/kult/mark-hamill-szerint-volt-egy-oriasi-kihagyott-ziccer-az-ebredo-eroben/
hirdetés

KULT
A Rovatból
hirdetés

Mark Hamill szerint volt egy óriási kihagyott ziccer Az ébredő erőben

A Luke Skywalkert alakító színész az idén érkező VIII. epizód kapcsán nyilatkozott az előző részről.
Huffington Post - szmo.hu
2017. április 18.

hirdetés

A Csillagok háborúja-rajongók ugyan már a decemberben debütáló VIII. epizódot várják, de a Luke Skywalkert alakító Mark Hamillnek volt még néhány szava a másfél évvel ezelőtt bemutatott VII. epizódról is. A színész szerint ugyanis

"óriási kihagyott lehetőség" volt, hogy Luke Skywalker és Han Solo nem találkozott újra (másfél éves spoiler) az utóbbi halála előtt.

Hamill Orlandóban nyilatkozott az amerikai Fandango egyik munkatársának, Erik Davisnek, amikor azt mondta, sokkal szívesebben vette volna, ha Rey és Finn helyett Leia és Luke lesz szemtanúja Han halálának.

"
Ehelyett két olyan szereplő van jelen, akiket nagyjából 20 perce ismerünk. Oké, Chewie is ott van. De akkor is azt gondolom, hogy ez egy óriási kihagyott lehetőség volt.

Persze Hamill ettől függetlenül fantasztikusnak tartja Az ébredő erőt. A színész azt is bevallotta, hogy rengeteg ötlete volt az új filmekkel kapcsolatban, amelyekről utólag már ő is belátja, hogy borzalmasak. Némelyikük szerinte ma már annyira viccesnek hat, hogy komolyan elgondolkozott rajta, hogy később megosztja őket a rajongókkal.

Ti mit gondoltok erről?

hirdetés

És íme a decemberben érkező 8. epizód előzetese, amelyben már újra komoly szerep jut Luke Skywalkernek:

Címkép: Twitter / YouTube


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk