VIDEÓK

Vadonatúj dal és klip a BRAINS-től és JumoDaddy-től

A szám több szempontból is eltér legutóbbi anyagaiktól. Ráadásul ezúttal az Irie Maffia és a Kelemen Kabátban alapító producerével, JumoDaddy-vel társultak.

Link másolása

A BRAINS a novemberben megjelent Balance óta most jelentkezik teljesen új dallal, melyet a Budapest Park színpadán mutatnak be először élőben a rajongóknak. A szám több szempontból is eltér legutóbbi anyagaiktól. A zenekar némiképp eredeti stílusához tér vissza az All Eyes On Me-vel, amit JumoDaddy turbózott fel, belecsempészve többek között néhány adrenalinbombaszerű dropot is. Míg az utóbbi időben a zenekar mélyebb, társadalmi kérdésekkel is többet foglalkozó szövegekkel dolgozott, ezúttal egy könnyedebb témát választott:

“Ez a számunk egy átlagos srácról szól, aki nagyon büszke új barátnőjére, és úgy érzi, bárhol is jelenjenek meg együtt, mindenki őt irigyli a lány miatt. A dal emellett tisztelgés is a magyar lányok előtt, azt az üzenetet hordozza magában: maradjatok ilyen szépek és vadak, soha ne a világ elvárásai alapján válasszatok magatoknak fiút.” - mesélte MC Columbo, a zenekar frontembere.

A dal egyedülálló kollaboráció a BRAINS történetében, hiszen eddig csak énekesek vendégeskedtek dalaikban, ezúttal viszont az Irie Maffia és a Kelemen Kabátban alapító producerével, JumoDaddy-vel társultak. Jumo egyébként nemrég jelentetett meg egy remixet, amelynek bevételével egy kanadai mellrákkutató alapítványt támogat - akárcsak a BRAINS számára, neki is fontos a jótékonyság.

A videó vibráló képi világát Píty álmodta meg, aki több éve a BRAINS koncertjeinek modern arcukatáért, látványelemeiért felelős. Az All Eyes On Me élőben a zenekar nyárindító nagykoncertjén, a Budapest Park nyitóhétvégéjén, április 29-én debütál majd, amely az egyetlen fellépésük lesz a fővárosban, mielőtt a turnébuszba szállnak és nekivágnak az idei fesztiválszezonnak. A bemelegítéshez a megfelelő hangulatot Little BIG hozza majd Oroszországból.

Ha tetszett a klip, oszd meg másokkal is!

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


VIDEÓK
Nagyon csúnyán beégett a menőző Mustangos sofőr
Itt egy újabb bizonyíték arra, hogy a lóerő nem minden.

Link másolása

Houstonban egy autós eseményen egy férfi nagyon meg akarta mutatni, hogy milyen nagyon tud vezetni. Mint a filmeken, gumicsikorgással, füstöléssel... Ám az eredmény balul sült el. Még szerencse, hogy nem lett komolyabb baj. A sofőr pedig a végén nyugodtan integetett a nézőknek, hogy bocsika.

Ha érdekes volt, oszd meg másokkal is!

Link másolása
KÖVESS MINKET:

VIDEÓK
Calidora: Én már nem című dalát a szerző saját élete ihlette
Oberritter Dóra első magyar nyelvű dalát szeptemberben mutatta be.

Link másolása

A fiatal énekesnő nem csak remekül gitározik, hanem saját dalokat is ír. Szepesi Zsolt segítségével most bemutatta egyik szerzeményét.

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

Link másolása
KÖVESS MINKET:


VIDEÓK
Így emlékezett meghalt riporterére a Fókusz
Fürge Anett tévés karrierjének emlékezetes, számára kedves pillanatok felidézésével búcsúznak a kollégák.

Link másolása

Hétfőn lett volna negyvenegy éves az RTL Klub riportere, Fürge Anett. A Fókusz riportere péntek este otthon hunyta le örökre a szemét. Édesanyja és férje mindvégig mellette volt. Anett évek óta daganatos betegséggel küzdött.

Ahogy az RTL Klub honlapján írják:

Úgy tudta megmutatni a világunkat, ahogy csak kevesen képesek, humorral, együttérzéssel, hatalmas szívvel. Utolsó riportját állatmentőkről forgatta, egy hete láthatták a Fókuszban. Van úgy, hogy minden szó kevés kifejezni, amit érzünk.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


VIDEÓK
VIDEÓ: Fantasztikus látvány az első magyar animációs tűzfal
Az animáció Budapesten, az Arany János és Sas utca sarkán látható, és mindenképpen érdemes megnézned.

Link másolása

Az idei Színes Város Budapest Fesztivál jellemzően tűzfalfestésekre épülő, egy hónapos rendezvénysorozat, amely a város színesítésén túl kulturális és zenei programokat is kínál. A harmadszorra jelentkező fesztivál most egy különleges vizuális és egyben virtuális tartalommal bővült.

Hogy te is láthasd ezt a fantasztikus animációt töltsd le a LARA applikációt telefonodra, és keltsd életre a tűzfalat! Az animáció nappali fényben jól látható. A falfestménnyel szembe állva az alkalmazást használva kiterjesztett valóságként nézheted végig a rövid történetet, így elevenedik meg számodra is a tűzfalat díszítő színes mese.

VIDEÓ - Augmented reality

Link másolása
KÖVESS MINKET: