VIDEÓK

Ilyen a pasik reakciója, ha másképp néz ki egy nő a randin

A csinos, vékony nő interneten összeismerkedett öt pasival, de randi előtt csúnyán elpocakosították őt. A reakciók döbbenetesek.

Link másolása

Tudtátok, hogy mi a nők legnagyobb félelme akkor, amikor online ismerkednek az emberekkel? Az, hogy egy sorozatgyilkos akarja őket behálózni. Ezzel ellentétben a férfiaknak egy sokkal megdöbbentőbb és mocskosabb „parájuk” van: attól rettegnek a legjobban, hogy a monitor másik oldalán ülő hölgyemény túlsúlyos. Mindezt jól szemlélteti a követező videó is, amelyet három amerikai férfi készített internetes randizgatások alapján.

Egy csinos, vékony leányzót megkértek arra, hogy a Tinter nevű ismerkedős alkalmazáson keresztül zsírozzon le magának néhány randevút. Aljas módszerhez folyamodtak a videó készítői, ugyanis a hölgyre rámaszkíroztak legalább 30 kilónyi súlyfelesleget, és ezt követően kellett részt vennie a találkákon. A férfiak reakciói kiábrándítóak voltak.

Öt fiúból mindösszesen egyetlen egy ülte végig a randevút. Ketten rövid időn belül „csalódottan” távoztak, egy ember – szó szerint – elszökött („kiment a mosdóba”), a negyedik pasi pedig azt hazudta, hogy házas. Természetesen a legtoleránsabb férfinak elárulta a leányzó, hogy ez csak egy kísérlet volt. Legtöbbször azt hangsúlyozták a videóban, hogy „soványabbnak tűntél a képeken”, vagy hogy „nem erre a számítottam”. Az egyik srác még azt is megkérdezte a lánytól, hogy nem terhes-e.bah

Ezzel szemben a lányok jóval megértőbbek voltak a hasonló módon elpocakosított férfi randipartnerrel, ugyanis a három tagú csapat fordítva is megcsinálta a kísérletet. Egyikőjük puszival vált el a túlsúlyos úriembertől, egy másik leányzó pedig benne lett volna egy újabb találkában is.

Nyomj egy lájkot, ha érdekesek voltak a videók!

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


VIDEÓK
Nagyon csúnyán beégett a menőző Mustangos sofőr
Itt egy újabb bizonyíték arra, hogy a lóerő nem minden.

Link másolása

Houstonban egy autós eseményen egy férfi nagyon meg akarta mutatni, hogy milyen nagyon tud vezetni. Mint a filmeken, gumicsikorgással, füstöléssel... Ám az eredmény balul sült el. Még szerencse, hogy nem lett komolyabb baj. A sofőr pedig a végén nyugodtan integetett a nézőknek, hogy bocsika.

Ha érdekes volt, oszd meg másokkal is!

Link másolása
KÖVESS MINKET:

VIDEÓK
Calidora: Én már nem című dalát a szerző saját élete ihlette
Oberritter Dóra első magyar nyelvű dalát szeptemberben mutatta be.

Link másolása

A fiatal énekesnő nem csak remekül gitározik, hanem saját dalokat is ír. Szepesi Zsolt segítségével most bemutatta egyik szerzeményét.

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

Link másolása
KÖVESS MINKET:


VIDEÓK
Így emlékezett meghalt riporterére a Fókusz
Fürge Anett tévés karrierjének emlékezetes, számára kedves pillanatok felidézésével búcsúznak a kollégák.

Link másolása

Hétfőn lett volna negyvenegy éves az RTL Klub riportere, Fürge Anett. A Fókusz riportere péntek este otthon hunyta le örökre a szemét. Édesanyja és férje mindvégig mellette volt. Anett évek óta daganatos betegséggel küzdött.

Ahogy az RTL Klub honlapján írják:

Úgy tudta megmutatni a világunkat, ahogy csak kevesen képesek, humorral, együttérzéssel, hatalmas szívvel. Utolsó riportját állatmentőkről forgatta, egy hete láthatták a Fókuszban. Van úgy, hogy minden szó kevés kifejezni, amit érzünk.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


VIDEÓK
VIDEÓ: Fantasztikus látvány az első magyar animációs tűzfal
Az animáció Budapesten, az Arany János és Sas utca sarkán látható, és mindenképpen érdemes megnézned.

Link másolása

Az idei Színes Város Budapest Fesztivál jellemzően tűzfalfestésekre épülő, egy hónapos rendezvénysorozat, amely a város színesítésén túl kulturális és zenei programokat is kínál. A harmadszorra jelentkező fesztivál most egy különleges vizuális és egyben virtuális tartalommal bővült.

Hogy te is láthasd ezt a fantasztikus animációt töltsd le a LARA applikációt telefonodra, és keltsd életre a tűzfalat! Az animáció nappali fényben jól látható. A falfestménnyel szembe állva az alkalmazást használva kiterjesztett valóságként nézheted végig a rövid történetet, így elevenedik meg számodra is a tűzfalat díszítő színes mese.

VIDEÓ - Augmented reality

Link másolása
KÖVESS MINKET: