VIDEÓK

Férfiak, akik átélték a szülés fájdalmait

A videókon orvos, férjek, apukák szerepelnek, akik kipróbálják, milyen lehet a szülés. Meddig bírták? Mutatjuk.

Link másolása

Először egy orvos vetette alá magát a nem mindennapi kísérletnek. A hasára elektródákat rögzítettek, és meglehetősen élethűen sikerült így a szülési fájdalmakat előidézni. Egy szülésznő segítette, hasonló tanácsokat kapott, mint a vajúdó kismamák. Két óra múlva döntött a fájdalomcsillapítás mellett, majd több mint három óra múltán feladta.

Két holland tévés műsorvezető úgy gondolta, érdekes lenne kipróbálni, hogy milyen a szülés, legalábbis a fájdalmak szintjén. Egyikük mintegy egy óra után feladta, a másikuk végigszenvedte a két órát, amit terveztek. Kapott is egy játékbabát jutalmul.

Itt két férfi anyák napja alkalmából vetette alá magát a szülési fájdalom-szimulációnak. Ráadásul ott voltak mellettük a feleségeik is. Szenvedtek is becsülettel. Iszonyatos fájdalomról számoltak be a végén, kevésbé voltak vidámak, mint előtte...

Itt pedig Katus Attila próbálja ki. Ő sem lett vidámabb a kísérletet követően.

A legtöbb első gyermekének életet adó nő minimum 6-7 órát vajúdik, de nem ritkák a 10 óránál is jóval több ideig tartó szülési fájdalmak...

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


VIDEÓK
Calidora: Én már nem című dalát a szerző saját élete ihlette
Oberritter Dóra első magyar nyelvű dalát szeptemberben mutatta be.

Link másolása

A fiatal énekesnő nem csak remekül gitározik, hanem saját dalokat is ír. Szepesi Zsolt segítségével most bemutatta egyik szerzeményét.

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
VIDEÓK
Holdbéli táj - ennyi maradt a Vekeri-tóból
A Tisza vizével próbálják megmenteni a tavat. Sok Vekeri-tó lesz még - mondja a szakember.

Link másolása

Idén nyárra megint teljesen kiszáradt a Debrecen mellett található Vekeri-tó. Az egykori kedvelt üdülőhelyként szolgáló vízfelület az Erdőspusztai tórendeszer egyik utolsó túlélője volt. Az idei súlyos aszály azonban minden vizet kivitt a tóból, amit már csak egy jelentős beruházással lehet megmenteni.

A jövőben ráadásul

nagyon sok hasonló tragédia játszódhat majd le a szemünk előtt Magyarországon.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

VIDEÓK
Így emlékezett meghalt riporterére a Fókusz
Fürge Anett tévés karrierjének emlékezetes, számára kedves pillanatok felidézésével búcsúznak a kollégák.

Link másolása

Hétfőn lett volna negyvenegy éves az RTL Klub riportere, Fürge Anett. A Fókusz riportere péntek este otthon hunyta le örökre a szemét. Édesanyja és férje mindvégig mellette volt. Anett évek óta daganatos betegséggel küzdött.

Ahogy az RTL Klub honlapján írják:

Úgy tudta megmutatni a világunkat, ahogy csak kevesen képesek, humorral, együttérzéssel, hatalmas szívvel. Utolsó riportját állatmentőkről forgatta, egy hete láthatták a Fókuszban. Van úgy, hogy minden szó kevés kifejezni, amit érzünk.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

VIDEÓK
Videó: különleges felvétel a teljes augusztus 27-i tűzijátékról
Aki lemaradt róla, most szokatlan perspektívából nézheti meg az egész show-t.

Link másolása

Szombaton, a bizonytalan időjárási viszonyok miatt egy hét késéssel pótolták be az augusztus 20-i ünnepségek fő attrakcióját, a látványos tűzijátékot és fényshow-t.

Kollégánk különleges helyről, a szokásostól eltérő perspektívából rögzítette a nagyszabású eseményt, így azt most az is meg tudja tekinteni, aki valamilyen okból lemaradt róla.

Az elhalasztott augusztus 20-i tűzijáték teljes hosszában


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk