasználhat okozhatta a végzetét.

Janks vallomását a meztelen fotókról itt lehet megnézni:


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


KÉK HÍREK
Egyszerre hat gyereket gázolt el egy ittas férfi Erdélyben, egyikük meghalt
Az elkövető nemcsak ivott a tragédia előtt, de jogosítványa sem volt.

Link másolása

Részegen, a gyalogátkelőn gázolt el hat gyereket egy autós Erdélyben, a Hunyad megyei Petrozsényban – adta hírül a Főtér.hu romániai magyar hírpotál.

Az áldozatok egyike olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen kellett újraéleszteni, a többieket is kórházba kellett szállítani.

Később a Hunyad megyei rendőrség azt közölte: az egyik elgázolt gyerek belehalt sérüléseibe.

A gázoló elmenekült a helyszínről, de a rendőrök hamarosan rábukkantak Aninósza városában. Megszondáztatták, és kiderült: a 19 éves fiatalember ittasan vezetett, a leheletében literenként 0,81 milligramm alkoholt mutatott ki a szonda. Arra is fény derült, hogy még jogosítványa sincs, ennek ellenére száguldozott részegen az autóval a város utcáin.

Az elkövető ellen már gondatlanságból elkövetett emberölés miatt zajlik büntetőeljárás.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
KÉK HÍREK
Gond nélkül tolták ki a tolvajok a lopott áruval megpakolt bevásárlókocsit a siófoki áruházból – videó
A négyfős banda ezt háromszor is megcsinálta, amivel közel 800 ezer forintos kárt okoztak.

Link másolása

Folytatólagosan, bűnszövetségben elkövetett lopás miatt emelt vádat a Siófoki Járási Ügyészség három férfival és egy nővel szemben, akik több alkalommal, szervezetten fosztották ki az egyik siófoki áruházat.

A Somogy Megyei Főügyészség csütörtöki közleménye szerint a húszas és harmincas éveikben járó vádlottak a bűncselekmény elkövetésekor nem rendelkeztek munkahellyel és rendszeres jövedelemmel sem. Így

megállapodtak abban, hogy a nő által összeírt, túlnyomórészt minőségi italokat, drágább desszerteket, húskészítményeket és műszaki cikkeket ellopják, majd azok egy részét felélik, a nagyobbik részét pedig eladják.

Az tolvajok még a szerepeket is kiosztották maguk között: amíg ketten a parkolóban várakoztak, társaik egy bevásárlókocsival fizetés nélkül hozták ki az áruházból a kiválasztott termékeket, amelyeket ezt követően közösen pakoltak az autójukba.

Az ügyészség megosztotta az áruházi biztonsági kamera felvételét is. Ezen látható, ahogy a banda tagjai gond nélkül kitolják a dugig pakolt a bevásárlókocsit az üzletből.

Ezzel a módszerrel,

három alkalommal összesen 787 510 forint kárt okoztak az áruháznak.

Negyedszer azonban már nem sikerült a manőver, ugyanis a lebukástól tartva végül az áruházban hagyták a telepakolt bevásárlókocsit, amiben közel 125 ezer forintnyi árut szedtek össze.

A siófoki nyomozók a kamerafelvételek alapján azonosították és elfogták az elkövetőket. A vádiratában az ügyészség három vádlottal szemben végrehajtandó, negyedik társukkal szemben felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt azzal, hogy a bíróság egyúttal valamennyi vádlottat tiltsa el a közúti járművezetéstől, illetve kötelezze őket a sértett kárának megtérítésére is.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk