VIDEÓK

Tényleg káromkodik a mekis játék Minyonja?

Már közel 4 millióan próbálták megfejteni, mit mond a Happy Meal mellé járó Minyon. Mindenki mást hall ki belőle. Szerinted?

Link másolása

Három nap alatt közel 4 millióan látták azt a videót, amelyben "megszólal" a McDonald's Happy Meal menü ajándékfigurája, egy Minyon. Mindenki találgatja, hogy tényleg csúnyán beszél, vagy csak "minyonul" mond valamit.

Amerikában a rajzfilm bemutatójához kötődve kezdték osztogatni a gyorsétkezde gyermek menüjéhez a játékfigurát, amely beszélni is tud. A szülők szerint káromkodik: "what the f*ck". Emiatt nem akarják a kicsiknek adni a játékot. Ám a McDonald's szóvivője kijelentette, hogy semmiféle csúnyaságot nem mond a minyon, hanem csak "saját" nyelvén beszél. Szerinte ilyeneket mondanak: "para la bukay," "hahaha" és "eh eh". A speciális nyelvezet egyik megálmodója is megszólalt a témában: Pierre Coffin szerint nem káromkodik a figura, és mindenki azt hall ki belőle, amit akar - számolt be az esetről az offline.hu.

Hallgasd meg te is:

Ugyanez lassítva:

Várjuk a véleményedet, szerinted mit mond a Minyon-figura?

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


VIDEÓK
Nagyon csúnyán beégett a menőző Mustangos sofőr
Itt egy újabb bizonyíték arra, hogy a lóerő nem minden.

Link másolása

Houstonban egy autós eseményen egy férfi nagyon meg akarta mutatni, hogy milyen nagyon tud vezetni. Mint a filmeken, gumicsikorgással, füstöléssel... Ám az eredmény balul sült el. Még szerencse, hogy nem lett komolyabb baj. A sofőr pedig a végén nyugodtan integetett a nézőknek, hogy bocsika.

Ha érdekes volt, oszd meg másokkal is!

Link másolása
KÖVESS MINKET:

VIDEÓK
Calidora: Én már nem című dalát a szerző saját élete ihlette
Oberritter Dóra első magyar nyelvű dalát szeptemberben mutatta be.

Link másolása

A fiatal énekesnő nem csak remekül gitározik, hanem saját dalokat is ír. Szepesi Zsolt segítségével most bemutatta egyik szerzeményét.

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

Link másolása
KÖVESS MINKET:


VIDEÓK
Így emlékezett meghalt riporterére a Fókusz
Fürge Anett tévés karrierjének emlékezetes, számára kedves pillanatok felidézésével búcsúznak a kollégák.

Link másolása

Hétfőn lett volna negyvenegy éves az RTL Klub riportere, Fürge Anett. A Fókusz riportere péntek este otthon hunyta le örökre a szemét. Édesanyja és férje mindvégig mellette volt. Anett évek óta daganatos betegséggel küzdött.

Ahogy az RTL Klub honlapján írják:

Úgy tudta megmutatni a világunkat, ahogy csak kevesen képesek, humorral, együttérzéssel, hatalmas szívvel. Utolsó riportját állatmentőkről forgatta, egy hete láthatták a Fókuszban. Van úgy, hogy minden szó kevés kifejezni, amit érzünk.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


VIDEÓK
VIDEÓ: Fantasztikus látvány az első magyar animációs tűzfal
Az animáció Budapesten, az Arany János és Sas utca sarkán látható, és mindenképpen érdemes megnézned.

Link másolása

Az idei Színes Város Budapest Fesztivál jellemzően tűzfalfestésekre épülő, egy hónapos rendezvénysorozat, amely a város színesítésén túl kulturális és zenei programokat is kínál. A harmadszorra jelentkező fesztivál most egy különleges vizuális és egyben virtuális tartalommal bővült.

Hogy te is láthasd ezt a fantasztikus animációt töltsd le a LARA applikációt telefonodra, és keltsd életre a tűzfalat! Az animáció nappali fényben jól látható. A falfestménnyel szembe állva az alkalmazást használva kiterjesztett valóságként nézheted végig a rövid történetet, így elevenedik meg számodra is a tűzfalat díszítő színes mese.

VIDEÓ - Augmented reality

Link másolása
KÖVESS MINKET: