hirdetés

KULT

Titkok és érdekességek, amiket eddig nem tudhattál az Igazából szerelemről

Kedvenc karácsonyi filmünkben Hugh Grant csípőrázása és Laura Linney csókja mögött is vicces háttérsztorik vannak.
Szajki-Vörös Adél, fotó: YouTube - szmo.hu
2020. december 21.

hirdetés

Mit nézünk meg minden karácsonykor? Mi az, amit sosem ununk meg századszorra sem? Ezt a filmet, ami tele van humorral, szeretettel, emberséggel. Összegyűjtöttünk pár érdekességet róla.

Azok a bizonyos pornódublőrök

Martin Freeman életében még sehol sem volt A hobbit, amikor 2003-ban eljátszotta Richard Curtis első rendezésében a fénydublőrt, aki különböző pózokban és többnyire ruhátlanul egy napot átbeszélgetve egy unalmas forgatáson beleszeret kolléganőjébe. Mivel ez a történetszál elvileg arról szólt, hogy két bájos ember belezúg egymásba egy furcsa helyzetben, Freeman elmondta Graham Norton showjában, hogy hiába voltak ruhátlanok, a szerzői szándék szerint nem szexinek szánták a jeleneteket, hanem pont hogy ártatlannak.

Zokni vagy nem zokni?

Egyes információk szerint Martin Freeman egy zoknit hordott legintimebb testrészén a testdublőrös jelenetekben. Valljuk be, ez egyáltalán nem meglepő, hiszen ezek a jelenetek még zoknival együtt is kényelmetlenek lehettek a színészeknek.

hirdetés

A miniszter titkárnője

Martine McCutcheon játszotta Hugh Grant filmbeli kedvesét, eredetileg a titkárnőjét. Ebben az interjúban elárulta, hogy a legelső felvett jelenet épp a filmvégi reptéri viszontlátás volt, amikor neki fel kellett ugornia Grantre örömében. Annyira rettegett, hogy leteperi és agyonnyomja a színészt, hogy sokszor meg kellett ismételni az ugrást, ráadásul először nem is mert ugrani.

Laura Linney-nek volt a legjobb csókélménye

Szintén Graham Norton showjában árulta el a színésznő, aki plátói, majd beteljesületlen szerelmet táplál a filmben jóképű kollégája iránt, hogy noha sok néző sajnálja a karakterét, neki szuper élmény volt a csókjelenet. Aznap ugyanis ő is és Rodrigo Santoro is borzasztóan érezték magukat: mindkettőjüket épp kidobta a partnere, és szerinte azért is működik a jelenet, mert úgy érezték, ezekben a gyengéd filmbeli pillanatokban támogatják egymást.
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk