hirdetés

VIDEÓK

Videó: két magyar kisfiú kísérletéért rajong a net

Fantasztikus videót hozott össze az általános iskolás fiúk.

Link másolása

hirdetés

Három hét alatt 114 ezren nézték meg és közel kétezren lájkolták két magyar kisfiú látványos kísérleteit a Youtube-on. Másfél hete belépett a kedvelők közé a MinutePhysics elnevezésű amerikai Youtube-csatorna is, aminek közel két és fél millió feliratkozója van.

Nézzétek meg ti is a magyar kisfiúk videóját!

A nagy siker nem a véletlen műve. Bár Ledő Sebestyén és testvére, Barnabás olyan kísérleteket mutat be, amelyek közül sok az interneten is megtalálható, ám a formai megoldások, és ahogyan az egész egyetlen vizuális jelenetté van fűzve, tökéletesen fogyaszthatóvá teszik az egészet.

Ráadásul az egész mögött ott van Ledő Attila, a fiúk apukája, aki fizikatanár. A profi aláfestő zenével megtámogatott videóból a végén derül ki, hogy valójában ez egy újévi köszöntő. Ám mire odáig eljutunk, számtalan kísérletet láthatunk az egyensúlyról, elejétől a végéig mindennapi, az átlagos háztartásban is meglévő tárgyakkal bemutatva.

hirdetés

buvesz1

4

1

2

3

Ledő tanár úr tényleg hozzáértően komponálta meg ezt a videót, még olyan apróságokra is odafigyelt, mint a fiúk pólójának a színei, amely a mágnesrudak két pólusának szokásosan használt színeivel egyeznek, vagy például a Mozgó Világ című folyóirat példányaiból álló könyvrakás.

A Balance (Egyensúly) című videó nem csak a természettudományok szépségeire nyitja fel a nézők szemét, de azt is bebizonyítja, hogy egy kis találékonysággal bárki alkothat tartalmas videókat, amelyekkel népszerűségre tehet szert.

Na, kié lesz a következő videó?

Ha neked is tetszik, nyomj egy lájkot!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
VIDEÓK
Nagyon csúnyán beégett a menőző Mustangos sofőr
Itt egy újabb bizonyíték arra, hogy a lóerő nem minden.

Link másolása

hirdetés

Houstonban egy autós eseményen egy férfi nagyon meg akarta mutatni, hogy milyen nagyon tud vezetni. Mint a filmeken, gumicsikorgással, füstöléssel... Ám az eredmény balul sült el. Még szerencse, hogy nem lett komolyabb baj. A sofőr pedig a végén nyugodtan integetett a nézőknek, hogy bocsika.

Ha érdekes volt, oszd meg másokkal is!

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
VIDEÓK
Calidora: Én már nem című dalát a szerző saját élete ihlette
Oberritter Dóra első magyar nyelvű dalát szeptemberben mutatta be.

Link másolása

hirdetés

A fiatal énekesnő nem csak remekül gitározik, hanem saját dalokat is ír. Szepesi Zsolt segítségével most bemutatta egyik szerzeményét.

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
VIDEÓK
Így emlékezett meghalt riporterére a Fókusz
Fürge Anett tévés karrierjének emlékezetes, számára kedves pillanatok felidézésével búcsúznak a kollégák.

Link másolása

hirdetés

Hétfőn lett volna negyvenegy éves az RTL Klub riportere, Fürge Anett. A Fókusz riportere péntek este otthon hunyta le örökre a szemét. Édesanyja és férje mindvégig mellette volt. Anett évek óta daganatos betegséggel küzdött.

Ahogy az RTL Klub honlapján írják:

Úgy tudta megmutatni a világunkat, ahogy csak kevesen képesek, humorral, együttérzéssel, hatalmas szívvel. Utolsó riportját állatmentőkről forgatta, egy hete láthatták a Fókuszban. Van úgy, hogy minden szó kevés kifejezni, amit érzünk.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
VIDEÓK
VIDEÓ: Fantasztikus látvány az első magyar animációs tűzfal
Az animáció Budapesten, az Arany János és Sas utca sarkán látható, és mindenképpen érdemes megnézned.

Link másolása

hirdetés

Az idei Színes Város Budapest Fesztivál jellemzően tűzfalfestésekre épülő, egy hónapos rendezvénysorozat, amely a város színesítésén túl kulturális és zenei programokat is kínál. A harmadszorra jelentkező fesztivál most egy különleges vizuális és egyben virtuális tartalommal bővült.

Hogy te is láthasd ezt a fantasztikus animációt töltsd le a LARA applikációt telefonodra, és keltsd életre a tűzfalat! Az animáció nappali fényben jól látható. A falfestménnyel szembe állva az alkalmazást használva kiterjesztett valóságként nézheted végig a rövid történetet, így elevenedik meg számodra is a tűzfalat díszítő színes mese.

VIDEÓ - Augmented reality

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: