VLOGOK
A Rovatból
hirdetés

Sminktanácsok egy gyönyörű erdélyi lánytól

Újabb AranyVlog győztest mutatunk be: a debrecenben tanuló Karin Dragost, aki több tízezer követőjének ad sminktanácsokat.

Link másolása

Karin Erdélyben, Nagykárolyban él, és Debrecenben tanul mesterszakon.

"Be kell vallanom nagyon sokat gondolkoztam azon, hogy belevágjak-e ebbe az egész YouTube-os "szakmába", mert nálunk ez még elég új dolog, és én sem voltam abban teljesen biztos, hogy jó ötlet-e egyáltalán" - meséli a kezdetekről.

"Általában az ember fél attól, ami eltér a megszokottól,ami picit kívül esik a komfortzónáján. De azt is tudtam, hogy ha ezt most nem próbálom meg, örökké azon gondolkodnék: "Mi lett volna, ha...?" Imádtam más lányok sminkvideóit nézegetni, és úgy éreztem, ezt én is meg tudnám csinálni."

securedownload (3)

Karin azonban nem magyarul, hanem angolul kezdett bele a vlogolásba, ami a magyar anyanyelvű videóbloggerek közt ritkaságnak számít. "Szerintem hosszú távon mindenképp megéri angolul csinálni, remélhetőleg nagyobb közönséget tudok így elérni" - mondja erről.

"Az egész hátterében természetesen a szépségápolás, azon belül is a sminkelés, valamint a sminktermékek iránti elhivatottságom áll. Ez az, ami motivál, hogy minden héten új videót készítsek, és végső soron ez az, ami miatt igazán élvezem ezt csinálni hétről hétre. Nem kötelességként, vagy munkaként fogom fel, annak ellenére, hogy sok idő egy-egy videó elkészítése. Ez számomra egy olyan hobbi, amit nagyon élvezek, a téma kiválasztásától kezdve, a filmezésen át, a szerkesztésig."

VIDEÓ: Sminktanácsok strandoláshoz

"Szeretném megmutatni a lányoknak, hogy pici türelemmel és sok gyakorlással otthon is képesek vagyunk egy olyan smink elkészítésére, ami jól áll, és ami által jobban és magabiztosabbaknak érezzük magunkat."

Karin a videóiban különböző témákat dolgoz fel, ami lehet például egy zenei fesztivál, egy tengerpart, vagy akár egy esküvő. "Igyekszem a sminkeket outfit ötletekkel, vagy DIY (Do It Yourself - Csináld magad) projektekkel kiegészíteni."

VIDEÓ: Sminktanácsok fesztiválozáshoz

VIDEÓ: Sminktanácsok esküvőhöz

"Végső soron azt tartom nagyon fontosnak, hogy hű maradjak önmagamhoz, és mindig őszinte legyek feliratkozóimhoz. Nincs értelme megjátszania magát az embernek, előbb vagy utóbb azt ő maga is megunná. Szerint ez a siker titka. Nagyon remélem, hogy a jövőben is tudok újat mutatni az engem követőknek, és nagyon szépen köszönöm nekik az eddigi támogatást."

Karin videócsatornáját ITT TALÁLOD

Ha tetszenek Karin videói, nyomj egy lájkot!

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


VLOGOK
A Rovatból
„Orbán Viktor egy óriási politikus, de a legnagyobb gazember is sajnos” – A kormánypárt és az ellenzék is felvonult március 15-én, mindkét oldal győzelemre készül
Március tizenötödike mindig fontos politikai erőpróba, a választások előtt különösen.

Link másolása

Tegnap két koronavírusos év után, korlátozások nélkül vonulhatott a kormánypárti Békemenet, hogy meghallgassa a miniszterelnök beszédét és megtartotta nagygyűlését az Egységes Ellenzék is. Számháború nélkül elmondható, hogy mindkét rendezvényen rengetegen voltak kint. Bár az erőviszonyok itt sem kiegyenlítettek, hiszen a Békemenetre hagyományosan nemcsak az ország, de a Kárpát-medence sok részéből is szervezetten, buszokkal hozták a résztvevőket, most első ízben az ellenzék rendezvényére is érkeztek buszokkal, ha nem is olyan sokan, mint a kormányrendezvényre.

Az idei esemény alig húsz nappal a választások előtt zajlott, ami mindenképpen a végső mozgósítást jelentette, ráadásul a tétet nemcsak ez, hanem az ukrajnai háború is emelte.

Mindkét helyszínen ott voltunk, és a megjelentektől azt kérdeztük, mit várnak a választástól.

Kormánypárti és ellenzéki tüntetők az április 3-i választás tétjéről


Link másolása
KÖVESS MINKET:

VLOGOK
Elárulta Pottyondy Edina, hogy miért borotválta kopaszra a fejét legújabb videójában
Sokkan aggódtak, hogy esetleg egészségügyi okok állhatnak a háttérben.

Link másolása

Alig egy nappal rövid videós bejelentkezése posztolt Facebook-oldalán Pottyondy Edina. A vlogger nagy feltűnést keltett azzal, hogy szokásos, nagyjából 10 perces közéleti humoros videója helyett ezúttal csak egy kétperces tartalommal jelentkezett, aminek egy pontján ollóval, majd egy hajnyíróval kopaszra borotválta fejét.

Mivel sokan kommentben aggódtak, és állítólag az újságírók felől és érkezett megkeresés, hogy egészségügyi okok állnak-e a radikális változtatás mögött, Pottyondy maga igyekezett eloszlatni a kételyeket. Mint posztjában írja: szándékosan készítette úgy videót, hogy „ne legyen egyetlen kizárólagos értelmezése.”

„Köszönöm az aggódást, a „mi van, rákos vagy?”-kommenteket, a sajtó eddig soha nem tanúsított érdeklődését a hogylétem iránt. Nyugalom, minden rendben. Egészséges vagyok, csak az a baj, hogy nem áldott meg a sors Orbán Viktor raptorerejével, így néha kell a pihenés, a távolság a nyilvánosságtól. Dominika az én grazi klinikám”

– utalt egyszerre saját szabadságára, és az Orbán ellenzőinek körében régóta népszerű, eddig nem bizonyított pletykára, amit nemrég Márki-Zay Péter is meglovagolt.

A vlogger hozzáteszi: „A hajamat pár évente letolom. Ez már a harmadik kopaszságom. Ha őrült is vagyok, hát nem ezért, és nem is most kezdődött. Jóleső érzés, megkönnyebbülök tőle, szeretem tapizni, és tetszik. Szóval kösz a törődést, minden ok, leszámítva, hogy az első nap vörösre égtem.”

Pottyondy Edina - Szépség és motiváció

Link másolása
KÖVESS MINKET:


VLOGOK
„Az oroszok bajszát húzogatták az ukránok, most megkapták a magukét” - A háborúról kérdeztük a március 15-én vonulókat
Mindenki elítéli a háborút, azonban az okokat másképp látják. Két tábor és sokféle vélemény.

Link másolása

Amikor a Békemeneten, illetve az ellenzék nagygyűlésén jártunk, megkerülhetetlen volt a kérdés, mit gondolnak a résztvevők a háborúról. Az biztos, hogy senki sem tartja elfogadhatónak, hogy háborúval oldják meg a konfliktusokat. De arról már sokfélét gondoltak, hogy mindez miért alakult így, és mi a megoldás.

Van, aki a gázellátást félti, van, aki a katonaköteles fiát.

Van, aki felmondja a putyini érveket, de az is a Békemeneten hangzott el, hogy Putyinnak elment az esze. Annak megítélését persze, hogy ki tudja az országot megóvni, már a pártállás döntötte el.

VIDEÓ: A háborúról kérdeztük a március tizenötödikén vonulókat


Link másolása
KÖVESS MINKET:


VLOGOK
„Nem hatotta meg az embereket az árbefagyasztás”
Az árbefagyasztás első napján járókelőket kérdeztünk a kormány döntéséről. De egy hús-hentesárú üzletben is jártunk, ahol a tapasztalatokról is beszéltek.

Link másolása

Február elsején lépett életbe a kormány januárban bejelentett új intézkedése, az élelmiszerárstop. Ennek értelmében keddtől hét alapvető élelmiszert a tavaly október 15-i áron lehet megvásárolni három hónapon keresztül, vagyis május 1-ig. Ezek a következők: búzafinomliszt, kristálycukor, 2,8%-os UHT tehéntej, napraforgó-étolaj, csirkemell, csirke farhát, sertéscomb.

Az árbefagyasztás első napján járókelőket kérdeztünk arról, mit gondolnak a kormány döntéséről, számukra segítséget jelent-e, hogy ez a néhány élelmiszer olcsóbb lesz a következő három hónapban, és, hogy emiatt vásárolnak-e többet ezekből a termékekből.

De egy hús-hentesárú üzletben is jártunk, ahol azt mondták, egyelőre úgy látják, nem hatotta meg az embereket az árbefagyasztás, ugyanis nem volt nagyobb a forgalom a szokásosnál. Az üzletben cukrot, lisztet, étolajat és tejet is árulnak. Azt mondják, ezek veszteségesek, a csirkemell árát ugyanakkor még ki tudják hozni.

Videó: „Nem hatotta meg az embereket az árbefagyasztás”

Link másolása
KÖVESS MINKET: