VIDEÓK

Így reagált az apa, akinek a fia lányos babát kért ajándékba

A kisfiú két ugyanolyan ajándékot kapott születésnapjára, amikor az egyiket cserélték, meglepte édesapját. Még meglepőbb volt az apa válasza.

Link másolása

Mikki Willis filmkészítő fiának, Azainak születésnapja volt. A kis srác két tökéletesen egyforma játékot kapott ajándékba, ezért az apukája elvitte a boltba, hogy az egyiket kicseréljék egy másik játékra. A boltban Azait megkérte, válasszon valamit ami tetszik neki... és Azai egy Kis hableány Barbie babát választott. Ennek hatására apukája ezt a videót posztolta a Facebookon:

A videóban Willis megkérdezi a fiát: - Mit gondolsz, hogy reagál egy apa, ha a fia Ariel babát választ magának?

Azai: - Jeeeeeeeeeeeeeee!

Willis: - Jeeeeeeeeeeeeee! - visszhangozza fiát. - Mindig hagyni fogom, hogy a fiam maga válassza meg az életét. Azai és öccse, Zuri mindig olyan játékot választhatnak maguknak, amilyet csak szeretnének, nemre és normákra való tekintet nélkül.

Ígérem, hogy örökre szeretni foglak titeket, és elfogadom bármilyen életet is választotok magatoknak.

- mondta fiainak.

Ha meghatónak találtad a videót, oszd meg másokkal is!

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


VIDEÓK
Nagyon csúnyán beégett a menőző Mustangos sofőr
Itt egy újabb bizonyíték arra, hogy a lóerő nem minden.

Link másolása

Houstonban egy autós eseményen egy férfi nagyon meg akarta mutatni, hogy milyen nagyon tud vezetni. Mint a filmeken, gumicsikorgással, füstöléssel... Ám az eredmény balul sült el. Még szerencse, hogy nem lett komolyabb baj. A sofőr pedig a végén nyugodtan integetett a nézőknek, hogy bocsika.

Ha érdekes volt, oszd meg másokkal is!

Link másolása
KÖVESS MINKET:

VIDEÓK
Calidora: Én már nem című dalát a szerző saját élete ihlette
Oberritter Dóra első magyar nyelvű dalát szeptemberben mutatta be.

Link másolása

A fiatal énekesnő nem csak remekül gitározik, hanem saját dalokat is ír. Szepesi Zsolt segítségével most bemutatta egyik szerzeményét.

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

Link másolása
KÖVESS MINKET:


VIDEÓK
Így emlékezett meghalt riporterére a Fókusz
Fürge Anett tévés karrierjének emlékezetes, számára kedves pillanatok felidézésével búcsúznak a kollégák.

Link másolása

Hétfőn lett volna negyvenegy éves az RTL Klub riportere, Fürge Anett. A Fókusz riportere péntek este otthon hunyta le örökre a szemét. Édesanyja és férje mindvégig mellette volt. Anett évek óta daganatos betegséggel küzdött.

Ahogy az RTL Klub honlapján írják:

Úgy tudta megmutatni a világunkat, ahogy csak kevesen képesek, humorral, együttérzéssel, hatalmas szívvel. Utolsó riportját állatmentőkről forgatta, egy hete láthatták a Fókuszban. Van úgy, hogy minden szó kevés kifejezni, amit érzünk.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


VIDEÓK
VIDEÓ: Fantasztikus látvány az első magyar animációs tűzfal
Az animáció Budapesten, az Arany János és Sas utca sarkán látható, és mindenképpen érdemes megnézned.

Link másolása

Az idei Színes Város Budapest Fesztivál jellemzően tűzfalfestésekre épülő, egy hónapos rendezvénysorozat, amely a város színesítésén túl kulturális és zenei programokat is kínál. A harmadszorra jelentkező fesztivál most egy különleges vizuális és egyben virtuális tartalommal bővült.

Hogy te is láthasd ezt a fantasztikus animációt töltsd le a LARA applikációt telefonodra, és keltsd életre a tűzfalat! Az animáció nappali fényben jól látható. A falfestménnyel szembe állva az alkalmazást használva kiterjesztett valóságként nézheted végig a rövid történetet, így elevenedik meg számodra is a tűzfalat díszítő színes mese.

VIDEÓ - Augmented reality

Link másolása
KÖVESS MINKET: