VIDEÓK

Lányokat bilincselt a Soundon, csókért szabadulhattak

A gyanútlanul fesztiválozó lányok karján egyszer csak bilincs kattant. A szabadság ára pedig egy puszi volt.

Link másolása

Egy bilinccsel a kezében indult el a Balaton Soundra Ember Péter, a fesztiválon pedig véletlenszerűen odalépett egy-egy lányhoz, és egy pillanat alatt rátette az illetőre a "karperecet". A ledöbbent csajok akkor néztek csak nagyot igazán, amikor megtudták, szabadulásuk ára egy puszi. Volt, aki kérette magát, de a legtöbben nem teketóriáztak sokat: egy-kettőre megadták a szabadság árát. Volt, aki túl is teljesítette a kérést egy plusz puszival, és olyan is akadt, aki egészen hosszú csókot adott a bilincs kinyitásáért cserébe.

emberpeter_balatonsound3jpeg_1200x680

"Az volt a célunk, hogy új módszereket találjunk ki, hogyan lehet a legjobban egy Fesztiválon csajozni, és ezzel tippeket is adjunk a fesztiválozóknak" - mondta a szeretlekmagyarország.hu-nak Horváth Ádám, a stáb tagja. "A bilincset egy játéküzletben láttuk meg, és az egyik operatőrünknek jutott ez eszébe az ötlet." Bár elsőre elég meredeknek tűnik ez a fajta csajozási technika, a videót elnézve úgy tűnik, abszolút bevált. :)

Péteréknek már nem ez az első ilyen akciója: tavaly a Szigeten kérte meg a lányokat, adjanak neki egy pofont. Az erről készült videót itt nézhetitek meg.

Fiúk, kipróbálnátok a bilincses módszert? Lányok, ti mit szólnátok, ha valaki egyszer csak megbilincselne egy fesztiválon? :)

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


VIDEÓK
Nagyon csúnyán beégett a menőző Mustangos sofőr
Itt egy újabb bizonyíték arra, hogy a lóerő nem minden.

Link másolása

Houstonban egy autós eseményen egy férfi nagyon meg akarta mutatni, hogy milyen nagyon tud vezetni. Mint a filmeken, gumicsikorgással, füstöléssel... Ám az eredmény balul sült el. Még szerencse, hogy nem lett komolyabb baj. A sofőr pedig a végén nyugodtan integetett a nézőknek, hogy bocsika.

Ha érdekes volt, oszd meg másokkal is!

Link másolása
KÖVESS MINKET:

VIDEÓK
Calidora: Én már nem című dalát a szerző saját élete ihlette
Oberritter Dóra első magyar nyelvű dalát szeptemberben mutatta be.

Link másolása

A fiatal énekesnő nem csak remekül gitározik, hanem saját dalokat is ír. Szepesi Zsolt segítségével most bemutatta egyik szerzeményét.

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

Link másolása
KÖVESS MINKET:


VIDEÓK
Így emlékezett meghalt riporterére a Fókusz
Fürge Anett tévés karrierjének emlékezetes, számára kedves pillanatok felidézésével búcsúznak a kollégák.

Link másolása

Hétfőn lett volna negyvenegy éves az RTL Klub riportere, Fürge Anett. A Fókusz riportere péntek este otthon hunyta le örökre a szemét. Édesanyja és férje mindvégig mellette volt. Anett évek óta daganatos betegséggel küzdött.

Ahogy az RTL Klub honlapján írják:

Úgy tudta megmutatni a világunkat, ahogy csak kevesen képesek, humorral, együttérzéssel, hatalmas szívvel. Utolsó riportját állatmentőkről forgatta, egy hete láthatták a Fókuszban. Van úgy, hogy minden szó kevés kifejezni, amit érzünk.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


VIDEÓK
VIDEÓ: Fantasztikus látvány az első magyar animációs tűzfal
Az animáció Budapesten, az Arany János és Sas utca sarkán látható, és mindenképpen érdemes megnézned.

Link másolása

Az idei Színes Város Budapest Fesztivál jellemzően tűzfalfestésekre épülő, egy hónapos rendezvénysorozat, amely a város színesítésén túl kulturális és zenei programokat is kínál. A harmadszorra jelentkező fesztivál most egy különleges vizuális és egyben virtuális tartalommal bővült.

Hogy te is láthasd ezt a fantasztikus animációt töltsd le a LARA applikációt telefonodra, és keltsd életre a tűzfalat! Az animáció nappali fényben jól látható. A falfestménnyel szembe állva az alkalmazást használva kiterjesztett valóságként nézheted végig a rövid történetet, így elevenedik meg számodra is a tűzfalat díszítő színes mese.

VIDEÓ - Augmented reality

Link másolása
KÖVESS MINKET: