hirdetés

VIDEÓK

Paul Simon legnagyobb slágerét dolgozta fel Jónás Vera és Mihalik Ábel

A Call Me Al-t még az is biztosan ismeri, akinek semmit nem mond a címe. A 70% Water Projekt előadásában viszont egészen egyedi lett.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2016. június 14.

hirdetés

A Kiscsillag volt dobosa, Mihalik Ábel tavaly kezdett rendhagyó kísérletbe 70% Water Projekt néven, melynek keretében szinte minden alkalommal más emberekkel zenél együtt. Több saját dal mellett feldolgozták már például Avicii-tól a Waiting For Love-ot, valamint a Wellhello Apuveddmeg-jét is. Most pedig egy igazi klasszikushoz nyúltak: Paul Simon You Can Call Me Al című slágerét Jónás Verával közösen értelmezték újra. Itt lehet először meghallgatni, mit hoztak ki belőle:

"
Verával az A38-on találkoztunk először az Amoeba zenekar lemezbemutatóján, nem olyan régen. Ki is vertem nála a biztosítékot. Szóviccek, miegymás. Innen már tudtam, hogy remek barátok leszünk.

- mesélte kérdésünkre a klipről Ábel. "Felvettük a kapcsolatot Facebookon, aztán mutogattam neki eddigi 70%-számokat és megkérdeztem, van-e kedve csinálni valamit közösen. Volt. Először ő mutatott egy régi diszkó-számot feldolgozásnak, aztán én mutattam neki egy Pearl Jam dalt. Aztán valahogy kibuggyant ez a Paul Simon-ügy a számból, amire azonnal igent mondott."

Ami pedig a folytatást illeti: "Készül egy saját dal is. Én már feljátszottam a részem, az ő énekdallamára és szövegére várunk. Feldobtam, hogy lehetne váltva énekelni a verzéket, de ez még lóg a levegőben."

Ha tetszik a dal, kattints a megosztásra:


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
VIDEÓK

Nagyon csúnyán beégett a menőző Mustangos sofőr

Itt egy újabb bizonyíték arra, hogy a lóerő nem minden.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2016. október 02.

hirdetés

Houstonban egy autós eseményen egy férfi nagyon meg akarta mutatni, hogy milyen nagyon tud vezetni. Mint a filmeken, gumicsikorgással, füstöléssel... Ám az eredmény balul sült el. Még szerencse, hogy nem lett komolyabb baj. A sofőr pedig a végén nyugodtan integetett a nézőknek, hogy bocsika.

Ha érdekes volt, oszd meg másokkal is!

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
VIDEÓK

Calidora: Én már nem című dalát a szerző saját élete ihlette

Oberritter Dóra első magyar nyelvű dalát szeptemberben mutatta be.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2016. október 04.

hirdetés

A fiatal énekesnő nem csak remekül gitározik, hanem saját dalokat is ír. Szepesi Zsolt segítségével most bemutatta egyik szerzeményét.

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
VIDEÓK

Így emlékezett meghalt riporterére a Fókusz

Fürge Anett tévés karrierjének emlékezetes, számára kedves pillanatok felidézésével búcsúznak a kollégák.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2016. október 03.

hirdetés

Hétfőn lett volna negyvenegy éves az RTL Klub riportere, Fürge Anett. A Fókusz riportere péntek este otthon hunyta le örökre a szemét. Édesanyja és férje mindvégig mellette volt. Anett évek óta daganatos betegséggel küzdött.

Ahogy az RTL Klub honlapján írják:

Úgy tudta megmutatni a világunkat, ahogy csak kevesen képesek, humorral, együttérzéssel, hatalmas szívvel. Utolsó riportját állatmentőkről forgatta, egy hete láthatták a Fókuszban. Van úgy, hogy minden szó kevés kifejezni, amit érzünk.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
VIDEÓK

VIDEÓ: Fantasztikus látvány az első magyar animációs tűzfal

Az animáció Budapesten, az Arany János és Sas utca sarkán látható, és mindenképpen érdemes megnézned.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2016. október 03.

hirdetés

Az idei Színes Város Budapest Fesztivál jellemzően tűzfalfestésekre épülő, egy hónapos rendezvénysorozat, amely a város színesítésén túl kulturális és zenei programokat is kínál. A harmadszorra jelentkező fesztivál most egy különleges vizuális és egyben virtuális tartalommal bővült.

Hogy te is láthasd ezt a fantasztikus animációt töltsd le a LARA applikációt telefonodra, és keltsd életre a tűzfalat! Az animáció nappali fényben jól látható. A falfestménnyel szembe állva az alkalmazást használva kiterjesztett valóságként nézheted végig a rövid történetet, így elevenedik meg számodra is a tűzfalat díszítő színes mese.

VIDEÓ - Augmented reality

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: