hirdetés

VLOGOK

Sminktanácsok egy gyönyörű erdélyi lánytól

Újabb AranyVlog győztest mutatunk be: a debrecenben tanuló Karin Dragost, aki több tízezer követőjének ad sminktanácsokat.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2016. június 26.

hirdetés

Karin Erdélyben, Nagykárolyban él, és Debrecenben tanul mesterszakon.

"Be kell vallanom nagyon sokat gondolkoztam azon, hogy belevágjak-e ebbe az egész YouTube-os "szakmába", mert nálunk ez még elég új dolog, és én sem voltam abban teljesen biztos, hogy jó ötlet-e egyáltalán" - meséli a kezdetekről.

"Általában az ember fél attól, ami eltér a megszokottól,ami picit kívül esik a komfortzónáján. De azt is tudtam, hogy ha ezt most nem próbálom meg, örökké azon gondolkodnék: "Mi lett volna, ha...?" Imádtam más lányok sminkvideóit nézegetni, és úgy éreztem, ezt én is meg tudnám csinálni."

securedownload (3)

hirdetés

Karin azonban nem magyarul, hanem angolul kezdett bele a vlogolásba, ami a magyar anyanyelvű videóbloggerek közt ritkaságnak számít. "Szerintem hosszú távon mindenképp megéri angolul csinálni, remélhetőleg nagyobb közönséget tudok így elérni" - mondja erről.

"Az egész hátterében természetesen a szépségápolás, azon belül is a sminkelés, valamint a sminktermékek iránti elhivatottságom áll. Ez az, ami motivál, hogy minden héten új videót készítsek, és végső soron ez az, ami miatt igazán élvezem ezt csinálni hétről hétre. Nem kötelességként, vagy munkaként fogom fel, annak ellenére, hogy sok idő egy-egy videó elkészítése. Ez számomra egy olyan hobbi, amit nagyon élvezek, a téma kiválasztásától kezdve, a filmezésen át, a szerkesztésig."

VIDEÓ: Sminktanácsok strandoláshoz

"Szeretném megmutatni a lányoknak, hogy pici türelemmel és sok gyakorlással otthon is képesek vagyunk egy olyan smink elkészítésére, ami jól áll, és ami által jobban és magabiztosabbaknak érezzük magunkat."

Karin a videóiban különböző témákat dolgoz fel, ami lehet például egy zenei fesztivál, egy tengerpart, vagy akár egy esküvő. "Igyekszem a sminkeket outfit ötletekkel, vagy DIY (Do It Yourself - Csináld magad) projektekkel kiegészíteni."

VIDEÓ: Sminktanácsok fesztiválozáshoz

VIDEÓ: Sminktanácsok esküvőhöz

"Végső soron azt tartom nagyon fontosnak, hogy hű maradjak önmagamhoz, és mindig őszinte legyek feliratkozóimhoz. Nincs értelme megjátszania magát az embernek, előbb vagy utóbb azt ő maga is megunná. Szerint ez a siker titka. Nagyon remélem, hogy a jövőben is tudok újat mutatni az engem követőknek, és nagyon szépen köszönöm nekik az eddigi támogatást."

Karin videócsatornáját ITT TALÁLOD

Ha tetszenek Karin videói, nyomj egy lájkot!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk