hirdetés

KÉK HÍREK

Egy pulóver miatt ölte meg munkatársát egy férfi Csolnokon

A régészeti feltáráson vesztek össze, majd egy kocsmánál találkoztak, ahol verekedni kezdtek. A támadó végül egy késsel szúrta meg a másik férfit.
MTI - szmo.hu
2020. június 24.

hirdetés

A Tatabányai Törvényszék első fokon tíz és fél év börtönbüntetésre ítélt egy férfit - aki egy pulóver elvétele miatt kialakult vitában, kábítószer hatása alatt - leszúrta munkatársát Csolnokon - közölte a törvényszék sajtótitkára szerdán.

Sós Réka tájékoztatása szerint 2018 szeptemberében

egy régészeti feltáráson a későbbi áldozat felvette ismerőse pulóverét, aki emiatt azt követelte tőle, hogy vegyen neki egy ugyanilyen ruhadarabot, vagy fizessen 26 ezer forintot.

Mivel a férfi néhány napig nem ment dolgozni, munkatársa úgy vélte, hogy nem kívánja rendezni a köztük lévő vitát.

Később Csolnokon egy kocsma előtt találkoztak és az elkövető ököllel arcon ütötte a sértettet, aki a földre esett. Miközben a jelenlévők sikertelenül próbálták szétválasztani a két embert, a támadó egy késsel nagy erővel mellkason szúrta a sértettet, aki azonnal életét vesztette.

hirdetés

Az elkövető a helyszínről a rendőrök kiérkezését megelőzően annak ellenére távozott, hogy többen megpróbálták visszatartani.

A vizsgálat során kiderült, hogy a sértettel való konfliktusát megelőzően kábítószert fogyasztott.

Az emberölés bűntette és a fogyasztással elkövetett kábítószer birtoklás vétsége miatt kiszabott ítélet nem jogerős, mert a vádlott és védője fellebbezett, az ügyész három nap gondolkodási időt kért.

Fotó forrása: Police.hu


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk