/kult/visszavagas-a-falnak-dupla-resszel-indit-a-korhataros-szerelem/
hirdetés

KULT
A Rovatból
hirdetés

Visszavágás A Falnak? Dupla résszel indít a Korhatáros szerelem!

Egyre izgalmasabb a harc az RTL Klub és a TV2 között.
hirdetés

Kié a szombat este? Lassan ezt az elnevezést is adhatnánk a TV2 és az RTL Klub harcának a nézettségért. Miután a TV2 hamar lemásolta az RTL Klub új, és csak 2018-tól sugározni tervezett műsorát, A Falat (A Piramis címmel), az RTL Klub villámgyorsan előre hozta A Fal első részét, majd egy hirtelen műsorváltoztatással december 2-ra bejelentette a 2. rész adásba küldését is. Erről itt írunk.

Úgy tűnik azonban, hogy a TV2 sem hagyja magát, és úgy döntött, hogy az ígéretes Korhatáros szerelem című sorozatot, amit Sebestyén Balázs műsorával egy időben ad majd, rögtön egy dupla epizóddal kezdi.

Ezt péntek délután jelentették be, méghozzá egy érzelmes és minősítésektől sem mentes közleményben:

Dupla résszel indul a Korhatáros szerelem

Az RTL a magyar sorozatgyártást támadja hátba azzal, hogy váratlanul másodjára is műsorra tűzi vetélkedőjét. A TV2 nem hátrál meg és minden körülményt megteremt, hogy a Korhatáros szerelem méltó módon mutatkozhasson be a nézőknek. Reagálva erre a méltatlan helyzetre a TV2 szombat este, rögtön az Ázsia Expressz után, reklámszünet nélkül mutatja be vadonatúj romantikus vígjátéksorozatának első két epizódját.

Az RTL hetek óta azon dolgozik, hogy elbagatellizálja a Korhatáros szerelem jelentőségét a magyar fikciós piacon. Ezzel azokat a népszerű színészeket és filmes szakembereket is támadják, akiknek profizmusa megkérdőjelezhetetlen, és akik többek között nekik is dolgoznak. Egy-egy ilyen produkció több száz embernek biztosít munkát, és ha a termék sikeresnek bizonyul, az a teljes piac hasznára válik.

hirdetés

Mi sem bizonyítja jobban a kiélezett versenyt, mint az, hogy hétről hétre, minden előzmény nélkül, a nézői szokásokat teljesen figyelmen kívül hagyva változtatgatja programját az RTL Klub. Így volt ez néhány hete, amikor piaci pletykákra alapozva, premier előtt leadták a sebtében külföldön felvett gameshow-t, A Falat.

"Kíváncsian várjuk, hogy hányszor lesz még premier előtti adása A Falnak. Ez az ismételt pánikszerű lépés annak a bizonyítéka, hogy az RTL tart tőlünk és a sorozatunktól, ezért azonnali változtatásokra kényszerül. Töretlenül hiszünk a Korhatáros szerelemben, és szeretnénk megadni a lehetőséget, hogy ez a fantasztikus, új magyar sorozat a lehető legtöbb nézőhöz eljusson. Ezért szombaton rögtön az Ázsia Expressz után, reklámszünet nélkül láthatják az első két részt a nézők" - mondta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

Tehát a TV2 december 2-i (szombati) műsorrendje az alábbiak szerint alakul:

18.50 Ázsia Expressz

20.10 Korhatáros szerelem 1 - 2. rész

22.05 Appra magyar! - A gondolatolvashowhirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk