VIDEÓK

Videó: 10 ember, aki veszélyes vadállatokkal él

Veszélyes vadállatok is lehetnek az ember legjobb barátai.

Link másolása

Összeállításunkban bemutatunk nektek 10 embert, akik veszélyes vadállatokkal barátkoztak össze!

Az igazi farkasember

Shaun Ellis azért csatlakozott egy farkasfalkához, hogy segítse őket a vadonba való visszaszoktatásban. Ehhez teljesen azonosulnia kellet a farkasokkal: együtt vonyít velük, és morog rájuk.

Mackótestvér

Mark Dumas állattréner, és a legjobb barátja egy 400 kilós jegesmedve. Nyolc hetesen fogadta örökbe egy túlzsúfolt állatkertből, azóta több filmben és tv-műsorban is szerepelt már.

Nagy-nagy cicák

Michael Jamison két tigrissel él együtt. Ozzy, a kis szibériai tigriskölyök egyik lábában deformálódott a csont, ezért egy helyreállító műtét vár rá, ha kicsit idősebb lesz.

Bölénybarát

Jim Sautner családtagként tekint Bailey-re a bölényre, aki nagyon szeret gazdája nyitott tetejű autójában kocsikázni.

Oroszlánlány

Sigrát kiközösítette saját falkája, amikor még kölyök volt. Valentin Gruener és Mikkel Legarth befogadták, és most próbálják neki megtanítani, hogy hogyan élje túl a vadonban, ha majd szabadon engedik.

Élő plüssmaci

Doug Seus 800 kilós medvéje, Bart már olyan nagy sztárokkal is szerepelt egy filmben, mint Anthony Hopkins és Brad Pitt. Bart pár éve sajnos elpusztult, azóta Doug új, szintén Bart nevű mackóját tréningezi filmszerepekre.

Csíkos társaság

Janice Haley bengáli tigrisei fogságban nevelkedtek, ezért elpusztulnának, ha szabadon engednék őket. De nagyon jól érzik magukat Janice hátsókertjében.

Bölények a nappaliban

Veryl Goodnight és Roger Brooks azzal járulnak hozzá, hogy a bölények ne pusztuljanak ki, hogy kettőt is befogadtak otthonukba.

Én a vízilovakkal vagyok

Jessica, a víziló újszülöttként elvesztette a mamáját, de Tonie és Shirley Joubert befogadták a kis dundi kölyköt, és azóta együtt élnek.

Az oroszlán suttogó

Kevin Richardsont oroszlán suttogónak nevezik, hiszen 39 oroszlán és hiéna él állatfarmján.

via viralnova.com

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


VIDEÓK
Nagyon csúnyán beégett a menőző Mustangos sofőr
Itt egy újabb bizonyíték arra, hogy a lóerő nem minden.

Link másolása

Houstonban egy autós eseményen egy férfi nagyon meg akarta mutatni, hogy milyen nagyon tud vezetni. Mint a filmeken, gumicsikorgással, füstöléssel... Ám az eredmény balul sült el. Még szerencse, hogy nem lett komolyabb baj. A sofőr pedig a végén nyugodtan integetett a nézőknek, hogy bocsika.

Ha érdekes volt, oszd meg másokkal is!

Link másolása
KÖVESS MINKET:

VIDEÓK
Calidora: Én már nem című dalát a szerző saját élete ihlette
Oberritter Dóra első magyar nyelvű dalát szeptemberben mutatta be.

Link másolása

A fiatal énekesnő nem csak remekül gitározik, hanem saját dalokat is ír. Szepesi Zsolt segítségével most bemutatta egyik szerzeményét.

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

Link másolása
KÖVESS MINKET:


VIDEÓK
Így emlékezett meghalt riporterére a Fókusz
Fürge Anett tévés karrierjének emlékezetes, számára kedves pillanatok felidézésével búcsúznak a kollégák.

Link másolása

Hétfőn lett volna negyvenegy éves az RTL Klub riportere, Fürge Anett. A Fókusz riportere péntek este otthon hunyta le örökre a szemét. Édesanyja és férje mindvégig mellette volt. Anett évek óta daganatos betegséggel küzdött.

Ahogy az RTL Klub honlapján írják:

Úgy tudta megmutatni a világunkat, ahogy csak kevesen képesek, humorral, együttérzéssel, hatalmas szívvel. Utolsó riportját állatmentőkről forgatta, egy hete láthatták a Fókuszban. Van úgy, hogy minden szó kevés kifejezni, amit érzünk.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


VIDEÓK
VIDEÓ: Fantasztikus látvány az első magyar animációs tűzfal
Az animáció Budapesten, az Arany János és Sas utca sarkán látható, és mindenképpen érdemes megnézned.

Link másolása

Az idei Színes Város Budapest Fesztivál jellemzően tűzfalfestésekre épülő, egy hónapos rendezvénysorozat, amely a város színesítésén túl kulturális és zenei programokat is kínál. A harmadszorra jelentkező fesztivál most egy különleges vizuális és egyben virtuális tartalommal bővült.

Hogy te is láthasd ezt a fantasztikus animációt töltsd le a LARA applikációt telefonodra, és keltsd életre a tűzfalat! Az animáció nappali fényben jól látható. A falfestménnyel szembe állva az alkalmazást használva kiterjesztett valóságként nézheted végig a rövid történetet, így elevenedik meg számodra is a tűzfalat díszítő színes mese.

VIDEÓ - Augmented reality

Link másolása
KÖVESS MINKET: