hirdetés

VIDEÓK

Videó: négy évig forgatták a világ legmunkásabb lánykérését

Már az első randin tudta, hogy megkéri majd a lány kezét, de végül négy éven át járta a világot, és 26 országban forgatta le a lánykérő videóját.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2016. június 24.

hirdetés

Mi is bőven mutattunk már olyan történeteket, amelyekben a vőlegényjelöltek erő felett teljesítenek, hogy biztosan elnyerjék a barátnőjük szívét. Láttunk már BKV-s és táncolós eljegyzést is, az amerikai Jack Hyre viszont jó időre feladta a leckét minden leeendő férjnek.

A srác négy évig forgatta azt a videót, amit végül az eljegyzésen levetített a barátnőjének. Ő és a lány még 2010-ben ismerkedtek meg. Az internetre feltöltött kisfilmben Jack azt meséli, már akkor, az első randijuk után azt írta a naplójába, hogy egyszer még feleségül veszi őt. Aztán támadt egy ötlete, és négy éven keresztül minden országban, ahol járt, forgatott egy kis darabot abból az éneklős videóból, amelyet aztán nagyon trükkösen mutatott be a barátnőjének.

Jack hol a Kínai Nagyfalon, hol kissé becsípve egy görög hotel teraszán énekli "már 500 mérföldet mentem és még ötszázat mennék." A filmben néha a barátnője is feltűnik, ám a lány valahogy nem fogott gyanút. Amikor megkapta a videót, úgy tudta, majd a közös egyetemi élményeikről lát összeállítást. A film végén láthatjátok, hogyan fogadta, mikor rájött, hogy mégsem ez történt. Tippeljetek nyugodtan, hogy mit válaszolt, amikor rájött, hogy éppen megkérték a kezét...

Ha tetszett a videó, nyomj egy lájkot!

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk