hirdetés

VIDEÓK

Így ünnepelték a világ legvalószínűtlenebb futballgyőzelmét

A Leicester angol bajnok lett, a játékosok a házi gólkirály, Jamie Vardy házában gyűltek össze, hogy nézzék a mindent eldöntő Chelsea-Tottenham meccset.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2016. május 03.

hirdetés

A Leicester csapata olyasmit vitt véghez, amelyről az angol bajnokság idei szezonja előtt senki nem mert még csak álmodni sem. Két fordulóval a vége előtt behozhatatlan előnnyel áll a Premier League élén. A kiscsapat győzelmére a szezon előtt 5000:1 oddsszal lehetett fogadni. Becslések szerint 50 millió fontjába (20 milliárd forintjába) kerül az angol fogadóiparnak az, hogy a maguk szempontjából szinte kockázatmentesnek kínálták a fogadójátékot.

Az egyik országos fogadóhálózat, a Coral szóvivője már a bajnokság sorsát eldöntő hétfő esti Chelsea-Tottenham meccs előtt azt mondta a Financial Times című lapnak, hogy ha a Leicester végez a tabella első helyén, az a brit fogadóipar történetének legnagyobb sokkja lesz. Ha a Tottenham nem nyer, akkor a Leicester a bajnok - így mentek neki a csapatok a tegnap estének. És bár a Tottenham - amelynek egyedül lett volna esélye behozni a Leicestert - vezetett 2-0-ra a félidőben, mégis 2-2 lett a vége, és ezzel megtörtént az, amelyre nagyon kevesen fogadtak: bajnok lett a Leicester.

A játékosok, a házi gólkirály, Jamie Vardy házában gyűltek össze, és ott nézték a rivális meccsét, érthetően felfokozott hangulatban:

A BBC és a klub honlapja is arról számolt be, hogy az Everton elleni május 7-i összecsapásra mindössze másfél óra alatt elkapkodták a belépőket, amelyek ezzel szinte egy időben megjelentek a fekete piacon is. Egyes honlapokon egy jegy 3 ezer fontba (1,17 millió forint), egy páros belépő pedig 15 ezer fontba (5,85 millió forint) kerül. A Leicester City stadionjában 32 312 néző fér el.

hirdetés

Itt a szurkolkat is láthatjuk, amint a kocsmákban ünnepelnek Leicesterben:


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk