VIDEÓK

Videó: négy évig forgatták a világ legmunkásabb lánykérését

Már az első randin tudta, hogy megkéri majd a lány kezét, de végül négy éven át járta a világot, és 26 országban forgatta le a lánykérő videóját.

Link másolása

Mi is bőven mutattunk már olyan történeteket, amelyekben a vőlegényjelöltek erő felett teljesítenek, hogy biztosan elnyerjék a barátnőjük szívét. Láttunk már BKV-s és táncolós eljegyzést is, az amerikai Jack Hyre viszont jó időre feladta a leckét minden leeendő férjnek.

A srác négy évig forgatta azt a videót, amit végül az eljegyzésen levetített a barátnőjének. Ő és a lány még 2010-ben ismerkedtek meg. Az internetre feltöltött kisfilmben Jack azt meséli, már akkor, az első randijuk után azt írta a naplójába, hogy egyszer még feleségül veszi őt. Aztán támadt egy ötlete, és négy éven keresztül minden országban, ahol járt, forgatott egy kis darabot abból az éneklős videóból, amelyet aztán nagyon trükkösen mutatott be a barátnőjének.

Jack hol a Kínai Nagyfalon, hol kissé becsípve egy görög hotel teraszán énekli "már 500 mérföldet mentem és még ötszázat mennék." A filmben néha a barátnője is feltűnik, ám a lány valahogy nem fogott gyanút. Amikor megkapta a videót, úgy tudta, majd a közös egyetemi élményeikről lát összeállítást. A film végén láthatjátok, hogyan fogadta, mikor rájött, hogy mégsem ez történt. Tippeljetek nyugodtan, hogy mit válaszolt, amikor rájött, hogy éppen megkérték a kezét...

Ha tetszett a videó, nyomj egy lájkot!

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


VIDEÓK
Nagyon csúnyán beégett a menőző Mustangos sofőr
Itt egy újabb bizonyíték arra, hogy a lóerő nem minden.

Link másolása

Houstonban egy autós eseményen egy férfi nagyon meg akarta mutatni, hogy milyen nagyon tud vezetni. Mint a filmeken, gumicsikorgással, füstöléssel... Ám az eredmény balul sült el. Még szerencse, hogy nem lett komolyabb baj. A sofőr pedig a végén nyugodtan integetett a nézőknek, hogy bocsika.

Ha érdekes volt, oszd meg másokkal is!

Link másolása
KÖVESS MINKET:

VIDEÓK
Calidora: Én már nem című dalát a szerző saját élete ihlette
Oberritter Dóra első magyar nyelvű dalát szeptemberben mutatta be.

Link másolása

A fiatal énekesnő nem csak remekül gitározik, hanem saját dalokat is ír. Szepesi Zsolt segítségével most bemutatta egyik szerzeményét.

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

Link másolása
KÖVESS MINKET:


VIDEÓK
Így emlékezett meghalt riporterére a Fókusz
Fürge Anett tévés karrierjének emlékezetes, számára kedves pillanatok felidézésével búcsúznak a kollégák.

Link másolása

Hétfőn lett volna negyvenegy éves az RTL Klub riportere, Fürge Anett. A Fókusz riportere péntek este otthon hunyta le örökre a szemét. Édesanyja és férje mindvégig mellette volt. Anett évek óta daganatos betegséggel küzdött.

Ahogy az RTL Klub honlapján írják:

Úgy tudta megmutatni a világunkat, ahogy csak kevesen képesek, humorral, együttérzéssel, hatalmas szívvel. Utolsó riportját állatmentőkről forgatta, egy hete láthatták a Fókuszban. Van úgy, hogy minden szó kevés kifejezni, amit érzünk.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


VIDEÓK
VIDEÓ: Fantasztikus látvány az első magyar animációs tűzfal
Az animáció Budapesten, az Arany János és Sas utca sarkán látható, és mindenképpen érdemes megnézned.

Link másolása

Az idei Színes Város Budapest Fesztivál jellemzően tűzfalfestésekre épülő, egy hónapos rendezvénysorozat, amely a város színesítésén túl kulturális és zenei programokat is kínál. A harmadszorra jelentkező fesztivál most egy különleges vizuális és egyben virtuális tartalommal bővült.

Hogy te is láthasd ezt a fantasztikus animációt töltsd le a LARA applikációt telefonodra, és keltsd életre a tűzfalat! Az animáció nappali fényben jól látható. A falfestménnyel szembe állva az alkalmazást használva kiterjesztett valóságként nézheted végig a rövid történetet, így elevenedik meg számodra is a tűzfalat díszítő színes mese.

VIDEÓ - Augmented reality

Link másolása
KÖVESS MINKET: