hirdetés

VIDEÓK

Ukulelés dalával taglózta le a tehetségkutató zsűrijét a 12 éves lány

A 12 éves Grace saját szerzeményét adta elő a Got Talent színpadán. Gyönyörű, rekedtes hangszínével azonnal felrobbantotta a színpadot.

Link másolása

hirdetés

A mindössze 12 éves Grace VanderWaal óriás álmokkal és egy pici ukulelével lépett fel az America's got Talent színpadára, ahol saját szerzeményét adta elő. Amikor Simon Cowell megkérdezte tőle, hogy miről szól az I don't know my name (Nem tudom a nevem) című dal, a kislány csak annyit felelt: „rólam”. Grace azt is elárulta a zsűrinek, hogy a barátai nem is sejtik, hogy szokott énekelni.

Amikor azonban meghallották az ifjú tehetség gyönyörű, rekedtes orgánumát, az egész aréna tapsviharban tört ki.

Nézzétek:

Grace zavarban volt a színpadon, így a dal tempójával akadtak még kisebb problémák. Ettől függetlenül a kanadai színész-tévésztár, Howie Mandel olyannyira katarzisba esett a fiatal énekes hangszínétől, hogy végül lecsapott az arany nyomógombra. A kislány könnyekben tört ki, amikor megtudta, hogy ezáltal ott lehet az élő showban is. Simon Cowell azt jósolta neki, hogy ő lesz a következő Taylor Swift, sokak szerint azonban a hangja pont olyan, mint Adele-nek.

A videó elején feltették Grace-nek azt a kérdést is, hogy el tudja-e képzelni, hogy megnyerje a tehetségkutatót. Erre a kislány azt felelte, hogy

hirdetés

"Hiszem, hogy csodák történhetnek, úgyhogy lehet."

Ha neked is tetszett a kislány produkciója, nyomj egy lájkot!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
VIDEÓK
Nagyon csúnyán beégett a menőző Mustangos sofőr
Itt egy újabb bizonyíték arra, hogy a lóerő nem minden.

Link másolása

hirdetés

Houstonban egy autós eseményen egy férfi nagyon meg akarta mutatni, hogy milyen nagyon tud vezetni. Mint a filmeken, gumicsikorgással, füstöléssel... Ám az eredmény balul sült el. Még szerencse, hogy nem lett komolyabb baj. A sofőr pedig a végén nyugodtan integetett a nézőknek, hogy bocsika.

Ha érdekes volt, oszd meg másokkal is!

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
VIDEÓK
Calidora: Én már nem című dalát a szerző saját élete ihlette
Oberritter Dóra első magyar nyelvű dalát szeptemberben mutatta be.

Link másolása

hirdetés

A fiatal énekesnő nem csak remekül gitározik, hanem saját dalokat is ír. Szepesi Zsolt segítségével most bemutatta egyik szerzeményét.

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
VIDEÓK
Így emlékezett meghalt riporterére a Fókusz
Fürge Anett tévés karrierjének emlékezetes, számára kedves pillanatok felidézésével búcsúznak a kollégák.

Link másolása

hirdetés

Hétfőn lett volna negyvenegy éves az RTL Klub riportere, Fürge Anett. A Fókusz riportere péntek este otthon hunyta le örökre a szemét. Édesanyja és férje mindvégig mellette volt. Anett évek óta daganatos betegséggel küzdött.

Ahogy az RTL Klub honlapján írják:

Úgy tudta megmutatni a világunkat, ahogy csak kevesen képesek, humorral, együttérzéssel, hatalmas szívvel. Utolsó riportját állatmentőkről forgatta, egy hete láthatták a Fókuszban. Van úgy, hogy minden szó kevés kifejezni, amit érzünk.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
VIDEÓK
VIDEÓ: Fantasztikus látvány az első magyar animációs tűzfal
Az animáció Budapesten, az Arany János és Sas utca sarkán látható, és mindenképpen érdemes megnézned.

Link másolása

hirdetés

Az idei Színes Város Budapest Fesztivál jellemzően tűzfalfestésekre épülő, egy hónapos rendezvénysorozat, amely a város színesítésén túl kulturális és zenei programokat is kínál. A harmadszorra jelentkező fesztivál most egy különleges vizuális és egyben virtuális tartalommal bővült.

Hogy te is láthasd ezt a fantasztikus animációt töltsd le a LARA applikációt telefonodra, és keltsd életre a tűzfalat! Az animáció nappali fényben jól látható. A falfestménnyel szembe állva az alkalmazást használva kiterjesztett valóságként nézheted végig a rövid történetet, így elevenedik meg számodra is a tűzfalat díszítő színes mese.

VIDEÓ - Augmented reality

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: