hirdetés

VIDEÓK

Ukulelés dalával taglózta le a tehetségkutató zsűrijét a 12 éves lány

A 12 éves Grace saját szerzeményét adta elő a Got Talent színpadán. Gyönyörű, rekedtes hangszínével azonnal felrobbantotta a színpadot.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2016. június 10.

hirdetés

A mindössze 12 éves Grace VanderWaal óriás álmokkal és egy pici ukulelével lépett fel az America's got Talent színpadára, ahol saját szerzeményét adta elő. Amikor Simon Cowell megkérdezte tőle, hogy miről szól az I don't know my name (Nem tudom a nevem) című dal, a kislány csak annyit felelt: „rólam”. Grace azt is elárulta a zsűrinek, hogy a barátai nem is sejtik, hogy szokott énekelni.

Amikor azonban meghallották az ifjú tehetség gyönyörű, rekedtes orgánumát, az egész aréna tapsviharban tört ki.

Nézzétek:

Grace zavarban volt a színpadon, így a dal tempójával akadtak még kisebb problémák. Ettől függetlenül a kanadai színész-tévésztár, Howie Mandel olyannyira katarzisba esett a fiatal énekes hangszínétől, hogy végül lecsapott az arany nyomógombra. A kislány könnyekben tört ki, amikor megtudta, hogy ezáltal ott lehet az élő showban is. Simon Cowell azt jósolta neki, hogy ő lesz a következő Taylor Swift, sokak szerint azonban a hangja pont olyan, mint Adele-nek.

A videó elején feltették Grace-nek azt a kérdést is, hogy el tudja-e képzelni, hogy megnyerje a tehetségkutatót. Erre a kislány azt felelte, hogy

hirdetés

"Hiszem, hogy csodák történhetnek, úgyhogy lehet."

Ha neked is tetszett a kislány produkciója, nyomj egy lájkot!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
VIDEÓK

Nagyon csúnyán beégett a menőző Mustangos sofőr

Itt egy újabb bizonyíték arra, hogy a lóerő nem minden.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2016. október 02.

hirdetés

Houstonban egy autós eseményen egy férfi nagyon meg akarta mutatni, hogy milyen nagyon tud vezetni. Mint a filmeken, gumicsikorgással, füstöléssel... Ám az eredmény balul sült el. Még szerencse, hogy nem lett komolyabb baj. A sofőr pedig a végén nyugodtan integetett a nézőknek, hogy bocsika.

Ha érdekes volt, oszd meg másokkal is!

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
VIDEÓK

Calidora: Én már nem című dalát a szerző saját élete ihlette

Oberritter Dóra első magyar nyelvű dalát szeptemberben mutatta be.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2016. október 04.

hirdetés

A fiatal énekesnő nem csak remekül gitározik, hanem saját dalokat is ír. Szepesi Zsolt segítségével most bemutatta egyik szerzeményét.

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
VIDEÓK

Így emlékezett meghalt riporterére a Fókusz

Fürge Anett tévés karrierjének emlékezetes, számára kedves pillanatok felidézésével búcsúznak a kollégák.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2016. október 03.

hirdetés

Hétfőn lett volna negyvenegy éves az RTL Klub riportere, Fürge Anett. A Fókusz riportere péntek este otthon hunyta le örökre a szemét. Édesanyja és férje mindvégig mellette volt. Anett évek óta daganatos betegséggel küzdött.

Ahogy az RTL Klub honlapján írják:

Úgy tudta megmutatni a világunkat, ahogy csak kevesen képesek, humorral, együttérzéssel, hatalmas szívvel. Utolsó riportját állatmentőkről forgatta, egy hete láthatták a Fókuszban. Van úgy, hogy minden szó kevés kifejezni, amit érzünk.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
VIDEÓK

VIDEÓ: Fantasztikus látvány az első magyar animációs tűzfal

Az animáció Budapesten, az Arany János és Sas utca sarkán látható, és mindenképpen érdemes megnézned.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2016. október 03.

hirdetés

Az idei Színes Város Budapest Fesztivál jellemzően tűzfalfestésekre épülő, egy hónapos rendezvénysorozat, amely a város színesítésén túl kulturális és zenei programokat is kínál. A harmadszorra jelentkező fesztivál most egy különleges vizuális és egyben virtuális tartalommal bővült.

Hogy te is láthasd ezt a fantasztikus animációt töltsd le a LARA applikációt telefonodra, és keltsd életre a tűzfalat! Az animáció nappali fényben jól látható. A falfestménnyel szembe állva az alkalmazást használva kiterjesztett valóságként nézheted végig a rövid történetet, így elevenedik meg számodra is a tűzfalat díszítő színes mese.

VIDEÓ - Augmented reality

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: