VIDEÓK

Siker: Király Viktor a The Voice élő show-jába jutott

Most már egy másik mentor mellett versenyezhet tovább az amerikai tehetségkutatóban.

Link másolása

A The Voice hétfő esti adásában Viktor a nagy esélyes Jordan Smith-szel párban énekelt, ami azt jelentette, hogy ezúttal nem duettet kellett előadniuk, hanem külön-külön énekeltek. Viktor az If I Ain't Got You című dalt énekelte, amelyet Alicia Keystől ismerhetünk. Mindketten Adam Levine mentoráltjai voltak, és mindketten nagyon nagyot énekeltek. Adam döntése az volt, hogy Jordant juttatja tovább az élő show-ba, de Viktor is továbbment, hiszen a másik zsűritag, Gwen Stefani azonnal jelezte, magával viszi őt.

Íme, Viktor előadása:

"Szuper izgatott vagyok, hogy mehetek tovább a “Playoffs” adásokba. Nagyon hálás vagyok, amiért Gwen Stefani hitt bennem és megnyomta a gombot, de szeretnék köszönetet mondani Adam Levine-nek is. Remélem ti is mellettem vagytok továbbra is! Imádlak titeket, amiért minden nap megmutatjátok hogy mennyire mellettem vagytok!" – írta Viktor a közösségi oldalán.

Jordan produkciója, ő egy Adele-dalt adott elő:

Ez pedig az eredeti If I Ain't Got You, Alicia Keys-től:

Ez pedig az Adele-dal, szintén eredetiben:

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


VIDEÓK
Nagyon csúnyán beégett a menőző Mustangos sofőr
Itt egy újabb bizonyíték arra, hogy a lóerő nem minden.

Link másolása

Houstonban egy autós eseményen egy férfi nagyon meg akarta mutatni, hogy milyen nagyon tud vezetni. Mint a filmeken, gumicsikorgással, füstöléssel... Ám az eredmény balul sült el. Még szerencse, hogy nem lett komolyabb baj. A sofőr pedig a végén nyugodtan integetett a nézőknek, hogy bocsika.

Ha érdekes volt, oszd meg másokkal is!

Link másolása
KÖVESS MINKET:

VIDEÓK
Calidora: Én már nem című dalát a szerző saját élete ihlette
Oberritter Dóra első magyar nyelvű dalát szeptemberben mutatta be.

Link másolása

A fiatal énekesnő nem csak remekül gitározik, hanem saját dalokat is ír. Szepesi Zsolt segítségével most bemutatta egyik szerzeményét.

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

Link másolása
KÖVESS MINKET:


VIDEÓK
Így emlékezett meghalt riporterére a Fókusz
Fürge Anett tévés karrierjének emlékezetes, számára kedves pillanatok felidézésével búcsúznak a kollégák.

Link másolása

Hétfőn lett volna negyvenegy éves az RTL Klub riportere, Fürge Anett. A Fókusz riportere péntek este otthon hunyta le örökre a szemét. Édesanyja és férje mindvégig mellette volt. Anett évek óta daganatos betegséggel küzdött.

Ahogy az RTL Klub honlapján írják:

Úgy tudta megmutatni a világunkat, ahogy csak kevesen képesek, humorral, együttérzéssel, hatalmas szívvel. Utolsó riportját állatmentőkről forgatta, egy hete láthatták a Fókuszban. Van úgy, hogy minden szó kevés kifejezni, amit érzünk.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


VIDEÓK
VIDEÓ: Fantasztikus látvány az első magyar animációs tűzfal
Az animáció Budapesten, az Arany János és Sas utca sarkán látható, és mindenképpen érdemes megnézned.

Link másolása

Az idei Színes Város Budapest Fesztivál jellemzően tűzfalfestésekre épülő, egy hónapos rendezvénysorozat, amely a város színesítésén túl kulturális és zenei programokat is kínál. A harmadszorra jelentkező fesztivál most egy különleges vizuális és egyben virtuális tartalommal bővült.

Hogy te is láthasd ezt a fantasztikus animációt töltsd le a LARA applikációt telefonodra, és keltsd életre a tűzfalat! Az animáció nappali fényben jól látható. A falfestménnyel szembe állva az alkalmazást használva kiterjesztett valóságként nézheted végig a rövid történetet, így elevenedik meg számodra is a tűzfalat díszítő színes mese.

VIDEÓ - Augmented reality

Link másolása
KÖVESS MINKET: