VIDEÓK

Most megmutatjuk, hogy kell fesztiválon csajozni

Így gyűjts be 33 telefonszámot egy délután alatt.

Link másolása

"A csajozás is művészet, ehhez is tehetség kell." Ez az életbölcsesség Ember Pétertől származik, aki a Balaton Sound fesztivál szombati napján egyetlen délután alatt 33 lány telefonszámát gyűjtötte be egy egyszerű, de annál ravaszabb módszerrel. Nézzétek meg, hogyan csinálta:

Péter egy egyszerű fekete-fehér/igen-nem játékra hívta ki a fesztiválozó lányokat. A szabályok egyszerűek voltak: a lányok nem mondhatták ki a négy tiltott szó egyikét sem a játék ideje, azaz 60 másodperc alatt. Ha ez nem sikerült, meg kellett adniuk a telefonszámukat Péternek, aki még ott helyben vissza is hívta őket, hogy leellenőrizze, valóban a saját számukat adták-e meg. Ha esetleg nyertek volna a lányok (ami egyszer sem fordult elő), akkor lelocsolhatták volna Pétert hideg vízzel, mint a vesztes felet.

A legtöbb lány ott bukott el, amikor Péter azt kérdezte, hogy ki írta a Vukot. A helyes válasz Fekete István volt, de ez egyben a játék végét is jelentette, hiszen az író vezetékneve egyben az egyik tiltott szó egyike. A nap végén a megszerzett telefonszámokhoz tartozó fotókat böngészve Péter az egyik lányt fel is hívta, azonban azt, hogy ezután mi történt, a készítők a nézők fantáziájára bízták...unnamed

A csapatnak nem ez az első fesztivál-videója: Péter tavaly 100 pofont gyűjtött össze a Szigeten, illetve az idei Balaton Soundról már egy másik felvétel is napvilágot látott, ahol a YouTube-videós fesztiválozó lányokat bilincselt meg váratlanul: egy pusziért cserébe szabadulhattak az "áldozatok".

A NuHeadzTV-nek a 33 telefonszám megszerzéséről készített videó a hivatalos nevezése a Ki Mit Tube? versenyre - Magyarország első YouTube-os tehetségkutatójára -, ahol így mutatkoztak be:

Ha tetszettek a videók, nyomj egy lájkot!

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


VIDEÓK
Nagyon csúnyán beégett a menőző Mustangos sofőr
Itt egy újabb bizonyíték arra, hogy a lóerő nem minden.

Link másolása

Houstonban egy autós eseményen egy férfi nagyon meg akarta mutatni, hogy milyen nagyon tud vezetni. Mint a filmeken, gumicsikorgással, füstöléssel... Ám az eredmény balul sült el. Még szerencse, hogy nem lett komolyabb baj. A sofőr pedig a végén nyugodtan integetett a nézőknek, hogy bocsika.

Ha érdekes volt, oszd meg másokkal is!

Link másolása
KÖVESS MINKET:

VIDEÓK
Calidora: Én már nem című dalát a szerző saját élete ihlette
Oberritter Dóra első magyar nyelvű dalát szeptemberben mutatta be.

Link másolása

A fiatal énekesnő nem csak remekül gitározik, hanem saját dalokat is ír. Szepesi Zsolt segítségével most bemutatta egyik szerzeményét.

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

Link másolása
KÖVESS MINKET:


VIDEÓK
Így emlékezett meghalt riporterére a Fókusz
Fürge Anett tévés karrierjének emlékezetes, számára kedves pillanatok felidézésével búcsúznak a kollégák.

Link másolása

Hétfőn lett volna negyvenegy éves az RTL Klub riportere, Fürge Anett. A Fókusz riportere péntek este otthon hunyta le örökre a szemét. Édesanyja és férje mindvégig mellette volt. Anett évek óta daganatos betegséggel küzdött.

Ahogy az RTL Klub honlapján írják:

Úgy tudta megmutatni a világunkat, ahogy csak kevesen képesek, humorral, együttérzéssel, hatalmas szívvel. Utolsó riportját állatmentőkről forgatta, egy hete láthatták a Fókuszban. Van úgy, hogy minden szó kevés kifejezni, amit érzünk.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


VIDEÓK
VIDEÓ: Fantasztikus látvány az első magyar animációs tűzfal
Az animáció Budapesten, az Arany János és Sas utca sarkán látható, és mindenképpen érdemes megnézned.

Link másolása

Az idei Színes Város Budapest Fesztivál jellemzően tűzfalfestésekre épülő, egy hónapos rendezvénysorozat, amely a város színesítésén túl kulturális és zenei programokat is kínál. A harmadszorra jelentkező fesztivál most egy különleges vizuális és egyben virtuális tartalommal bővült.

Hogy te is láthasd ezt a fantasztikus animációt töltsd le a LARA applikációt telefonodra, és keltsd életre a tűzfalat! Az animáció nappali fényben jól látható. A falfestménnyel szembe állva az alkalmazást használva kiterjesztett valóságként nézheted végig a rövid történetet, így elevenedik meg számodra is a tűzfalat díszítő színes mese.

VIDEÓ - Augmented reality

Link másolása
KÖVESS MINKET: