hirdetés

VIDEÓK

Hidegvérrel kezelte le a két trollt a gyorsétteremben dolgozó lány

Rá akartak ijeszteni a lányra, de ezúttal ők húzták a rövidebbet. Videó.

Link másolása

hirdetés

Sok olyan videót láthattatok már, amelyben a gyorséttermek autós rendelőablakánál megszívatták a bent dolgozókat. Ugyanezt próbálta most meg két amerikai srác – sikertelenül –, mert ugyan megijedt a lány, amikor rádudáltak, de egyből viszonozta is a szívességet.

Kólában ázva hagyták el egy amerikai McDonald’s Drive Thru-ját a vicces kedvű srácok, akik fizetés közben dudálással ijesztettek rá a dolgozóra.1_1-horz

Míg a lány készül átvenni a pénzt és odaadni a kólát, a trollok megnyomják a dudát, mire az előbbi összerezzen, de gyorsan ellentámadásba lendül: bedobja a kólát a kocsiba

De nem ők nevettek a végén: a lány azt válaszolta, hogy „Nem kapjátok meg az üdítőt, menjetek!”, majd hozzájuk vágta a kólát, ami kiömlött az autóban.

Megpróbálta visszadobni a sofőr, de a dolgozó még időben becsukta az ablakot. A srác elkáromkodta magát, társa pedig levonta a konklúziót: „Ez történik, ha szívatsz másokat.”

hirdetés
2

A fiatal amerikai srácok meg akarták szívatni a mekis dolgozót, de meglepetésükre az hozzájuk vágta a kólát, ami mindenhová folyt a kocsiban3

Úgy tűnik, nem bosszantották fel magukat a lány reakcióján, nevetve hajtottak el. Még figyelmeztetnek is a videó végén: „Ez lehet a kezdete ennek a szívatásnak.”

Forrás: Daily Mail

Ha tetszett a cikk, nyomj egy lájkot!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
VIDEÓK
Nagyon csúnyán beégett a menőző Mustangos sofőr
Itt egy újabb bizonyíték arra, hogy a lóerő nem minden.

Link másolása

hirdetés

Houstonban egy autós eseményen egy férfi nagyon meg akarta mutatni, hogy milyen nagyon tud vezetni. Mint a filmeken, gumicsikorgással, füstöléssel... Ám az eredmény balul sült el. Még szerencse, hogy nem lett komolyabb baj. A sofőr pedig a végén nyugodtan integetett a nézőknek, hogy bocsika.

Ha érdekes volt, oszd meg másokkal is!

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
VIDEÓK
Calidora: Én már nem című dalát a szerző saját élete ihlette
Oberritter Dóra első magyar nyelvű dalát szeptemberben mutatta be.

Link másolása

hirdetés

A fiatal énekesnő nem csak remekül gitározik, hanem saját dalokat is ír. Szepesi Zsolt segítségével most bemutatta egyik szerzeményét.

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
VIDEÓK
Így emlékezett meghalt riporterére a Fókusz
Fürge Anett tévés karrierjének emlékezetes, számára kedves pillanatok felidézésével búcsúznak a kollégák.

Link másolása

hirdetés

Hétfőn lett volna negyvenegy éves az RTL Klub riportere, Fürge Anett. A Fókusz riportere péntek este otthon hunyta le örökre a szemét. Édesanyja és férje mindvégig mellette volt. Anett évek óta daganatos betegséggel küzdött.

Ahogy az RTL Klub honlapján írják:

Úgy tudta megmutatni a világunkat, ahogy csak kevesen képesek, humorral, együttérzéssel, hatalmas szívvel. Utolsó riportját állatmentőkről forgatta, egy hete láthatták a Fókuszban. Van úgy, hogy minden szó kevés kifejezni, amit érzünk.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
VIDEÓK
VIDEÓ: Fantasztikus látvány az első magyar animációs tűzfal
Az animáció Budapesten, az Arany János és Sas utca sarkán látható, és mindenképpen érdemes megnézned.

Link másolása

hirdetés

Az idei Színes Város Budapest Fesztivál jellemzően tűzfalfestésekre épülő, egy hónapos rendezvénysorozat, amely a város színesítésén túl kulturális és zenei programokat is kínál. A harmadszorra jelentkező fesztivál most egy különleges vizuális és egyben virtuális tartalommal bővült.

Hogy te is láthasd ezt a fantasztikus animációt töltsd le a LARA applikációt telefonodra, és keltsd életre a tűzfalat! Az animáció nappali fényben jól látható. A falfestménnyel szembe állva az alkalmazást használva kiterjesztett valóságként nézheted végig a rövid történetet, így elevenedik meg számodra is a tűzfalat díszítő színes mese.

VIDEÓ - Augmented reality

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: