VIDEÓK

Itt a Wellhello-film első előzetese

A #Sohavégetnemérős bemutatója novemberben lesz, de már itt vannak az első részletek a filmből.

Link másolása

A #Sohavégetnemérős egy igazi fiatalos, hamisíthatatlan Wellhello-hangulattal telített filmnek ígérkezik. Fiatalok írták a zenéjét, fiatalok szerepelnek benne és dolgoznak rajta, igazi generációs filmnek szánják a készítők. Tiszeker Dániel rendezi, Lával Balázs a producere és a tavalyi Volton lévő Wellhello-koncert ihlette meg, ahol (mint általában Fluorék bulijain) nagyon sokan voltak. A szkeccsfilmet a Wellhello slágerei inspirálták: hat megismerkedés történetét meséli el hat városban, Fluor Tomi szövegei alapján.

Íme a most közzétett előzetes:

A #Sohavégetnemérős tulajdonképpen egy zenés kísérleti film lesz, például a zenekarhoz hasonlóan ez is turnézni fog az országban, ugyanis a filmet 60 nap alatt sorban mutatják majd be a különböző városokban. A projektet továbbá leginkább támogatók pénzéből dobták össze, tehát nem pályáztak az Andy Vajna-féle Filmalapnál sem. Tiszeker rendező szerint továbbá hiába lesz zenés film a #Sohavégetnemérős, ellenére ez se nem musical, se nem backstage-, koncert- vagy dokumentumfilm lesz. Jobb híján "független zenés játékfilmként" hivatkoznak rá.

Via Index

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


VIDEÓK
Nagyon csúnyán beégett a menőző Mustangos sofőr
Itt egy újabb bizonyíték arra, hogy a lóerő nem minden.

Link másolása

Houstonban egy autós eseményen egy férfi nagyon meg akarta mutatni, hogy milyen nagyon tud vezetni. Mint a filmeken, gumicsikorgással, füstöléssel... Ám az eredmény balul sült el. Még szerencse, hogy nem lett komolyabb baj. A sofőr pedig a végén nyugodtan integetett a nézőknek, hogy bocsika.

Ha érdekes volt, oszd meg másokkal is!

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
VIDEÓK
Calidora: Én már nem című dalát a szerző saját élete ihlette
Oberritter Dóra első magyar nyelvű dalát szeptemberben mutatta be.

Link másolása

A fiatal énekesnő nem csak remekül gitározik, hanem saját dalokat is ír. Szepesi Zsolt segítségével most bemutatta egyik szerzeményét.

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

VIDEÓK
Így emlékezett meghalt riporterére a Fókusz
Fürge Anett tévés karrierjének emlékezetes, számára kedves pillanatok felidézésével búcsúznak a kollégák.

Link másolása

Hétfőn lett volna negyvenegy éves az RTL Klub riportere, Fürge Anett. A Fókusz riportere péntek este otthon hunyta le örökre a szemét. Édesanyja és férje mindvégig mellette volt. Anett évek óta daganatos betegséggel küzdött.

Ahogy az RTL Klub honlapján írják:

Úgy tudta megmutatni a világunkat, ahogy csak kevesen képesek, humorral, együttérzéssel, hatalmas szívvel. Utolsó riportját állatmentőkről forgatta, egy hete láthatták a Fókuszban. Van úgy, hogy minden szó kevés kifejezni, amit érzünk.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

VIDEÓK
VIDEÓ: Fantasztikus látvány az első magyar animációs tűzfal
Az animáció Budapesten, az Arany János és Sas utca sarkán látható, és mindenképpen érdemes megnézned.

Link másolása

Az idei Színes Város Budapest Fesztivál jellemzően tűzfalfestésekre épülő, egy hónapos rendezvénysorozat, amely a város színesítésén túl kulturális és zenei programokat is kínál. A harmadszorra jelentkező fesztivál most egy különleges vizuális és egyben virtuális tartalommal bővült.

Hogy te is láthasd ezt a fantasztikus animációt töltsd le a LARA applikációt telefonodra, és keltsd életre a tűzfalat! Az animáció nappali fényben jól látható. A falfestménnyel szembe állva az alkalmazást használva kiterjesztett valóságként nézheted végig a rövid történetet, így elevenedik meg számodra is a tűzfalat díszítő színes mese.

VIDEÓ - Augmented reality

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk