hirdetés

VLOGOK

7 ember, akinek sikerült megszöknie egy sorozatgyilkos elől

A vlogból megismerheted többek között Carol DaRonch, Kate Moir, Jennifer Asbenson hátborzongató történetét.

Link másolása

hirdetés

Kevés nehezebb dolog lehet, mint egy sorozatgyilkossal tölteni az éjszakát.

Nagyon kevés ember mondhatja el magáról, hogy túlélt egy ilyen találkozást és néhányuk csak a puszta szerencsének köszönheti ezt.

A videóban megismerheted Carol DaRonch, Kate Moir vagy Jennifer Asbenson hátborzongató történetét.

VIDEÓ: Megszökni egy sorozatgyilkos elől? 7 ember, akinek sikerült

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
VLOGOK
„Ha valakit érdekel az ilyesmi, jó szórakozást hozzá” – az utca emberét kérdeztük Berkiék élőben közvetített szüléséről
Finoman szólva sem voltak elragadtatva a nekünk nyilatkozó járókelők az ötlettől.

Link másolása

hirdetés

Hamarosan megszületik Berki Krisztián és felesége, Mazsi első közös gyermeke. A pár nemrég egy interjúban mesélt arról, hogy terveik szerint élőben fogják közvetíteni a baba születését.

"Hónapok óta különböző szülési videókkal álmodom és fekszem le, így azt gondolom, ha a feleségemnek ekkora segítség, hogy ilyen videókat láthat, szeretném, hogy élőben közvetítsek. A testkamera nem zavaró senkinek"

- magyarázta a döntést Berki a Hot! magazinnak.

Mazsi pedig azt mondta, azért vállalja be az élő közvetítést, mert szeretné megmutatni a "kendőzetlen igazságot" a szülésről, szerinte ugyanis a filmekben megszépítik a valóságot.

Berkiék ötlete nagy port kavart, több kommentelő sem értette, miért szeretnék megosztani ezt az intim pillanatot a világgal, ráadásul élőben.

hirdetés

Megkérdeztük az utca emberék, mit gondolnak minderről.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
VLOGOK
„Mindenre számítottam, de ezt megélni hihetetlen érzés” – az X-Faktor finalistáit kérdeztük
A műsor után nemcsak a három döntős, de a zsinórban harmadszor győztes mentor, ByeAlex is nyilatkozott lapunknak. Még azt a megható üzenetet is megosztotta velünk, amit ALEE a finálé előtti este írt neki.

Link másolása

hirdetés

Szombat este véget ért a jubileumi, 10. X-Faktor. A finalisták, Ferenczi Kamilla, Kocsis Paulina és ALEE négy produkcióval készültek, de egyikük már nem adta elő az összes dalát. Az első két produkciójuk után ugyanis lezárult a szavazás, és kiderült, hogy Ferenczi Kamilla lett az X-Faktor 2021 harmadik helyezettje.

A versenyben maradt két versenyző Kocsis Paulina és ALEE ezután mentoraikkal is előadtak egy-egy dalt, majd azt a produkciót is láthattuk ismét, amivel a válogatókon megismerhettük őket. Végül a nézők szavazatai alapján ByeAlex versenyzője, ALEE lett az X-Faktor 10. évadának győztese.

A finalistákat, és a zsinórban harmadszor győztes mentort, ByeAlexet a műsor után kérdeztük. A döntősök beszéltek arról, milyen érzések kavarognak bennük a finálé után, de azt is elárulták, hogyan tovább a jövőben. Alex pedig még azt a megható üzenetet is megosztotta velünk, amit ALEE a finálé előtti napon írt neki.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
VLOGOK
„Nagyon kíváncsi leszek, a Fidesz mit fog kitalálni” – a Márki-Zay győzelmét ünneplőket kérdeztük
Ott voltunk az Anker közben, ahol a hódmezővásárhelyi polgármester Orbán Viktor kihívójává lépett elő. Abban mindenki egyetértett, hogy az ellenzéki egységet nem fenyegeti veszély, viszont durva kampány jön.

Link másolása

hirdetés

Szerda este kihirdették az előválasztás végeredményét, így eldőlt, hogy Dobrev Klárát megelőzve, óriási meglepetésre Márki-Zay Péter lesz az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje.

A népünnepélyre hasonlító eredményvárón mindenki azt hangsúlyozta: az ellentéteket félretéve innentől együtt kell tovább menni, mert csak így van esély Orbán Viktor leváltására.

De vajon lehetséges-e ez az elmúlt hetek sérelmei után, megfúrhatja-e a DK az összefogást, és milyen kampány vár ránk áprilisig? Erről kérdeztük az embereket a tömegben.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
VLOGOK
„Végigkísértük a mai napig, és most már vége” – Így emlékeznek Kóbor Jánosra az Omega-rajongók
Egykori zenésztársakat, barátokat és rajongókat kérdeztünk a Bazilikánál, ahol a legendás énekes gyászmiséjét tartották.

Link másolása

hirdetés

Pénteken 19 órakor tartottak gyászmisét Kóbor János emlékére a Szent István Bazilikában. A gyászszertartáson Frenreisz ­Károly és a rajongói klub vezetője, Gazdag László is beszédet mondott.

A Szent István Bazilika előtt egykori zenésztársakat, iskolatársakat, ismerősöket és rajongókat kérdeztünk a Kóbor Jánoshoz fűződő személyes élményeikről, történeteikről, kedvenc Omega-dalaikról és arról, hogyan emlékeznek a legendás zenészre.

Videó: Így emlékeznek Kóbor Jánosra az Omega-rajongók


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: