VIDEÓK

Hosszú Katinka videóban vallott arról, milyen mezőnyben küzdött az aranyért

Férje és edzője, Shane Tussup is értékelte a teljesítményét.

Link másolása

Néhány perces videóban számol be Hosszú Katinka az Eb-n töltött négy napjáról, amelyben egyéniben és váltóban is úszott.

Edzésből jött és a verseny után rögtön vissza is tér majd a kemény munkába, de a versenyen remekül teljesített. 200 vegyesen nyert nagyon jó idővel, aztán következett a 100 hát, szinte egyből, miután dobogóra állt. Itt második lett.

A nap szenzációja a 3. szám volt; mint elmondta, a két döntő után nem érezte magát száz százalékosnak, de a váltóban minden kiúszott magából. Teljes erővel kezdte a 200 métert, miután Kapás Bogi elsőnek adta át neki a stafétát, pedig tudta: azért ez hosszú táv ahhoz, hogy sprintelve kezdje. Az utolsó 50 métert már nagyon érezte, de úgy gondolja, jó taktika volt így választani.

A medencében olyan nagyságokkal úszott, mint például Federica Pellegrini világcsúcstartóval. A teljesítményükön is látszott, hogy nem egyszerű a mezőny - de úgy volt vele, hogy "ezt meg kell csinálni, nincs mese". Katinka külön kiemelte, hogy jó érzés volt látni a rengeteg magyar zászlót: "olyan volt, mintha otthon úsztunk volna".

A felvételen megszólal férje és edzője, Shane Tussup, aki szerint nagy előrelépést tettek a versenyben, be tudnak gyakorolni néhány dolgot az olimpiára. Kiemelte azt is, hogy az Eb-nek van egy olyan dinamikája, mint a többi versenynek nem, amire év közben járnak. A napokban utaznak vissza Pestre, a többieknek már onnan fognak szurkolni a tévé előtt.

Ha tetszett a videó, oszd meg másokkal is!

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


VIDEÓK
Calidora: Én már nem című dalát a szerző saját élete ihlette
Oberritter Dóra első magyar nyelvű dalát szeptemberben mutatta be.

Link másolása

A fiatal énekesnő nem csak remekül gitározik, hanem saját dalokat is ír. Szepesi Zsolt segítségével most bemutatta egyik szerzeményét.

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
VIDEÓK
Holdbéli táj - ennyi maradt a Vekeri-tóból
A Tisza vizével próbálják megmenteni a tavat. Sok Vekeri-tó lesz még - mondja a szakember.

Link másolása

Idén nyárra megint teljesen kiszáradt a Debrecen mellett található Vekeri-tó. Az egykori kedvelt üdülőhelyként szolgáló vízfelület az Erdőspusztai tórendeszer egyik utolsó túlélője volt. Az idei súlyos aszály azonban minden vizet kivitt a tóból, amit már csak egy jelentős beruházással lehet megmenteni.

A jövőben ráadásul

nagyon sok hasonló tragédia játszódhat majd le a szemünk előtt Magyarországon.


# Csináld másképp

Te mit csinálnál másképp? - Csatlakozz a klímaváltozás hatásairól, a műanyagmentességről és a zero waste-ről szóló facebook-csoportunkhoz, és oszd meg a véleményedet, tapasztalataidat!

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

VIDEÓK
Így emlékezett meghalt riporterére a Fókusz
Fürge Anett tévés karrierjének emlékezetes, számára kedves pillanatok felidézésével búcsúznak a kollégák.

Link másolása

Hétfőn lett volna negyvenegy éves az RTL Klub riportere, Fürge Anett. A Fókusz riportere péntek este otthon hunyta le örökre a szemét. Édesanyja és férje mindvégig mellette volt. Anett évek óta daganatos betegséggel küzdött.

Ahogy az RTL Klub honlapján írják:

Úgy tudta megmutatni a világunkat, ahogy csak kevesen képesek, humorral, együttérzéssel, hatalmas szívvel. Utolsó riportját állatmentőkről forgatta, egy hete láthatták a Fókuszban. Van úgy, hogy minden szó kevés kifejezni, amit érzünk.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

VIDEÓK
Videó: különleges felvétel a teljes augusztus 27-i tűzijátékról
Aki lemaradt róla, most szokatlan perspektívából nézheti meg az egész show-t.

Link másolása

Szombaton, a bizonytalan időjárási viszonyok miatt egy hét késéssel pótolták be az augusztus 20-i ünnepségek fő attrakcióját, a látványos tűzijátékot és fényshow-t.

Kollégánk különleges helyről, a szokásostól eltérő perspektívából rögzítette a nagyszabású eseményt, így azt most az is meg tudja tekinteni, aki valamilyen okból lemaradt róla.

Az elhalasztott augusztus 20-i tűzijáték teljes hosszában


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk