hirdetés

KÉK HÍREK

Maszk helyett késsel ment bevásárolni egy férfi Budapesten, azzal fenyegette az egyik alkalmazottat

Azt mondta, hogy ő maszk nélkül is mindenképpen be fog menni a boltba. A rendőrség már keresi.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. október 21.

hirdetés

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság gyanúja miatt indított nyomozást a Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitánysága ismeretlen tettes ellen, miután egy férfi maszk nélkül, késsel ment be egy boltba vásárolni - közölte a rendőrség a police.hu oldalon.

Az ismeretlen férfi még szeptember 13-án reggel 6 óra 25 perc körül akart belépni egy VIII. kerületi, Baross utcai üzletbe, amikor egy ott dolgozó nő rászólt, hogy maszk viselése nélkül nem mehet be a boltba.

A férfi ekkor egy kést vett elő, azzal fenyegette meg a nőt, jelezve neki, hogy mindenképpen be fog menni a boltba. A nő ekkor rendőrt akart hívni, mire a fenyegetőző bement egy pékségbe, ahol hátrahagyta a kést és még egy ólmosbotot is.

A feltételezett elkövetőről felvétel készült.

Maszk helyett késsel ment bevásárolni

A VIII. kerületi rendőrök keresik a felvételen látható férfit.

hirdetés

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk