VIDEÓK

Először örültek a gólyának, aztán pszichoterror lett a vége

Májusban érkezett a madár Glambeckbe. Ronny a csőrével kopogtatja az ablakokat és az autók szélvédőjét, Beköltözése óta és textillel borítanak be minden üveget, és az utcán sem szeretnek parkolni miatta.

Link másolása

Ronny-nak nevezték el azt a meglehetősen rosszindulatú hím gólyát, aki szabályosan sakkban tartja egy német falu, Glambeck lakót. A madár május elején költözött be a kisvárosba, ahol rendszeresen tesz kárt mindenféle szabadban fellelhető objektumban. Legfőbb "ellenségei" az ablakok, illetve a gépjárművek szélvédői. Nadine Bauer állatvédelmi szakember szerint a gólya saját tükörképében is riválist lát, amelyet el akar üldözni. A lakók Ronny beköltözése óta nem mernek az utcán parkolni, illetve textillel borítanak be minden üveget, amelyben kárt tehet.

Ronny agresszivitásának egy költő gólyapár is megszívta a levét. A hím állatot ugyanis sikerült elüldöznie még júniusban, hogy átvegye a helyét. A fiókákat viszont már nem hajlandó nevelni, így a nőstény állat gondoskodik egyedül a kicsikről. A falu legkésőbb augusztus végén szabadulhat meg a költőmadártól, amikor visszarepül a másik élőhelyére. Abban reménykednek, hogy Ronny jelenleg nem érzi magát annyira jól, hogy jövőre is náluk telepedjen le.

Ha érdekes volt a cikkünk, katt a like gombra!

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


VIDEÓK
Nagyon csúnyán beégett a menőző Mustangos sofőr
Itt egy újabb bizonyíték arra, hogy a lóerő nem minden.

Link másolása

Houstonban egy autós eseményen egy férfi nagyon meg akarta mutatni, hogy milyen nagyon tud vezetni. Mint a filmeken, gumicsikorgással, füstöléssel... Ám az eredmény balul sült el. Még szerencse, hogy nem lett komolyabb baj. A sofőr pedig a végén nyugodtan integetett a nézőknek, hogy bocsika.

Ha érdekes volt, oszd meg másokkal is!

Link másolása
KÖVESS MINKET:

VIDEÓK
Calidora: Én már nem című dalát a szerző saját élete ihlette
Oberritter Dóra első magyar nyelvű dalát szeptemberben mutatta be.

Link másolása

A fiatal énekesnő nem csak remekül gitározik, hanem saját dalokat is ír. Szepesi Zsolt segítségével most bemutatta egyik szerzeményét.

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

Link másolása
KÖVESS MINKET:


VIDEÓK
Így emlékezett meghalt riporterére a Fókusz
Fürge Anett tévés karrierjének emlékezetes, számára kedves pillanatok felidézésével búcsúznak a kollégák.

Link másolása

Hétfőn lett volna negyvenegy éves az RTL Klub riportere, Fürge Anett. A Fókusz riportere péntek este otthon hunyta le örökre a szemét. Édesanyja és férje mindvégig mellette volt. Anett évek óta daganatos betegséggel küzdött.

Ahogy az RTL Klub honlapján írják:

Úgy tudta megmutatni a világunkat, ahogy csak kevesen képesek, humorral, együttérzéssel, hatalmas szívvel. Utolsó riportját állatmentőkről forgatta, egy hete láthatták a Fókuszban. Van úgy, hogy minden szó kevés kifejezni, amit érzünk.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


VIDEÓK
VIDEÓ: Fantasztikus látvány az első magyar animációs tűzfal
Az animáció Budapesten, az Arany János és Sas utca sarkán látható, és mindenképpen érdemes megnézned.

Link másolása

Az idei Színes Város Budapest Fesztivál jellemzően tűzfalfestésekre épülő, egy hónapos rendezvénysorozat, amely a város színesítésén túl kulturális és zenei programokat is kínál. A harmadszorra jelentkező fesztivál most egy különleges vizuális és egyben virtuális tartalommal bővült.

Hogy te is láthasd ezt a fantasztikus animációt töltsd le a LARA applikációt telefonodra, és keltsd életre a tűzfalat! Az animáció nappali fényben jól látható. A falfestménnyel szembe állva az alkalmazást használva kiterjesztett valóságként nézheted végig a rövid történetet, így elevenedik meg számodra is a tűzfalat díszítő színes mese.

VIDEÓ - Augmented reality

Link másolása
KÖVESS MINKET: