hirdetés

VIDEÓK

Videón a tökéletes csók receptje

Íme a tudományos elmélet arra, hogy milyen az eszményi csók - de persze, mint az élet minden területen, itt is a gyakorlat teszi a mestert.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2016. június 23.

hirdetés

Mindannyian tudjuk, hogy a csókolózás nem csupán ajkaink összeérintése. Van a jó csók - mint például egy romantikus film végén - és van rossz is, például amikor egy döglött hallal csináljuk.

Tehát pontosan mi választja el a jó csókot a rossztól? Itt a tudományos válasz a VIDEÓN:

Első lépés: a jel. Nem kell szupermodellnek lenned ahhoz, hogy vonzó legyél. Ha nem vagy jóképű, akkor is eljuthatsz a csókig. Egy kutatás szerint azoknak, akik flörtölnek, sokkal több esélyük van azoknál, akik csak a vonzó külsejükre támaszkodnak. Kezdd a szemkontaktussal! Ez az univerzális módja annak, hogy tudassuk a partnerünkkel, hogy meg szeretnénk őt csókolni. A szemkontaktus felel azért is, hogy a csókhoz szükséges kémia beinduljon az agyunkban.

Második lépés: a közeledés. Kezdd úgy, hogy a partnered felé hajolsz, és kicsit jobbra hajtod a fejed. A csókolózók kétharmada így csinálja. Miért pont így? Pszichológiai elméletek szerint azért, mert édesanyáink úgy szoptattak minket, hogy fejüket közben jobbra hajtották. De ilyenkor ne az anyukádra gondolj, koncentrálj inkább a helyzetre. Tehát, miközben az ajkak összeérnek, az erek oxigéndús vért juttatnak az agyadba, így a pupilláid kitágulnak, úgyhogy csukd be a szemed, hogy ez ne látszódjon. Amíg tart a csók, tartsd is csukva - elég ijesztő, ha valaki közben nagyot bámul a partnerére.

Harmadik lépés: csináld! Senkit sem fogsz lenyűgözni egy gyors szájrapuszival, nyugodtan csináld hosszabb ideig. Az ajkakban több idegszál fut össze, mint bárhol máshol a testünkben, és ezek jelek milliót küldik mind a saját, mind a partnerünk agyába, rengeteg boldogsághormont felszabadítva ezáltal. Érdemes felerősíteni a csókot azzal, hogy egy pár másodpercig erősebben odanyomod az ajkad a partneredéhez. Ez olyan hormonális folyamatokat indíthat el, amik felerősíthetik azt a vágyat mindkettőtökben, hogy talán többet is akartok a csóknál.

hirdetés

Most már elméletben tudsz csókolózni - de mint az élet minden területen, itt is a gyakorlat teszi a mestert.

buddies-777605_1280


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
VIDEÓK

Nagyon csúnyán beégett a menőző Mustangos sofőr

Itt egy újabb bizonyíték arra, hogy a lóerő nem minden.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2016. október 02.

hirdetés

Houstonban egy autós eseményen egy férfi nagyon meg akarta mutatni, hogy milyen nagyon tud vezetni. Mint a filmeken, gumicsikorgással, füstöléssel... Ám az eredmény balul sült el. Még szerencse, hogy nem lett komolyabb baj. A sofőr pedig a végén nyugodtan integetett a nézőknek, hogy bocsika.

Ha érdekes volt, oszd meg másokkal is!

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
VIDEÓK

Calidora: Én már nem című dalát a szerző saját élete ihlette

Oberritter Dóra első magyar nyelvű dalát szeptemberben mutatta be.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2016. október 04.

hirdetés

A fiatal énekesnő nem csak remekül gitározik, hanem saját dalokat is ír. Szepesi Zsolt segítségével most bemutatta egyik szerzeményét.

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
VIDEÓK

Így emlékezett meghalt riporterére a Fókusz

Fürge Anett tévés karrierjének emlékezetes, számára kedves pillanatok felidézésével búcsúznak a kollégák.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2016. október 03.

hirdetés

Hétfőn lett volna negyvenegy éves az RTL Klub riportere, Fürge Anett. A Fókusz riportere péntek este otthon hunyta le örökre a szemét. Édesanyja és férje mindvégig mellette volt. Anett évek óta daganatos betegséggel küzdött.

Ahogy az RTL Klub honlapján írják:

Úgy tudta megmutatni a világunkat, ahogy csak kevesen képesek, humorral, együttérzéssel, hatalmas szívvel. Utolsó riportját állatmentőkről forgatta, egy hete láthatták a Fókuszban. Van úgy, hogy minden szó kevés kifejezni, amit érzünk.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
VIDEÓK

VIDEÓ: Fantasztikus látvány az első magyar animációs tűzfal

Az animáció Budapesten, az Arany János és Sas utca sarkán látható, és mindenképpen érdemes megnézned.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2016. október 03.

hirdetés

Az idei Színes Város Budapest Fesztivál jellemzően tűzfalfestésekre épülő, egy hónapos rendezvénysorozat, amely a város színesítésén túl kulturális és zenei programokat is kínál. A harmadszorra jelentkező fesztivál most egy különleges vizuális és egyben virtuális tartalommal bővült.

Hogy te is láthasd ezt a fantasztikus animációt töltsd le a LARA applikációt telefonodra, és keltsd életre a tűzfalat! Az animáció nappali fényben jól látható. A falfestménnyel szembe állva az alkalmazást használva kiterjesztett valóságként nézheted végig a rövid történetet, így elevenedik meg számodra is a tűzfalat díszítő színes mese.

VIDEÓ - Augmented reality

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: