hirdetés

VIDEÓK

Videón a tökéletes csók receptje

Íme a tudományos elmélet arra, hogy milyen az eszményi csók - de persze, mint az élet minden területen, itt is a gyakorlat teszi a mestert.

Link másolása

hirdetés

Mindannyian tudjuk, hogy a csókolózás nem csupán ajkaink összeérintése. Van a jó csók - mint például egy romantikus film végén - és van rossz is, például amikor egy döglött hallal csináljuk.

Tehát pontosan mi választja el a jó csókot a rossztól? Itt a tudományos válasz a VIDEÓN:

Első lépés: a jel. Nem kell szupermodellnek lenned ahhoz, hogy vonzó legyél. Ha nem vagy jóképű, akkor is eljuthatsz a csókig. Egy kutatás szerint azoknak, akik flörtölnek, sokkal több esélyük van azoknál, akik csak a vonzó külsejükre támaszkodnak. Kezdd a szemkontaktussal! Ez az univerzális módja annak, hogy tudassuk a partnerünkkel, hogy meg szeretnénk őt csókolni. A szemkontaktus felel azért is, hogy a csókhoz szükséges kémia beinduljon az agyunkban.

Második lépés: a közeledés. Kezdd úgy, hogy a partnered felé hajolsz, és kicsit jobbra hajtod a fejed. A csókolózók kétharmada így csinálja. Miért pont így? Pszichológiai elméletek szerint azért, mert édesanyáink úgy szoptattak minket, hogy fejüket közben jobbra hajtották. De ilyenkor ne az anyukádra gondolj, koncentrálj inkább a helyzetre. Tehát, miközben az ajkak összeérnek, az erek oxigéndús vért juttatnak az agyadba, így a pupilláid kitágulnak, úgyhogy csukd be a szemed, hogy ez ne látszódjon. Amíg tart a csók, tartsd is csukva - elég ijesztő, ha valaki közben nagyot bámul a partnerére.

Harmadik lépés: csináld! Senkit sem fogsz lenyűgözni egy gyors szájrapuszival, nyugodtan csináld hosszabb ideig. Az ajkakban több idegszál fut össze, mint bárhol máshol a testünkben, és ezek jelek milliót küldik mind a saját, mind a partnerünk agyába, rengeteg boldogsághormont felszabadítva ezáltal. Érdemes felerősíteni a csókot azzal, hogy egy pár másodpercig erősebben odanyomod az ajkad a partneredéhez. Ez olyan hormonális folyamatokat indíthat el, amik felerősíthetik azt a vágyat mindkettőtökben, hogy talán többet is akartok a csóknál.

hirdetés

Most már elméletben tudsz csókolózni - de mint az élet minden területen, itt is a gyakorlat teszi a mestert.

buddies-777605_1280


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
VIDEÓK
Nagyon csúnyán beégett a menőző Mustangos sofőr
Itt egy újabb bizonyíték arra, hogy a lóerő nem minden.

Link másolása

hirdetés

Houstonban egy autós eseményen egy férfi nagyon meg akarta mutatni, hogy milyen nagyon tud vezetni. Mint a filmeken, gumicsikorgással, füstöléssel... Ám az eredmény balul sült el. Még szerencse, hogy nem lett komolyabb baj. A sofőr pedig a végén nyugodtan integetett a nézőknek, hogy bocsika.

Ha érdekes volt, oszd meg másokkal is!

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
VIDEÓK
Calidora: Én már nem című dalát a szerző saját élete ihlette
Oberritter Dóra első magyar nyelvű dalát szeptemberben mutatta be.

Link másolása

hirdetés

A fiatal énekesnő nem csak remekül gitározik, hanem saját dalokat is ír. Szepesi Zsolt segítségével most bemutatta egyik szerzeményét.

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
VIDEÓK
Így emlékezett meghalt riporterére a Fókusz
Fürge Anett tévés karrierjének emlékezetes, számára kedves pillanatok felidézésével búcsúznak a kollégák.

Link másolása

hirdetés

Hétfőn lett volna negyvenegy éves az RTL Klub riportere, Fürge Anett. A Fókusz riportere péntek este otthon hunyta le örökre a szemét. Édesanyja és férje mindvégig mellette volt. Anett évek óta daganatos betegséggel küzdött.

Ahogy az RTL Klub honlapján írják:

Úgy tudta megmutatni a világunkat, ahogy csak kevesen képesek, humorral, együttérzéssel, hatalmas szívvel. Utolsó riportját állatmentőkről forgatta, egy hete láthatták a Fókuszban. Van úgy, hogy minden szó kevés kifejezni, amit érzünk.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
VIDEÓK
VIDEÓ: Fantasztikus látvány az első magyar animációs tűzfal
Az animáció Budapesten, az Arany János és Sas utca sarkán látható, és mindenképpen érdemes megnézned.

Link másolása

hirdetés

Az idei Színes Város Budapest Fesztivál jellemzően tűzfalfestésekre épülő, egy hónapos rendezvénysorozat, amely a város színesítésén túl kulturális és zenei programokat is kínál. A harmadszorra jelentkező fesztivál most egy különleges vizuális és egyben virtuális tartalommal bővült.

Hogy te is láthasd ezt a fantasztikus animációt töltsd le a LARA applikációt telefonodra, és keltsd életre a tűzfalat! Az animáció nappali fényben jól látható. A falfestménnyel szembe állva az alkalmazást használva kiterjesztett valóságként nézheted végig a rövid történetet, így elevenedik meg számodra is a tűzfalat díszítő színes mese.

VIDEÓ - Augmented reality

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: