VIDEÓK

Videókon örökíti meg, ahogy alzheimeres apjával énekel

A közösségi oldalakon megosztott megható felvételek segítségével szervezett gyűjtést egy angliai férfi.

Link másolása

Teddy McDermott egykoron énekes volt, aki minden valamire való klubban fellépett. Nem hiába hívták Songaminute Man-nek ("a percenként egy dal embere"): olyan sok zenét ismert, amivel minden pályatársát lekörözte.

Néhány évvel ezelőtt azonban Alzheimer-kórt diagnosztizáltak nála, ahogy pedig teltek az évek, a betegség egyre jobban kikezdte az emlékezetét. Manapság gyakran előfordul az is, hogy a legközelebbi családtagjait sem ismeri fel.

Szerencséjére azonban van egy szerető fia, Mac, aki a legrosszabb pillanatokban sem hagyja magára. Ő vette észre, hogy édesapja akkor érzi magát a legjobban, amikor énekelhet. Mac elhatározta hogy megörökíti ezeket a pillanatokat, de ez még nem minden: úgy döntött, hogy a felvételeket arra fogja használni, hogy pénzt gyűjtsön egy alzheimereseket segítő alapítványnak.

Úgy tűnik Mac számítása bejött:

a videóikat százezrek nézik, a közösségi oldalakon hirdetett gyűjtésen pedig a tervezett 1000 font helyett már 80 ezer fontot adományoztak az internet jóakarói!

Ami pedig a videókat illeti: azok egyszerűen szívfacsaróak.

Itt ti is tudtok adakozni, itt pedig még több videót láthattok!

Ha tetszett a videó, nyomj egy lájkot!

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


VIDEÓK
Nagyon csúnyán beégett a menőző Mustangos sofőr
Itt egy újabb bizonyíték arra, hogy a lóerő nem minden.

Link másolása

Houstonban egy autós eseményen egy férfi nagyon meg akarta mutatni, hogy milyen nagyon tud vezetni. Mint a filmeken, gumicsikorgással, füstöléssel... Ám az eredmény balul sült el. Még szerencse, hogy nem lett komolyabb baj. A sofőr pedig a végén nyugodtan integetett a nézőknek, hogy bocsika.

Ha érdekes volt, oszd meg másokkal is!

Link másolása
KÖVESS MINKET:

VIDEÓK
Calidora: Én már nem című dalát a szerző saját élete ihlette
Oberritter Dóra első magyar nyelvű dalát szeptemberben mutatta be.

Link másolása

A fiatal énekesnő nem csak remekül gitározik, hanem saját dalokat is ír. Szepesi Zsolt segítségével most bemutatta egyik szerzeményét.

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

Link másolása
KÖVESS MINKET:


VIDEÓK
Így emlékezett meghalt riporterére a Fókusz
Fürge Anett tévés karrierjének emlékezetes, számára kedves pillanatok felidézésével búcsúznak a kollégák.

Link másolása

Hétfőn lett volna negyvenegy éves az RTL Klub riportere, Fürge Anett. A Fókusz riportere péntek este otthon hunyta le örökre a szemét. Édesanyja és férje mindvégig mellette volt. Anett évek óta daganatos betegséggel küzdött.

Ahogy az RTL Klub honlapján írják:

Úgy tudta megmutatni a világunkat, ahogy csak kevesen képesek, humorral, együttérzéssel, hatalmas szívvel. Utolsó riportját állatmentőkről forgatta, egy hete láthatták a Fókuszban. Van úgy, hogy minden szó kevés kifejezni, amit érzünk.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


VIDEÓK
VIDEÓ: Fantasztikus látvány az első magyar animációs tűzfal
Az animáció Budapesten, az Arany János és Sas utca sarkán látható, és mindenképpen érdemes megnézned.

Link másolása

Az idei Színes Város Budapest Fesztivál jellemzően tűzfalfestésekre épülő, egy hónapos rendezvénysorozat, amely a város színesítésén túl kulturális és zenei programokat is kínál. A harmadszorra jelentkező fesztivál most egy különleges vizuális és egyben virtuális tartalommal bővült.

Hogy te is láthasd ezt a fantasztikus animációt töltsd le a LARA applikációt telefonodra, és keltsd életre a tűzfalat! Az animáció nappali fényben jól látható. A falfestménnyel szembe állva az alkalmazást használva kiterjesztett valóságként nézheted végig a rövid történetet, így elevenedik meg számodra is a tűzfalat díszítő színes mese.

VIDEÓ - Augmented reality

Link másolása
KÖVESS MINKET: