hirdetés

VIDEÓK

Hány másodpercig bírod 2014 legszörnyűbb dalát?

Az év legelviselhetetlenebb slágere annyira rossz, hogy még kihallgatásoknál is bevethetné a titkosszolgálat. Vajon hogy nézhették meg 21 millióan?!

Link másolása

hirdetés

Daniel Mcloyd, azaz "IceJJFish" az internet sztárjával vált, mindössze három hónap leforgása alatt. Az On The Floor című "slágere" jogosan kapta meg a 2014-es év legidegesítőbb muzsikája címet - ennek ellenére (vagy éppen ezért?) rengetegen hallgatták már meg az interneten.

A dalra több, mint 21 millióan kattintották idáig a YouTube-on, ám ebbe csak azok az emberek számítanak bele, akik 30 másodpercnél tovább pörgették a klipet.

Na de miért olyan idegesítő IceJJFish szerzeménye? Leginkább a fülfájdítóan hamis, vékony, "sipákoló" hangja miatt. Amúgy semmiben nem különbözik egy átlagos amerikai slágertől: adott a nagymellű bombázó hölgyemény, a sármos, fekete bőrű, ügyetlenül táncoló rapper, illetve a "vintage" háttéreffekt is.

Te meddig bírod?

Egyébként néhány napja jelent meg az előadó legújabb slágere is.

hirdetés

Szerintetek érezhető a fejlődés? :)

Ha téged is kirázott a hideg, nyomj egy lájkot!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
VIDEÓK

Nagyon csúnyán beégett a menőző Mustangos sofőr

Itt egy újabb bizonyíték arra, hogy a lóerő nem minden.

Link másolása

hirdetés

Houstonban egy autós eseményen egy férfi nagyon meg akarta mutatni, hogy milyen nagyon tud vezetni. Mint a filmeken, gumicsikorgással, füstöléssel... Ám az eredmény balul sült el. Még szerencse, hogy nem lett komolyabb baj. A sofőr pedig a végén nyugodtan integetett a nézőknek, hogy bocsika.

Ha érdekes volt, oszd meg másokkal is!

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
VIDEÓK

Calidora: Én már nem című dalát a szerző saját élete ihlette

Oberritter Dóra első magyar nyelvű dalát szeptemberben mutatta be.

Link másolása

hirdetés

A fiatal énekesnő nem csak remekül gitározik, hanem saját dalokat is ír. Szepesi Zsolt segítségével most bemutatta egyik szerzeményét.

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
VIDEÓK

Így emlékezett meghalt riporterére a Fókusz

Fürge Anett tévés karrierjének emlékezetes, számára kedves pillanatok felidézésével búcsúznak a kollégák.

Link másolása

hirdetés

Hétfőn lett volna negyvenegy éves az RTL Klub riportere, Fürge Anett. A Fókusz riportere péntek este otthon hunyta le örökre a szemét. Édesanyja és férje mindvégig mellette volt. Anett évek óta daganatos betegséggel küzdött.

Ahogy az RTL Klub honlapján írják:

Úgy tudta megmutatni a világunkat, ahogy csak kevesen képesek, humorral, együttérzéssel, hatalmas szívvel. Utolsó riportját állatmentőkről forgatta, egy hete láthatták a Fókuszban. Van úgy, hogy minden szó kevés kifejezni, amit érzünk.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
VIDEÓK

VIDEÓ: Fantasztikus látvány az első magyar animációs tűzfal

Az animáció Budapesten, az Arany János és Sas utca sarkán látható, és mindenképpen érdemes megnézned.

Link másolása

hirdetés

Az idei Színes Város Budapest Fesztivál jellemzően tűzfalfestésekre épülő, egy hónapos rendezvénysorozat, amely a város színesítésén túl kulturális és zenei programokat is kínál. A harmadszorra jelentkező fesztivál most egy különleges vizuális és egyben virtuális tartalommal bővült.

Hogy te is láthasd ezt a fantasztikus animációt töltsd le a LARA applikációt telefonodra, és keltsd életre a tűzfalat! Az animáció nappali fényben jól látható. A falfestménnyel szembe állva az alkalmazást használva kiterjesztett valóságként nézheted végig a rövid történetet, így elevenedik meg számodra is a tűzfalat díszítő színes mese.

VIDEÓ - Augmented reality

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: