VIDEÓK

Ezrek gyalázták ezt az utcán pizzát majszoló nőt - nem véletlenül

Óriási felháborodást váltott ki a térfigyelő kamera felvétele.

Link másolása

Nyugodtan ette tovább a pizzát egy New York-i nő, miközben mellette halálra gázoltak egy gyalogost. Az esetről készült videó hatalmas vitát váltott ki, miután terjedni kezdett a közösségi oldalakon - írja a 24.hu.

A térfigyelő kamera megörökítette, ahogy egy nő nyugodtan elsétál egy halálos baleset helyszínéről egy brooklyni utcán. A videón látni, ahogy a nő hátrafordul a gázolás hangjaira, de rögtön utána tovább gyalogol. Ráadásul ahelyett, hogy megpróbálna segíteni, közömbösen enni kezdi a pizzáját.

A DNAInfo és a New York Daily News által közzétett videó hatalmas vitát váltott ki a lapok Facebook–oldalain, ahol már több mint ezren hozzászóltak a történtekhez. Nem is maga a gázolás verte ki a biztosítékot, hanem a pizzát evő nő reakciója.

A baleset helyszínéhez közei üzletek alkalmazottjai egyöntetűen elítélték a nőt. Egy közelben lakó nő szerint pedig nem is a sofőr az igazi „gazember”, hanem a közömbös pizzás nő. A sofőr ugyanis sírva, megtört emberként rogyott össze a baleset után.

A közösségi oldalakon már jobban megoszlottak a vélemények. Sokan megértők voltak vele szemben, felvetve, hogy már úgy sem tudott volna mit tenni, hiszen akkor már többen is odarohantak a sérültekhez. Mások viszont szörnyűnek tartották, ahogy a nő pizzát majszolva továbbállt, anélkül, hogy legalább megkérdezte volna, hogy tud-e segíteni valamiben.

Egy közeli kávézó dolgozója nem tudja elítélni a nő, de nem érti, hogyan volt képes pizzát enni, látva a vérben fekvő áldozatokat: „Nekem elment volna az étvágyam” - mondta.

A baleset egyébként még vasárnap este történt, amikor egy jogosítvány nélküli férfi felugratott a járdára, hogy elkerülje az ütközést egy autóval, majd egy busszal. Három embert gázolt el, akik közül egy harmincéves nő a kórházba szállítás után belehalt sérüléseibe. A sofőrt hétfőn őrizetbe vette a helyi rendőrség, de nem helyezték előzetes letartóztatásba.

Ha neked is van véleményed, írd meg kommentben!

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


VIDEÓK
Nagyon csúnyán beégett a menőző Mustangos sofőr
Itt egy újabb bizonyíték arra, hogy a lóerő nem minden.

Link másolása

Houstonban egy autós eseményen egy férfi nagyon meg akarta mutatni, hogy milyen nagyon tud vezetni. Mint a filmeken, gumicsikorgással, füstöléssel... Ám az eredmény balul sült el. Még szerencse, hogy nem lett komolyabb baj. A sofőr pedig a végén nyugodtan integetett a nézőknek, hogy bocsika.

Ha érdekes volt, oszd meg másokkal is!

Link másolása
KÖVESS MINKET:

VIDEÓK
Calidora: Én már nem című dalát a szerző saját élete ihlette
Oberritter Dóra első magyar nyelvű dalát szeptemberben mutatta be.

Link másolása

A fiatal énekesnő nem csak remekül gitározik, hanem saját dalokat is ír. Szepesi Zsolt segítségével most bemutatta egyik szerzeményét.

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

Link másolása
KÖVESS MINKET:


VIDEÓK
Így emlékezett meghalt riporterére a Fókusz
Fürge Anett tévés karrierjének emlékezetes, számára kedves pillanatok felidézésével búcsúznak a kollégák.

Link másolása

Hétfőn lett volna negyvenegy éves az RTL Klub riportere, Fürge Anett. A Fókusz riportere péntek este otthon hunyta le örökre a szemét. Édesanyja és férje mindvégig mellette volt. Anett évek óta daganatos betegséggel küzdött.

Ahogy az RTL Klub honlapján írják:

Úgy tudta megmutatni a világunkat, ahogy csak kevesen képesek, humorral, együttérzéssel, hatalmas szívvel. Utolsó riportját állatmentőkről forgatta, egy hete láthatták a Fókuszban. Van úgy, hogy minden szó kevés kifejezni, amit érzünk.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


VIDEÓK
VIDEÓ: Fantasztikus látvány az első magyar animációs tűzfal
Az animáció Budapesten, az Arany János és Sas utca sarkán látható, és mindenképpen érdemes megnézned.

Link másolása

Az idei Színes Város Budapest Fesztivál jellemzően tűzfalfestésekre épülő, egy hónapos rendezvénysorozat, amely a város színesítésén túl kulturális és zenei programokat is kínál. A harmadszorra jelentkező fesztivál most egy különleges vizuális és egyben virtuális tartalommal bővült.

Hogy te is láthasd ezt a fantasztikus animációt töltsd le a LARA applikációt telefonodra, és keltsd életre a tűzfalat! Az animáció nappali fényben jól látható. A falfestménnyel szembe állva az alkalmazást használva kiterjesztett valóságként nézheted végig a rövid történetet, így elevenedik meg számodra is a tűzfalat díszítő színes mese.

VIDEÓ - Augmented reality

Link másolása
KÖVESS MINKET: