VIDEÓK

Valami egész fura jelent meg Kína fölött

A sok ezer szemtanú csak találgat, hogy a a NASA vagy esetleg földön kívüliek állnak a jelenség mögött, a szakértők sem biztosak.

Link másolása

A hírek szerint több ezer ember volt a szemtanúja Kínában, ahogyan az égen megjelent egy felhők között egy "lebegő város" a kuantungi Fosan felett, a semmiből. A jelenséget megdöbbenve figyelték az emberek, hiszen egy metropolisz épületeinek tökéletes sziluettje rajzolódott ki a fejük felett, sokan le is fotózták, illetve videózták, amit láttak. A "lebegő város" "épületei", "felhőkarcolói" - vagy legalábbis azok körvonalai - viszonylag jól kivehetők. Hasonló jelenségekről érkeztek beszámolók Csianghszi dél-kínai tartomány több más pontjáról is.

Videón a "lebegő város":

A szakemberek szerint optikai csalódás, illetve meteorológiai jelenség állhat a háttérbe, egyfajta speciális fata morgana, ami létező tárgyak torzított képét tükrözi vissza. Hatására a tárgyak képe, méretei a valósághoz képest eltorzulnak, változnak.

Természetesen fantáziadús magyarázatokból és összeesküvés-elméletekből sincs hiány: vannak, akik szerint párhuzamos univerzumokról van szó, mások szerint a NASA egy új holografikus technológiát fejleszt, ennek "tünete" a jelenség, és ehhez egyesek még Krisztus második eljövetelét is belekeverik.

via The Telegrpah; Daily Mail

Ha érdekes volt, nyomj egy lájkot!

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


VIDEÓK
Nagyon csúnyán beégett a menőző Mustangos sofőr
Itt egy újabb bizonyíték arra, hogy a lóerő nem minden.

Link másolása

Houstonban egy autós eseményen egy férfi nagyon meg akarta mutatni, hogy milyen nagyon tud vezetni. Mint a filmeken, gumicsikorgással, füstöléssel... Ám az eredmény balul sült el. Még szerencse, hogy nem lett komolyabb baj. A sofőr pedig a végén nyugodtan integetett a nézőknek, hogy bocsika.

Ha érdekes volt, oszd meg másokkal is!

Link másolása
KÖVESS MINKET:

VIDEÓK
Calidora: Én már nem című dalát a szerző saját élete ihlette
Oberritter Dóra első magyar nyelvű dalát szeptemberben mutatta be.

Link másolása

A fiatal énekesnő nem csak remekül gitározik, hanem saját dalokat is ír. Szepesi Zsolt segítségével most bemutatta egyik szerzeményét.

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

Link másolása
KÖVESS MINKET:


VIDEÓK
Így emlékezett meghalt riporterére a Fókusz
Fürge Anett tévés karrierjének emlékezetes, számára kedves pillanatok felidézésével búcsúznak a kollégák.

Link másolása

Hétfőn lett volna negyvenegy éves az RTL Klub riportere, Fürge Anett. A Fókusz riportere péntek este otthon hunyta le örökre a szemét. Édesanyja és férje mindvégig mellette volt. Anett évek óta daganatos betegséggel küzdött.

Ahogy az RTL Klub honlapján írják:

Úgy tudta megmutatni a világunkat, ahogy csak kevesen képesek, humorral, együttérzéssel, hatalmas szívvel. Utolsó riportját állatmentőkről forgatta, egy hete láthatták a Fókuszban. Van úgy, hogy minden szó kevés kifejezni, amit érzünk.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


VIDEÓK
VIDEÓ: Fantasztikus látvány az első magyar animációs tűzfal
Az animáció Budapesten, az Arany János és Sas utca sarkán látható, és mindenképpen érdemes megnézned.

Link másolása

Az idei Színes Város Budapest Fesztivál jellemzően tűzfalfestésekre épülő, egy hónapos rendezvénysorozat, amely a város színesítésén túl kulturális és zenei programokat is kínál. A harmadszorra jelentkező fesztivál most egy különleges vizuális és egyben virtuális tartalommal bővült.

Hogy te is láthasd ezt a fantasztikus animációt töltsd le a LARA applikációt telefonodra, és keltsd életre a tűzfalat! Az animáció nappali fényben jól látható. A falfestménnyel szembe állva az alkalmazást használva kiterjesztett valóságként nézheted végig a rövid történetet, így elevenedik meg számodra is a tűzfalat díszítő színes mese.

VIDEÓ - Augmented reality

Link másolása
KÖVESS MINKET: