hirdetés

VIDEÓK

Paul Simon legnagyobb slágerét dolgozta fel Jónás Vera és Mihalik Ábel

A Call Me Al-t még az is biztosan ismeri, akinek semmit nem mond a címe. A 70% Water Projekt előadásában viszont egészen egyedi lett.

Link másolása

hirdetés

A Kiscsillag volt dobosa, Mihalik Ábel tavaly kezdett rendhagyó kísérletbe 70% Water Projekt néven, melynek keretében szinte minden alkalommal más emberekkel zenél együtt. Több saját dal mellett feldolgozták már például Avicii-tól a Waiting For Love-ot, valamint a Wellhello Apuveddmeg-jét is. Most pedig egy igazi klasszikushoz nyúltak: Paul Simon You Can Call Me Al című slágerét Jónás Verával közösen értelmezték újra. Itt lehet először meghallgatni, mit hoztak ki belőle:

"
Verával az A38-on találkoztunk először az Amoeba zenekar lemezbemutatóján, nem olyan régen. Ki is vertem nála a biztosítékot. Szóviccek, miegymás. Innen már tudtam, hogy remek barátok leszünk.

- mesélte kérdésünkre a klipről Ábel. "Felvettük a kapcsolatot Facebookon, aztán mutogattam neki eddigi 70%-számokat és megkérdeztem, van-e kedve csinálni valamit közösen. Volt. Először ő mutatott egy régi diszkó-számot feldolgozásnak, aztán én mutattam neki egy Pearl Jam dalt. Aztán valahogy kibuggyant ez a Paul Simon-ügy a számból, amire azonnal igent mondott."

Ami pedig a folytatást illeti: "Készül egy saját dal is. Én már feljátszottam a részem, az ő énekdallamára és szövegére várunk. Feldobtam, hogy lehetne váltva énekelni a verzéket, de ez még lóg a levegőben."

Ha tetszik a dal, kattints a megosztásra:


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
VIDEÓK
Nagyon csúnyán beégett a menőző Mustangos sofőr
Itt egy újabb bizonyíték arra, hogy a lóerő nem minden.

Link másolása

hirdetés

Houstonban egy autós eseményen egy férfi nagyon meg akarta mutatni, hogy milyen nagyon tud vezetni. Mint a filmeken, gumicsikorgással, füstöléssel... Ám az eredmény balul sült el. Még szerencse, hogy nem lett komolyabb baj. A sofőr pedig a végén nyugodtan integetett a nézőknek, hogy bocsika.

Ha érdekes volt, oszd meg másokkal is!

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
VIDEÓK
Calidora: Én már nem című dalát a szerző saját élete ihlette
Oberritter Dóra első magyar nyelvű dalát szeptemberben mutatta be.

Link másolása

hirdetés

A fiatal énekesnő nem csak remekül gitározik, hanem saját dalokat is ír. Szepesi Zsolt segítségével most bemutatta egyik szerzeményét.

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
VIDEÓK
Így emlékezett meghalt riporterére a Fókusz
Fürge Anett tévés karrierjének emlékezetes, számára kedves pillanatok felidézésével búcsúznak a kollégák.

Link másolása

hirdetés

Hétfőn lett volna negyvenegy éves az RTL Klub riportere, Fürge Anett. A Fókusz riportere péntek este otthon hunyta le örökre a szemét. Édesanyja és férje mindvégig mellette volt. Anett évek óta daganatos betegséggel küzdött.

Ahogy az RTL Klub honlapján írják:

Úgy tudta megmutatni a világunkat, ahogy csak kevesen képesek, humorral, együttérzéssel, hatalmas szívvel. Utolsó riportját állatmentőkről forgatta, egy hete láthatták a Fókuszban. Van úgy, hogy minden szó kevés kifejezni, amit érzünk.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
VIDEÓK
VIDEÓ: Fantasztikus látvány az első magyar animációs tűzfal
Az animáció Budapesten, az Arany János és Sas utca sarkán látható, és mindenképpen érdemes megnézned.

Link másolása

hirdetés

Az idei Színes Város Budapest Fesztivál jellemzően tűzfalfestésekre épülő, egy hónapos rendezvénysorozat, amely a város színesítésén túl kulturális és zenei programokat is kínál. A harmadszorra jelentkező fesztivál most egy különleges vizuális és egyben virtuális tartalommal bővült.

Hogy te is láthasd ezt a fantasztikus animációt töltsd le a LARA applikációt telefonodra, és keltsd életre a tűzfalat! Az animáció nappali fényben jól látható. A falfestménnyel szembe állva az alkalmazást használva kiterjesztett valóságként nézheted végig a rövid történetet, így elevenedik meg számodra is a tűzfalat díszítő színes mese.

VIDEÓ - Augmented reality

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: