VIDEÓK

Vadonatúj dal és klip a BRAINS-től és JumoDaddy-től

A szám több szempontból is eltér legutóbbi anyagaiktól. Ráadásul ezúttal az Irie Maffia és a Kelemen Kabátban alapító producerével, JumoDaddy-vel társultak.

Link másolása

A BRAINS a novemberben megjelent Balance óta most jelentkezik teljesen új dallal, melyet a Budapest Park színpadán mutatnak be először élőben a rajongóknak. A szám több szempontból is eltér legutóbbi anyagaiktól. A zenekar némiképp eredeti stílusához tér vissza az All Eyes On Me-vel, amit JumoDaddy turbózott fel, belecsempészve többek között néhány adrenalinbombaszerű dropot is. Míg az utóbbi időben a zenekar mélyebb, társadalmi kérdésekkel is többet foglalkozó szövegekkel dolgozott, ezúttal egy könnyedebb témát választott:

“Ez a számunk egy átlagos srácról szól, aki nagyon büszke új barátnőjére, és úgy érzi, bárhol is jelenjenek meg együtt, mindenki őt irigyli a lány miatt. A dal emellett tisztelgés is a magyar lányok előtt, azt az üzenetet hordozza magában: maradjatok ilyen szépek és vadak, soha ne a világ elvárásai alapján válasszatok magatoknak fiút.” - mesélte MC Columbo, a zenekar frontembere.

A dal egyedülálló kollaboráció a BRAINS történetében, hiszen eddig csak énekesek vendégeskedtek dalaikban, ezúttal viszont az Irie Maffia és a Kelemen Kabátban alapító producerével, JumoDaddy-vel társultak. Jumo egyébként nemrég jelentetett meg egy remixet, amelynek bevételével egy kanadai mellrákkutató alapítványt támogat - akárcsak a BRAINS számára, neki is fontos a jótékonyság.

A videó vibráló képi világát Píty álmodta meg, aki több éve a BRAINS koncertjeinek modern arcukatáért, látványelemeiért felelős. Az All Eyes On Me élőben a zenekar nyárindító nagykoncertjén, a Budapest Park nyitóhétvégéjén, április 29-én debütál majd, amely az egyetlen fellépésük lesz a fővárosban, mielőtt a turnébuszba szállnak és nekivágnak az idei fesztiválszezonnak. A bemelegítéshez a megfelelő hangulatot Little BIG hozza majd Oroszországból.

Ha tetszett a klip, oszd meg másokkal is!

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


VIDEÓK
Calidora: Én már nem című dalát a szerző saját élete ihlette
Oberritter Dóra első magyar nyelvű dalát szeptemberben mutatta be.

Link másolása

A fiatal énekesnő nem csak remekül gitározik, hanem saját dalokat is ír. Szepesi Zsolt segítségével most bemutatta egyik szerzeményét.

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
VIDEÓK
Holdbéli táj - ennyi maradt a Vekeri-tóból
A Tisza vizével próbálják megmenteni a tavat. Sok Vekeri-tó lesz még - mondja a szakember.

Link másolása

Idén nyárra megint teljesen kiszáradt a Debrecen mellett található Vekeri-tó. Az egykori kedvelt üdülőhelyként szolgáló vízfelület az Erdőspusztai tórendeszer egyik utolsó túlélője volt. Az idei súlyos aszály azonban minden vizet kivitt a tóból, amit már csak egy jelentős beruházással lehet megmenteni.

A jövőben ráadásul

nagyon sok hasonló tragédia játszódhat majd le a szemünk előtt Magyarországon.


# Csináld másképp

Te mit csinálnál másképp? - Csatlakozz a klímaváltozás hatásairól, a műanyagmentességről és a zero waste-ről szóló facebook-csoportunkhoz, és oszd meg a véleményedet, tapasztalataidat!

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

VIDEÓK
Így emlékezett meghalt riporterére a Fókusz
Fürge Anett tévés karrierjének emlékezetes, számára kedves pillanatok felidézésével búcsúznak a kollégák.

Link másolása

Hétfőn lett volna negyvenegy éves az RTL Klub riportere, Fürge Anett. A Fókusz riportere péntek este otthon hunyta le örökre a szemét. Édesanyja és férje mindvégig mellette volt. Anett évek óta daganatos betegséggel küzdött.

Ahogy az RTL Klub honlapján írják:

Úgy tudta megmutatni a világunkat, ahogy csak kevesen képesek, humorral, együttérzéssel, hatalmas szívvel. Utolsó riportját állatmentőkről forgatta, egy hete láthatták a Fókuszban. Van úgy, hogy minden szó kevés kifejezni, amit érzünk.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

VIDEÓK
Videó: különleges felvétel a teljes augusztus 27-i tűzijátékról
Aki lemaradt róla, most szokatlan perspektívából nézheti meg az egész show-t.

Link másolása

Szombaton, a bizonytalan időjárási viszonyok miatt egy hét késéssel pótolták be az augusztus 20-i ünnepségek fő attrakcióját, a látványos tűzijátékot és fényshow-t.

Kollégánk különleges helyről, a szokásostól eltérő perspektívából rögzítette a nagyszabású eseményt, így azt most az is meg tudja tekinteni, aki valamilyen okból lemaradt róla.

Az elhalasztott augusztus 20-i tűzijáték teljes hosszában


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk