hirdetés

VIDEÓK

Ennek a furcsa fémkúpnak ütközött neki egy autó

Ez a tárgy is abban a konvojban utazik majd, amely miatt áramszünet lesz a Dunántúlon!
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2016. április 09.

hirdetés

Egy Opel már pénteken megjárta azzal a szállítmánnyal, amely négy napig halad át a Dunántúlon. A rendőri felvezetéssel érkező furcsa fémkúpnak ütközött neki Vasegerszegnél, a 86-os főúton. Tulajdonképp olcsón megúszta a sofőr, ahogy a képekből látni, nem kellett volna sok hozzá, hogy a kocsi egész tetejét leborotválja a fémkúp széle. A sofőrnek szerencséje volt, ha 20-30 centiméterrel beljebb megy, akkor a 6 tonnás szerkezet leborotválta volna a kocsi tetejét a vezető felett.

Már írtunk arról, hogy vasárnaptól (április 10-e) csütörtökig egyedülálló látványban lehet része annak, aki a 81-es út mentén lakik és szeret éjszakánként virrasztani - írja az Index. Hat túlsúlyos és túlméretezett kamion halad ugyanis esténként Gönyűről Pétfürdőre, ráadásul rendőri felvezetéssel együtt. A konvoj 200 méter hosszú, 7 méter széles és 7 méter magas lesz, a péti Nitrogénművek új üzeméhez szállítanak berendezéseket.

A konvoj haladásának másik érdekessége, hogy - minden bizonnyal a helyi lakók nem túl nagy örömére - kikapcsolják az áramot azokon a területeken, ahol áthalad. Így tehát az útba eső települések lakóinak 6-8 órán keresztül számítaniuk kell némi akadozásra a villany vagy éppen az internet működése közben, de a telefonok és a televíziók sem lesznek használhatók. A konvoj Gönyűn, Nagyszentjánoson, Banán, Bábolnán, Nagyigmándon, Móron, Székesfehérváron, Iszkaszentgyörgyön, Csóron, Nádasdladányban, Ősin, Berhidán és Pétfürdőn halad keresztül.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk