hirdetés

VLOGOK

Pamkutya Norbi bemutatja Magyarország különleges földrajzi pontjait

Sok száz kilométert autózott, hogy eljusson a legmagasabb és legmélyebb pontra, a hármashatárokhoz, sőt mind a négy égtájra is.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. október 10.

hirdetés

Mivel most úgysem lehet külföldre utazni, a Pamkutya duó Bélája (akit valójában Norbinak hívnak) úgy döntött, meglátogatja Magyarország néhány különleges földrajzi pontját, és videót készít róla.

Elsőként az ország legmagasabb helyére, a Kékestetőre utazott, majd onnan az ország legmélyebb területére, Tiszasziget környékére vette az irányt.

Ezt követően a hármashatárok jöttek. A videóból megtudhattuk például, hogy Kübekházán három ország találkozik: Szerbia, Románia és Magyarország, illetve, hogy ez a hely a legtöbb határral ellentétben gyalogosan is elérhető.

Miután a youtuber ezeket végigjárta, ellátogatott az ország legnyugatibb pontjára, majd a legkeletibbre, a legdélebbire és végül a legészakibbra. Egy-két kivétellel mindenhol egységes, határjelző kopjafákat talált.

hirdetés

Ha már bebarangolta az ország széleit, akkor úgy gondolta, megnézi hazánk közepét is, ami Pusztavacs mellett van.

A teljes videót itt lehet megtekinteni:

Magyarország különleges FÖLDRAJZI pontjai

A videót teljes egészében a telefonommal forgattam, ami egy Samsung Galaxy S20+ Itt többet megtudhatsz róla: https://bit.ly/2GFsApPhirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk