VIDEÓK

Így lettek a divatbloggerekből kambodzsai bérmunkások

Szörnyű körülmények között, éhbérért dolgoztak a norvég tinédzserek Kambodzsában egy valóságshow kedvéért.

Link másolása

Egy új valóságshow-tól hangos mostanában az egész média: a Sweatshop nevű reality Norvégiából - a világ egyik legtehetősebb országából - küldött három fiatal divatbloggert Kambodzsába, hogy megtudják, milyen körülmények között készülnek a kedvenc ruháik. A három tinédzser egy egész hónapon keresztül dolgozott a varróüzemben szinte ingyen (napi 10 órát 3 dollárért), embertelen körülmények között. A forgatás végére a szereplők teljesen átértékelték magukban a világot.

A lányok először el sem tudták képzelni, mi várhat rájuk; az óriási haszonnal kecsegtető ruhadarabokat nekik kellett elkészíteniük pontosan olyan körülmények, feltételek, illetve elvárások mellett, mint a többi kambodzsai munkásnak. A valóságshow legmegrázóbb jelenete az volt, amikor kiderült, hogy az egyik elkészített póló pont annyiba kerül - 35 dollárba -, mint amennyit az egyik dolgozó lakbérre költ.

Itt tudjátok megnézni angol felirattal az öt részes sorozatot.

via ecouterre.com

Ha szerinted is megrázó volt a videó, nyomj egy lájkot!

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


VIDEÓK
Nagyon csúnyán beégett a menőző Mustangos sofőr
Itt egy újabb bizonyíték arra, hogy a lóerő nem minden.

Link másolása

Houstonban egy autós eseményen egy férfi nagyon meg akarta mutatni, hogy milyen nagyon tud vezetni. Mint a filmeken, gumicsikorgással, füstöléssel... Ám az eredmény balul sült el. Még szerencse, hogy nem lett komolyabb baj. A sofőr pedig a végén nyugodtan integetett a nézőknek, hogy bocsika.

Ha érdekes volt, oszd meg másokkal is!

Link másolása
KÖVESS MINKET:

VIDEÓK
Calidora: Én már nem című dalát a szerző saját élete ihlette
Oberritter Dóra első magyar nyelvű dalát szeptemberben mutatta be.

Link másolása

A fiatal énekesnő nem csak remekül gitározik, hanem saját dalokat is ír. Szepesi Zsolt segítségével most bemutatta egyik szerzeményét.

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

Link másolása
KÖVESS MINKET:


VIDEÓK
Így emlékezett meghalt riporterére a Fókusz
Fürge Anett tévés karrierjének emlékezetes, számára kedves pillanatok felidézésével búcsúznak a kollégák.

Link másolása

Hétfőn lett volna negyvenegy éves az RTL Klub riportere, Fürge Anett. A Fókusz riportere péntek este otthon hunyta le örökre a szemét. Édesanyja és férje mindvégig mellette volt. Anett évek óta daganatos betegséggel küzdött.

Ahogy az RTL Klub honlapján írják:

Úgy tudta megmutatni a világunkat, ahogy csak kevesen képesek, humorral, együttérzéssel, hatalmas szívvel. Utolsó riportját állatmentőkről forgatta, egy hete láthatták a Fókuszban. Van úgy, hogy minden szó kevés kifejezni, amit érzünk.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


VIDEÓK
VIDEÓ: Fantasztikus látvány az első magyar animációs tűzfal
Az animáció Budapesten, az Arany János és Sas utca sarkán látható, és mindenképpen érdemes megnézned.

Link másolása

Az idei Színes Város Budapest Fesztivál jellemzően tűzfalfestésekre épülő, egy hónapos rendezvénysorozat, amely a város színesítésén túl kulturális és zenei programokat is kínál. A harmadszorra jelentkező fesztivál most egy különleges vizuális és egyben virtuális tartalommal bővült.

Hogy te is láthasd ezt a fantasztikus animációt töltsd le a LARA applikációt telefonodra, és keltsd életre a tűzfalat! Az animáció nappali fényben jól látható. A falfestménnyel szembe állva az alkalmazást használva kiterjesztett valóságként nézheted végig a rövid történetet, így elevenedik meg számodra is a tűzfalat díszítő színes mese.

VIDEÓ - Augmented reality

Link másolása
KÖVESS MINKET: