hirdetés

VIDEÓK

Sohasem szólt még ilyen szomorúan az Álomarcú lány

A Belmondo énekese, Czutor Zoltán Olaszországban, egy nyaraló teraszán énekelte el. Ő így köszönt el Somló Tamástól.

Link másolása

hirdetés

"Kb. 3 éves lehettem, az egyik első vizuális emlékem a BUMM! LGT bakelit borítója volt a nagybátyám asztalán. Már akkor is Somló arca, figurája ragadott meg legjobban. Amikor a lemez (és a későbbi LGT albumok) dalait hallgattuk, mindig Somló hangja volt az, amire felkaptam a fejemet. Annyira szerettem volna mindig olyan lenni mint ő! Ha a világ ismert nagyjai közül Lennon (és nyilván McCartney) volt a példaképem, akkor a magyarok közül egyértelműen Somló Tamás. A figurája is. Sokan azt gondolják, Lemmy, vagy Lennon miatt növesztek rendszeresen pajeszt, de ez nem igaz. Leginkább Somló énekesi, férfi figurája kapott el úgy még kiskoromban, hogy nem csak énekelni, dalt írni akartam úgy mint a Somló, hanem kinézni is.

Sok személyes emlékem van a közvetlen jelenlétéből, de mindig csak zavartságot éreztem, amikor együtt voltunk. Ahogyan a legnagyobb ikonok jelenlétében érzi magát az ember.

Ismerem a feleségét, a családját, egész jól összehaverkodtunk az utóbbi 10-15 évben, de az utolsó olyan magyar ikon volt, akit féltem haverként kezelni. Mert nekem olyan nagy volt. Amikor 7-8 évvel ezelőtt az MTV Icons LGT napján játszottunk és zavarbaejtően lenyűgöztük őket a két dallal (Szentimentális rakendroll, Álomarcú lány), épp Olaszországba indultam nyaralni még azon az éjszakán. Az egész ottlétemet feldobta, amit ott és akkor mondott nekem/nekünk a zenekarunk produkciójára. Milyen fura és keserű egybeesés, hogy most épp megint Olaszországban vagyunk és itt ér a hír. Reggel óta a dalai járnak az eszemben.

Eltoltam a legkedvesebbet a teraszon. Viszlát Tomi! Csodálatos, hogy vagy nekünk!"


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
VIDEÓK
Nagyon csúnyán beégett a menőző Mustangos sofőr
Itt egy újabb bizonyíték arra, hogy a lóerő nem minden.

Link másolása

hirdetés

Houstonban egy autós eseményen egy férfi nagyon meg akarta mutatni, hogy milyen nagyon tud vezetni. Mint a filmeken, gumicsikorgással, füstöléssel... Ám az eredmény balul sült el. Még szerencse, hogy nem lett komolyabb baj. A sofőr pedig a végén nyugodtan integetett a nézőknek, hogy bocsika.

Ha érdekes volt, oszd meg másokkal is!

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
VIDEÓK
Calidora: Én már nem című dalát a szerző saját élete ihlette
Oberritter Dóra első magyar nyelvű dalát szeptemberben mutatta be.

Link másolása

hirdetés

A fiatal énekesnő nem csak remekül gitározik, hanem saját dalokat is ír. Szepesi Zsolt segítségével most bemutatta egyik szerzeményét.

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
VIDEÓK
Így emlékezett meghalt riporterére a Fókusz
Fürge Anett tévés karrierjének emlékezetes, számára kedves pillanatok felidézésével búcsúznak a kollégák.

Link másolása

hirdetés

Hétfőn lett volna negyvenegy éves az RTL Klub riportere, Fürge Anett. A Fókusz riportere péntek este otthon hunyta le örökre a szemét. Édesanyja és férje mindvégig mellette volt. Anett évek óta daganatos betegséggel küzdött.

Ahogy az RTL Klub honlapján írják:

Úgy tudta megmutatni a világunkat, ahogy csak kevesen képesek, humorral, együttérzéssel, hatalmas szívvel. Utolsó riportját állatmentőkről forgatta, egy hete láthatták a Fókuszban. Van úgy, hogy minden szó kevés kifejezni, amit érzünk.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
VIDEÓK
VIDEÓ: Fantasztikus látvány az első magyar animációs tűzfal
Az animáció Budapesten, az Arany János és Sas utca sarkán látható, és mindenképpen érdemes megnézned.

Link másolása

hirdetés

Az idei Színes Város Budapest Fesztivál jellemzően tűzfalfestésekre épülő, egy hónapos rendezvénysorozat, amely a város színesítésén túl kulturális és zenei programokat is kínál. A harmadszorra jelentkező fesztivál most egy különleges vizuális és egyben virtuális tartalommal bővült.

Hogy te is láthasd ezt a fantasztikus animációt töltsd le a LARA applikációt telefonodra, és keltsd életre a tűzfalat! Az animáció nappali fényben jól látható. A falfestménnyel szembe állva az alkalmazást használva kiterjesztett valóságként nézheted végig a rövid történetet, így elevenedik meg számodra is a tűzfalat díszítő színes mese.

VIDEÓ - Augmented reality

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: