hirdetés

VIDEÓK

Lányokat bilincselt a Soundon, csókért szabadulhattak

A gyanútlanul fesztiválozó lányok karján egyszer csak bilincs kattant. A szabadság ára pedig egy puszi volt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2014. augusztus 04.

hirdetés

Egy bilinccsel a kezében indult el a Balaton Soundra Ember Péter, a fesztiválon pedig véletlenszerűen odalépett egy-egy lányhoz, és egy pillanat alatt rátette az illetőre a "karperecet". A ledöbbent csajok akkor néztek csak nagyot igazán, amikor megtudták, szabadulásuk ára egy puszi. Volt, aki kérette magát, de a legtöbben nem teketóriáztak sokat: egy-kettőre megadták a szabadság árát. Volt, aki túl is teljesítette a kérést egy plusz puszival, és olyan is akadt, aki egészen hosszú csókot adott a bilincs kinyitásáért cserébe.

emberpeter_balatonsound3jpeg_1200x680

"Az volt a célunk, hogy új módszereket találjunk ki, hogyan lehet a legjobban egy Fesztiválon csajozni, és ezzel tippeket is adjunk a fesztiválozóknak" - mondta a szeretlekmagyarország.hu-nak Horváth Ádám, a stáb tagja. "A bilincset egy játéküzletben láttuk meg, és az egyik operatőrünknek jutott ez eszébe az ötlet." Bár elsőre elég meredeknek tűnik ez a fajta csajozási technika, a videót elnézve úgy tűnik, abszolút bevált. :)

Péteréknek már nem ez az első ilyen akciója: tavaly a Szigeten kérte meg a lányokat, adjanak neki egy pofont. Az erről készült videót itt nézhetitek meg.

hirdetés

Fiúk, kipróbálnátok a bilincses módszert? Lányok, ti mit szólnátok, ha valaki egyszer csak megbilincselne egy fesztiválon? :)


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk