hirdetés

DUNAKANYAR

Türelem az erdőhöz - Öt erdészgeneráció mesél az ötven éves Pilisi Parkerdőről

A dokumentumfilmből kiderül például, hogy melyik fát köszönti az erdész kalapemeléssel, simogatással, vagy hogyan viselkednek a turisták az erdőben.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. december 20.

hirdetés

50 év egy erdő életében is jelentős időszak, egy vállalat, egy erdőgazdaság szempontjából pedig teljes korszak. Egy ilyen teljes korszak áll a Pilisi Parkerdő mögött, amelynek során több erdészgeneráció szentelte szakmai munkáját, sokszor egész életét erdeinknek.

Ez alatt az 50 év alatt közel 8500 ember, erdészek, erdőmérnökök, két kezükkel dolgozó erdei munkások, gazdasági szakemberek munkálkodtak azon, hogy a Pilisi Parkerdő név egyet jelentsen az értékteremtő, hagyományőrző, ugyanakkor innovatív, a jövő tekintetében megoldásokat kereső és nyújtó erdőgazdaság képével.

A Pilisi Parkerdő 50 éves jubileumát egy szép filmmel is köszöntik. A „Türelem az erdőhöz” remélhetőleg nem csak azoknak nyújt élményt, akik ismerik a Pilisi Parkerdő történetét.

A dokumentumfilmben öt erdészgeneráción keresztül mutatják be a Parkerdő történetét és szakmai munkáját.

VIDEÓ: Türelem az erdőhöz - 50 éves a Pilisi Parkerdő

hirdetés

Fotó: Pilisi Parkerdő

# Csináld másképp

Te mit csinálnál másképp? - Csatlakozz a klímaváltozás hatásairól, a műanyagmentességről és a zero waste-ről szóló facebook-csoportunkhoz, és oszd meg a véleményedet, tapasztalataidat!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk