hirdetés

VIDEÓK

Ilyen a pasik reakciója, ha másképp néz ki egy nő a randin

A csinos, vékony nő interneten összeismerkedett öt pasival, de randi előtt csúnyán elpocakosították őt. A reakciók döbbenetesek.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2014. szeptember 27.

hirdetés

Tudtátok, hogy mi a nők legnagyobb félelme akkor, amikor online ismerkednek az emberekkel? Az, hogy egy sorozatgyilkos akarja őket behálózni. Ezzel ellentétben a férfiaknak egy sokkal megdöbbentőbb és mocskosabb „parájuk” van: attól rettegnek a legjobban, hogy a monitor másik oldalán ülő hölgyemény túlsúlyos. Mindezt jól szemlélteti a követező videó is, amelyet három amerikai férfi készített internetes randizgatások alapján.

Egy csinos, vékony leányzót megkértek arra, hogy a Tinter nevű ismerkedős alkalmazáson keresztül zsírozzon le magának néhány randevút. Aljas módszerhez folyamodtak a videó készítői, ugyanis a hölgyre rámaszkíroztak legalább 30 kilónyi súlyfelesleget, és ezt követően kellett részt vennie a találkákon. A férfiak reakciói kiábrándítóak voltak.

Öt fiúból mindösszesen egyetlen egy ülte végig a randevút. Ketten rövid időn belül „csalódottan” távoztak, egy ember – szó szerint – elszökött („kiment a mosdóba”), a negyedik pasi pedig azt hazudta, hogy házas. Természetesen a legtoleránsabb férfinak elárulta a leányzó, hogy ez csak egy kísérlet volt. Legtöbbször azt hangsúlyozták a videóban, hogy „soványabbnak tűntél a képeken”, vagy hogy „nem erre a számítottam”. Az egyik srác még azt is megkérdezte a lánytól, hogy nem terhes-e.bah

Ezzel szemben a lányok jóval megértőbbek voltak a hasonló módon elpocakosított férfi randipartnerrel, ugyanis a három tagú csapat fordítva is megcsinálta a kísérletet. Egyikőjük puszival vált el a túlsúlyos úriembertől, egy másik leányzó pedig benne lett volna egy újabb találkában is.

Nyomj egy lájkot, ha érdekesek voltak a videók!

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk