SPORT

Még pár hét és Budapest lesz a vizes sportok fővárosa

Több mint két héten át nálunk vendégeskednek majd a legjobb úszók, vízilabdázók, műugrók, hosszútávúszók és szinkronúszók, hiszen július 14-én kezdődik Budapesten a vizes világbajnokság.

Link másolása

Jó hír, hogy a két éve érmet szerzők mindegyike – Hosszú Katinka és Cseh László melett Gyurta Dániel, Verrasztó Dávid, Kapás Boglárka és Olasz Anna – ismét rajthoz áll, és mi más lehetne a céljuk, mint újra dobogóra állni, pláne magyar közönség előtt a Himnuszt hallgatni.

De bizonyítani szeretnének a vízilabdások is, hiszen az előző vb-n, sem a női, sem a férfi csapatnak nem sikerült a legjobb négy közé kerülnie, de most megújult keretekkel szállnak harcba az érmekért.uszok_1

És az új trónkövetelekről, fiatal reménységekről, mint amilyen például a 200 pillangón Cseh Lászlót is megszorongató Kenderesi Tamás, még nem is beszéltünk.

Bár Magyarország már többször otthont adott úszó vagy vízilabda Európa-bajnokságnak, de világbajnokságot most először rendezhetünk. Ráadásul még hamarabb is, mint az eredetileg tervben szerepelt – a mexikói Guadalajara visszalépett az idei verseny rendezésétől, a korábban a 2021-es vb rendezési jogát elnyerő Budapest pedig beugrott a helyére.

A legnagyobb élmény a helyszínen követni a versenyeket, de ha erről lemaradnátok, még mindig nagyszerű program lehet egy-egy szurkolói központban, barátokkal együtt, egy kivetítő előtt drukkolni a magyar sportolóknak.

Tippünk: a Mastercard a Március 15-e téren, a Kioskban alakít ki egy ilyen központot, ahol óriáskivetítőn látható majd az élő közvetítés, a szurkolók pedig játékokban is részt vehetnek, vagy fotófal előtt készíthetnek magukról fényképet emlékbe.

A sportolóknál már jó ideje elkezdődött a visszaszámlálás, ők a felkészülés finisében tartanak – most már hamarosan rajtatok, szurkolókon a sor: lehet gyakorolni a tévé előtt kiabálást, hogy biztosan meglegyen az a pár centi a falig, vagy a labda a hálóba kerüljön.

Szurkolj és nyerj Sziget vagy Budapest Park VIP belépőket!

Te hogyan szurkolsz magyar sportolóinknak? Tölts fel Facebook és/vagy Instagram oldaladra #summerwithcard és #magyaroknakszurkolok hashtaget használva egy olyan képet, ami kifejezi, mennyire szurkolsz a vizes világbajnokságon részt vevő magyar sportolóinknak! Nagyon fontos, hogy posztodat mi is lássuk, mindenképpen állítsd nyilvánosra.

Cikkünket a játékról ITT TALÁLOD, a játékszabályokat pedig ITT

Link másolása

Címlapról ajánljuk


SPORT
Előkerültek a Suhajda Szilárdról készült utolsó fotók
Price Márton Péter május 13-án találkozott Suhajda Szilárddal. Szerinte a hegymászó akkor „nagyon jó erőben” volt.

Link másolása

Kapcsolódó
Ezért nem találhatták meg Suhajda Szilárdot a serpák a szakértő szerint
Kollár Lajos szerint könnyen elképzelhető, hogy a magyar hegymászó rossz irányba indult el az agyi ödéma miatt és lezuhanhatott.
", type: "GET", success: function(response) { $("#galleryContent-1").html(response); }, error: function(xhr, status, error) { console.error("Hiba történt: " + error); } }); });
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SPORT
Megható üzenetet küldött Suhajda Szilárd felesége a férjét gyászolóknak
Legindi Tímea mindenkinek megköszönte, hogy elment a kedd esti búcsúztatóra a Szemlőhegyi-barlanghoz.

Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SPORT
Előkerülhet Suhajda Szilárd holtteste a Mount Everesten
Egy serpa szerint a felmelegedés és az olvadás miatt egyre több mászó testét „adja vissza” a hegy.

Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SPORT
Megtalálták Suhajda Szilárd hátrahagyott felszerelését a Mount Everesten
A holmikra rábukkanó serpa szerint szinte biztos, hogy a magyar hegymászó felszerelését találták meg. A kutatás az időjárási körülmények javulásával drónok bevetésével folytatódhat.

Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk