/kekhirek/agyonvertek-pedig-csak-egy-cigit-kert-egy-tarsasagtol/
hirdetés

KÉK HÍREK

Agyonverték, pedig csak egy cigit kért egy társaságtól

Nem kapott a fiatal társaságtól cigit, vitába keveredtek, az egyikük többször megütötte, végül a kórházba szállítás után meghalt.
Police.hu, fotó: Pixabay - szmo.hu
2020. szeptember 04.

hirdetés

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység Irányítási Központjába a 112-es segélyhívón augusztus 30-ról 31-re virradóan jelentették be, hogy a III. kerületi Bécsi úton megvertek egy férfit - írta a rendőrség a honlapján.

A földön fekvő férfit kórházba vitték, azonban egészségügyi ellátása ellenére még aznap meghalt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya halált okozó testi sértés bűntett elkövetése miatt ismeretlen tettes ellen indított nyomozást.

2020. augusztus 30-án egy pár fős fiatal társaság szórakozott egy III. kerületi étteremben, akik az este során többször is kimentek az utcára dohányozni és fényképezkedni.

Egyik alkalommal egy korábban számukra ismeretlen helyi férfi lépett oda hozzájuk, hogy cigarettát kérjen tőlük. Mivel nem kapott, szóváltás alakult ki a férfi és a társaság között, amely során az egyik fiatalember a férfit több alkalommal megütötte.

hirdetés

A forrónyomos intézkedések során a rendőrség 48 órán belül azonosította és elfogta a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 20 éves L. Roland dunaharaszti lakost, majd a férfit őrizetbe vették.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztályának nyomozói L. Rolandot halált okozó testi sértés miatt hallgatták ki gyanúsítottként.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk