VIDEÓK

Ennek a furcsa fémkúpnak ütközött neki egy autó

Ez a tárgy is abban a konvojban utazik majd, amely miatt áramszünet lesz a Dunántúlon!

Link másolása

Egy Opel már pénteken megjárta azzal a szállítmánnyal, amely négy napig halad át a Dunántúlon. A rendőri felvezetéssel érkező furcsa fémkúpnak ütközött neki Vasegerszegnél, a 86-os főúton. Tulajdonképp olcsón megúszta a sofőr, ahogy a képekből látni, nem kellett volna sok hozzá, hogy a kocsi egész tetejét leborotválja a fémkúp széle. A sofőrnek szerencséje volt, ha 20-30 centiméterrel beljebb megy, akkor a 6 tonnás szerkezet leborotválta volna a kocsi tetejét a vezető felett.

Már írtunk arról, hogy vasárnaptól (április 10-e) csütörtökig egyedülálló látványban lehet része annak, aki a 81-es út mentén lakik és szeret éjszakánként virrasztani - írja az Index. Hat túlsúlyos és túlméretezett kamion halad ugyanis esténként Gönyűről Pétfürdőre, ráadásul rendőri felvezetéssel együtt. A konvoj 200 méter hosszú, 7 méter széles és 7 méter magas lesz, a péti Nitrogénművek új üzeméhez szállítanak berendezéseket.

A konvoj haladásának másik érdekessége, hogy - minden bizonnyal a helyi lakók nem túl nagy örömére - kikapcsolják az áramot azokon a területeken, ahol áthalad. Így tehát az útba eső települések lakóinak 6-8 órán keresztül számítaniuk kell némi akadozásra a villany vagy éppen az internet működése közben, de a telefonok és a televíziók sem lesznek használhatók. A konvoj Gönyűn, Nagyszentjánoson, Banán, Bábolnán, Nagyigmándon, Móron, Székesfehérváron, Iszkaszentgyörgyön, Csóron, Nádasdladányban, Ősin, Berhidán és Pétfürdőn halad keresztül.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


VIDEÓK
Nagyon csúnyán beégett a menőző Mustangos sofőr
Itt egy újabb bizonyíték arra, hogy a lóerő nem minden.

Link másolása

Houstonban egy autós eseményen egy férfi nagyon meg akarta mutatni, hogy milyen nagyon tud vezetni. Mint a filmeken, gumicsikorgással, füstöléssel... Ám az eredmény balul sült el. Még szerencse, hogy nem lett komolyabb baj. A sofőr pedig a végén nyugodtan integetett a nézőknek, hogy bocsika.

Ha érdekes volt, oszd meg másokkal is!

Link másolása
KÖVESS MINKET:

VIDEÓK
Calidora: Én már nem című dalát a szerző saját élete ihlette
Oberritter Dóra első magyar nyelvű dalát szeptemberben mutatta be.

Link másolása

A fiatal énekesnő nem csak remekül gitározik, hanem saját dalokat is ír. Szepesi Zsolt segítségével most bemutatta egyik szerzeményét.

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

Link másolása
KÖVESS MINKET:


VIDEÓK
Így emlékezett meghalt riporterére a Fókusz
Fürge Anett tévés karrierjének emlékezetes, számára kedves pillanatok felidézésével búcsúznak a kollégák.

Link másolása

Hétfőn lett volna negyvenegy éves az RTL Klub riportere, Fürge Anett. A Fókusz riportere péntek este otthon hunyta le örökre a szemét. Édesanyja és férje mindvégig mellette volt. Anett évek óta daganatos betegséggel küzdött.

Ahogy az RTL Klub honlapján írják:

Úgy tudta megmutatni a világunkat, ahogy csak kevesen képesek, humorral, együttérzéssel, hatalmas szívvel. Utolsó riportját állatmentőkről forgatta, egy hete láthatták a Fókuszban. Van úgy, hogy minden szó kevés kifejezni, amit érzünk.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


VIDEÓK
VIDEÓ: Fantasztikus látvány az első magyar animációs tűzfal
Az animáció Budapesten, az Arany János és Sas utca sarkán látható, és mindenképpen érdemes megnézned.

Link másolása

Az idei Színes Város Budapest Fesztivál jellemzően tűzfalfestésekre épülő, egy hónapos rendezvénysorozat, amely a város színesítésén túl kulturális és zenei programokat is kínál. A harmadszorra jelentkező fesztivál most egy különleges vizuális és egyben virtuális tartalommal bővült.

Hogy te is láthasd ezt a fantasztikus animációt töltsd le a LARA applikációt telefonodra, és keltsd életre a tűzfalat! Az animáció nappali fényben jól látható. A falfestménnyel szembe állva az alkalmazást használva kiterjesztett valóságként nézheted végig a rövid történetet, így elevenedik meg számodra is a tűzfalat díszítő színes mese.

VIDEÓ - Augmented reality

Link másolása
KÖVESS MINKET: